- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Requiem For A Dream
"Trainspotting" e доста по-повърхтностен като филм, отколкото "Реквием за една мечта" . Гледайте ги и двата и после пишете, а музиката на Requiem for a dream се е постарал Clint Mansell - Lux Aeterna , The Beginning of The End,Kronos QuarterPaul Oakenfold - Zoo York, Winter Overture, Pi Ost.
абсолютно целия саундтрак мно радва ..има супер яки парчета ...мно мно готини !! той тоя прай мно хуави неща като цяло ..Първоначално написано от Анонимко
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
една дама казва за този филм след като я попитах какво е станало накрая - "накрая всички НЕ умряха,но по-добре да бяха умрели" ..
но по-добре без драматизации.
филмът не е потресаващ.нежеланието на хората
за живот е потресаващо. (:
във филма са спестени малко неща от книгата... примерно смъртта на брата на Рентън и все пак да кажеш, че Трейнспотинг е повърхностен...Първоначално написано от Анонимко
![]()
ами...не говориме конкретно за наводнението в хотела..то те и като се държат по тоя начин няа да ги приемат,а стаа въпрос попринцип за състоянието ти като употребяаш тия неща...и ако тряа да сме по-конкретни не амфетите, а бонбоните са били средство за отслабване през 80-те anywayПървоначално написано от /wan`a`doo/
![]()
Хехе, да знам, айде сега не ми са хваща за глупости. Аз лично мисля, че няма нищо не нереалистично, ама може би тва са различни гледни точки или просто различни познанства...блаааа се тая, ай
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on Sunday night. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pissing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourselves. Choose your future. Choose life...
не съм го гледала![]()
защо не пуснете линк![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
мисля че бабата отслабва с SPEED не му знам името на български пък и не съм пробвал общо взето съм чел че от него имаш прилив на енергия нещо като екстази и който е гледал филма и е видял как само обикаля наляво надясно и чисти разбира че е възможно да се отслабне по тоя начин
айде момичета почвайте да друсате вместо да пазите диети :P
точно така! а за филма..не съм го гледала, но и без да го гледам аз съм против наркотиците, освен цигарите! ... с тютюн!Първоначално написано от Black_Diamond
всичко останало е боклук (не че цигарите не са ама...нзн!)
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Филмът е наистина невероятен, много е поучителен. Определено е доста тежък и не го препоръчвам за хора със слаби сърца, но веднъж седнете ли да го гледате - няма да можете да го спрете преди края. Покъртителен край и изводите си остават за всеки един зрител.. Мен лично този филм твърдо ме отказа да пробвам амфетки и тем-подобни нещица - първо, не намирам голям смисъл и второ, ако се злоупотребява става наистина груба картинка.![]()
abe "blow" i "london" sa mn po-smisleni i pou4itelni....koito ne gi e gledal da gi gleda![]()
![]()
![]()
![]()
SPEED на български се превежда 'амфета"Първоначално написано от Анонимко
и това е би4ът на новото време, наистина
Да, ако "трейнспотинг" показва нагледно до какво води хероина,
"реквием фор ъ дриййм" показва докъде води амфета.
И проблема съвсем не е в самото вещество9било то диаморфин или метаамфетамин) а в отношението на хората към веществото и към употребяващите го.
Tova e edin ot lubimite mi filmi. Toi pokazva kakuv e vsu6tnost jivota...
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
Filmat pokazva kakuv vsu6tnost e jivota...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
NIKOI I NE E O4AKVAL DA SI GO GLEDALA MA ZADRASTENQ4KOOOOO!Първоначално написано от helen4ee
Spoof. Dope. Crank. Creep. Bomb. Spank. Shit. Bang. Zip. Tweak. Chard. Call it what you will. It's all methamphetamine.
mene puk tva mnogo me kefi samo deto e ot SPun
bihte li mi dali link ot kade da go drapna ili pone da mi kajete ot kade da go namerq,6toto mnogo iskam da go gledam,ama sega s tiq zakriti torenti,a pak naistina mnogo mi se 6te da go gledam tva film4e!PLS! \/
www.b359.com , Pi6e6 "Requiem for a dream" , Tip-vsi4ki, 2 stranica deto , tegli6 faila koito e 677MB , a tam ima i subtitri, koito moje6 da si iztegli6![]()
Първоначално написано от fire_of_satan
Това е най-добрия филм според мене
Лично на мене ми подейства доста силно
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Men ne me trogna osobeno, no edin fr 2 sedmici sled kato go gledahme ne moje6e da si drypne ot koza...