.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Повече от фен
    Град
    Living in a permanent imagination...

Requiem For A Dream

Реших да пост-на темата именно тук,защото Requiem For A Dream е филм за вредата от наркотиците.
    Гледали ли сте го,и ако да-какво мислите??Филмът не е много нов,но наистина си струва да се гледа.Аз лично бях направо потресена..20 мин. след като свърши седях и гледах в една точка Адски брутален!!И наистина постига се постига желания ефект(поне при мен)-човек да осъзнае колко опасна може да бъде клопката на наркотиците;как можеш да съсипеш живота си...Преди ми беше интересно да пробвам примерно амфетамини,но сега като се сетя за филма и се отвращавам

ne sum go gledala ama niakude chetoh analiz za nego i mi se stori dosta tejuk no hubav film

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    ami ne sym
    no si vzemi American story X
    efekta e gore dolu sy6tiq

Give me your best shot motherfucker!

Не съм го гледала, но при мен май няма смисъл, защото знам за вредата от наркотиците и никога не ми е било интересно да опитам каквото и да било. Но всъщност целта на тези филми е именно да шокират, за да се стреснат хората и да загреят, че не сме в 60те години и сега е много ясно, че като взимаш наркотици не си интересен, ами направо за съжаление.

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    MNOO MNOO dobar film!!!!!!!!
    koito ne go e gledal ujasno mnogo
    e izpusnal
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Много е хубав наистина филма. Ама и е много тежък. Аз не можах дори да го изгледамнаведнъж, доколкото помня. Обаче определено си струва.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

nai velikiq film ... mnogo potresavasht
    peace
    ball till i fall

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    MNOO MNOO dobar film!!!!!!!!
    koito ne go e gledal ujasno mnogo
    e izpusnal
    Дам,и аз така мисля..дори и да не си склонен да взимаш наркотици,пак ще е голям пропуск да не се гледа.Бай дъ уей-подобен ефект има и филмът Кидс,само че неговото влияние е повече да стресне хората за деградиранетно на младежта..са секса и спина..и пак за наркотиците,разбира се

Gledala sum go.. Filma e prosto potresavasht.. Mnogo brutalen no opisvasht jestokata istina.. Ne si struva da si izgubish jivota po tozi nachin!!!
    Za Teb Sum Veche Taka Daleche i Propast Ni Deli..

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ReQuiem_For_a_DreaM
    Gledala sum go.. Filma e prosto potresavasht.. Mnogo brutalen no opisvasht jestokata istina.. Ne si struva da si izgubish jivota po tozi nachin!!!
    Уау..даже никът ти е заглавието на филма..респект Явно и теб доста те е впечатлил хъх...Тоя филм трябва да го направят задължителен за гледане в даскало направо

Супер фен

:)

dam filma e mnogo brutalen no za mene tva e normalno poneje sviknah na super brutalen jivot ve4e ni6to ne moje da me stresne i o4udi poneje celiq jivot e edno mu4enie mnogo brutalni i grubo...

geri_kyky
    Guest

NEVEROQTEN FILM!!!

TOVA MI E LUBIMIQ FILM.NAISTINA E JESTOK!GLEDAH GO OSHTE KATO IZLEZE SVALIH SI GO NA DISK I AZ IMAM SASHTITE PROBLEMI I DO SEGA KATO MI STANE KRIVO SI GO PUSKAM I SE KASAM DA REVA-VSE EDNO GLEDAM SOBSTVENIQ SI JIVOT.OTDELNO SAM I VLUBENA V HARRY(JARED LETO)VELIK E I GOLQM SLADUR!SAVETVAM VSEKI DA GLEDA TOZI FILM-V NEGO IMA STRASHNO MNOGO POUKA I ZA NARKOMANI I RODITELI I IZOBSHTO ZA VSEKI PO NESHTO
    VELIK FILM-GLEDALA SAM GO PONE 50 PATI I NE MOJE DA MI OMRAZNE
    DORI SAM SI SVALILA SOUNDTRACKA OT FILMA TOI SAHSTO E JESTOK!
    PROSTO OSTANAH BEZ KOMENTAR SLED PARVOTO MI GLEDANE
    NQMA PO DOBAR FILM OTNOSNO NARKOTICITE
    REQUIEM FOR A DREAM POKAZVA OT VSQKA STRANA VREDATA OT NARKOTICITE I VDIGASHTITE I SVALQSHTITE
    HORA NQMA DA SAJELQVATE GLEDAITE GO

