.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Град
    40 Miles from the Sun
    Гледайте Kids и Trainspotting!

Цитирай Първоначално написано от FOOTSOLDIER
    Прехвален
    Напротив...
    Особено ако наистина знаеш за какво става дума...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    In a bathtub full of ether......
    Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    ами... да гледала съм го...добър-да,реалистичен...може да се поспори...особено с бабката дето отслабваше с конфети ли беше с ексове ли не помня...е тфа реалистично ли ви се вижда...мисля и аз да отида при доктора да го помоля да ми даде хапчета за отслабване...може пък да уцеля 6 а?ахехаеххае иначе че се намаляват килограмите-да така е....trainspotting ,Blow , Fear & Loathing in LA i dori London sa po realisti4ni също и Animal i Carlito's way raise to power ae
    Ако не си разбрала още - амфетамините се предписват и използват широко в Щатите.....Това не е едно време.....това е СЕГА....в наши дни....
    Събудете се малко, говорите против нещо а хабер си нямате.....В момента се предписва Adderal за ADD и ADHD,не само на възрастни а и на малки деца....
    Requiem for a dream не е лош филм, но прекалено комерсиален и с mainstream насоченост за да ми е по вкуса.....Наистина прехвален....
    Препоръчвам ви "Christiane F." - гледайте го и кажете после какво мислите, макар че е за хероин.....

Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Цитирай Първоначално написано от Black_Diamond
    ...сега е много ясно, че като взимаш наркотици не си интересен, ами направо за съжаление.
    точно така! а за филма..не съм го гледала, но и без да го гледам аз съм против наркотиците, освен цигарите! ... с тютюн! всичко останало е боклук (не че цигарите не са ама...нзн!)
    Това мнение ме довърши.....добре отразява докъде държавата е стигнала с промиването на мозъци.....

Лично за мен е най-добрия филм,който съм гледала...
    И винаги ще бъде на първо място сред любимите ми филми...
    Разбираш много неща от него и си правиш изводи...
    Показва ясно докъде можеш да пропаднеш...
    Let the beats control your soul...

Супер фен Аватара на Barbie

Re: Requiem For A Dream

Цитирай Първоначално написано от FeitiCeiRa
    Реших да пост-на темата именно тук,защото Requiem For A Dream е филм за вредата от наркотиците.
    Не съм сигурна дали посланието на филма е чак толкоз просто, колкото го изкарваш...

Иначе - гледала съм го, изключително много ми харесва и определено е един от любимите ми филми. Много силен филм.

трябва да се гледа - заслужава си .

боже чесно ! от този филм тръпки ме побиват.. наистина е много поучителен но след като го гледах имам чувството че цяла седмица не спах .. ужас .. и тфа дет го викаш че си гледала в 1 точка и при мен го имаше .. не не 2ри път няма да изтърпя да го изгледам наистина е много тежък филма

Мега фен Аватара на amatorium
    Muzikata e hubava, no siniq manikur na geroniqta prosto kusashe nervi v suchetaniq s dildoto v zadnika i.
    Eating isn't cheating - Arnold

Re: Requiem For A Dream

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Цитирай Първоначално написано от FeitiCeiRa
    Реших да пост-на темата именно тук,защото Requiem For A Dream е филм за вредата от наркотиците.
    Не съм сигурна дали посланието на филма е чак толкоз просто, колкото го изкарваш...

Иначе - гледала съм го, изключително много ми харесва и определено е един от любимите ми филми. Много силен филм.
    i az sym syglasna s Barbie.
    inache ne e losh film, no ne me e pouchil izobshto. v smisyl, ima mnooooogo po-silni filmi i filmi koito oshte poveche te karat da se zamislish.

Лично мен филмът ме потресе...седях доста време и не можех да се опомня.Много силен и доста реалистичен.И изключително тежък.Според мене не всеки би го издържал
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

Каквото и да кажа за него ще е малко. Просто това за мен е върха на киното - шедьовър!!! Всеки трябва да го гледа поне веднъж в живота си... ще разбере колко е безмислено всичко и как може да се окаже... в такова положение.

Каквото и да кажа за него ще е малко. Просто това за мен е върха на киното - шедьовър!!! Всеки трябва да го гледа поне веднъж в живота си... ще разбере колко е безмислено всичко и как може да се окаже... в такова положение.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Освен дабъл постинг, некомпетентно мнение, грешен раздел и стара тема няма какво да добавя.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си