^^^^^^
    Guest
    mi filma e dobar,gotin e..ima i drugi kato nego..kids i nai-welikiq za men BLOW

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    ami ne sym
    no si vzemi American story X
    efekta e gore dolu sy6tiq
    Преди няколко дни го гледах и този филм-Американска история Х иии направоо Останах не потресена ми не знам и аз кфа.Адски силен филм!!!Тотално се отвратих от скинарите..

Cyberdyne_101
    Guest
    Trainspotting Само това ще кажа

Guest
    ami ne sym go gledal

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Гледала съм го и мога да кажа, че е много добър филм - реалистичен и кара хората да се замислят за доста неща. Брутален е...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    nqkude tam
    daite link otnqkude da si go drupna
    ma po skoro pls
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Нз за какво съм запомнила , че филмът се казва Requiem for a drama , ама както и да е . Уникален филм е . Всеки трябва да го гледа .. иначе е адски тежък и брутален .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    гледах го, не важи.. Не и колкото Трейнспотинг, въпреки, 4е представя света на дрогата под подобен ъгъл и от подобна гледна то4ка.
    Тва трябва да си супер балък, зада си сгомнясаш живота като героите от филма,

не 4е е невъзможно, но ако на някого се слу4и нещо подобно, то ще е заради собвствената му непредпазливост, а не заради дрогите, които употребява,.
    И много ясно- дрогата есамо един ИНСТРУМЕНТ, също както всяко друго нещо на този свят, което може да се използва по много на4ини,

"въжето служи на моряка за да плава, на алпиниста-да се катери, а на самоубиеца-да се обеси"
    някой потенциален самоубиец може и да успее да се самоубие и 4рез дрога, но ще му е много по- лесно да го направи по друг на4ин.

п.с. дрогите не са за всеки. Само интелигентни хора, които са наясно със себе си и с на4ина по който функционират могатда си позволят да използват понякога някакви дроги като средство за постигане на някакви резултати,
    но както всяко друго нещо, което може да се пипне и да се види, дрогите са само СРЕДСТВА , а не цел.

Повече от фен
    ами... да гледала съм го...добър-да,реалистичен...може да се поспори...особено с бабката дето отслабваше с конфети ли беше с ексове ли не помня...е тфа реалистично ли ви се вижда...мисля и аз да отида при доктора да го помоля да ми даде хапчета за отслабване...може пък да уцеля 6 а?ахехаеххае иначе че се намаляват килограмите-да така е....trainspotting ,Blow , Fear & Loathing in LA i dori London sa po realisti4ni също и Animal i Carlito's way raise to power ae

/wan`a`doo/
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    ами... да гледала съм го...добър-да,реалистичен...може да се поспори...особено с бабката дето отслабваше с конфети ли беше с ексове ли не помня...е тфа реалистично ли ви се вижда...мисля и аз да отида при доктора да го помоля да ми даде хапчета за отслабване...може пък да уцеля 6 а?ахехаеххае иначе че се намаляват килограмите-да така е....trainspotting ,Blow , Fear & Loathing in LA i dori London sa po realisti4ni също и Animal i Carlito's way raise to power ae
    Fear and loathing in LV е толкова реалистичен, даааа. Айде отиди в някой хотел в Лас Вегас и направи такова наводнение, да те видим... например в Wunn. А тва за бабката... значи много много отдавна наистина амфетите са се използвали като хапчета за отслабване, сеш се

Град
    nqkude tam
    xax am nai nakraq go gledax mm edvam go namerix toq film no vse pak moga da kaja 4e men mn me radva abe 4uk e mn e dobur ebati gorkata jena ne moje milata da si gleda filma axxxx
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да филчето е доста добро ... и аз съм го гледала ..и наистина след това се чувствах някакси потресена .... всичко ми се струваше доста кофти ... и то си беше ..то накрая маина всички мно яко се преебаха ... и на всичкото отгоре филма има супер мно вярни неща не е няква фантастика

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си