- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Requiem For A Dream
Напротив...Първоначално написано от FOOTSOLDIER
Особено ако наистина знаеш за какво става дума...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Ако не си разбрала още - амфетамините се предписват и използват широко в Щатите.....Това не е едно време.....това е СЕГА....в наши дни....Първоначално написано от sWeEt_SeEd
Събудете се малко, говорите против нещо а хабер си нямате.....В момента се предписва Adderal за ADD и ADHD,не само на възрастни а и на малки деца....
Requiem for a dream не е лош филм, но прекалено комерсиален и с mainstream насоченост за да ми е по вкуса.....Наистина прехвален....
Препоръчвам ви "Christiane F." - гледайте го и кажете после какво мислите, макар че е за хероин.....![]()
Това мнение ме довърши.....добре отразява докъде държавата е стигнала с промиването на мозъци.....Първоначално написано от <black soul>
![]()
Лично за мен е най-добрия филм,който съм гледала...
И винаги ще бъде на първо място сред любимите ми филми...
Разбираш много неща от него и си правиш изводи...
Показва ясно докъде можеш да пропаднеш...
Let the beats control your soul...
Не съм сигурна дали посланието на филма е чак толкоз просто, колкото го изкарваш...Първоначално написано от FeitiCeiRa
Иначе - гледала съм го, изключително много ми харесва и определено е един от любимите ми филми. Много силен филм.
боже чесно ! от този филм тръпки ме побиват.. наистина е много поучителен но след като го гледах имам чувството че цяла седмица не спах .. ужас .. и тфа дет го викаш че си гледала в 1 точка и при мен го имаше ..не не 2ри път няма да изтърпя да го изгледам наистина е много тежък филма
![]()
Muzikata e hubava, no siniq manikur na geroniqta prosto kusashe nervi v suchetaniq s dildoto v zadnika i.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
i az sym syglasna s Barbie.Първоначално написано от Barbie
inache ne e losh film, no ne me e pouchil izobshto. v smisyl, ima mnooooogo po-silni filmi i filmi koito oshte poveche te karat da se zamislish.
Лично мен филмът ме потресе...седях доста време и не можех да се опомня.Много силен и доста реалистичен.И изключително тежък.Според мене не всеки би го издържал
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Каквото и да кажа за него ще е малко. Просто това за мен е върха на киното - шедьовър!!! Всеки трябва да го гледа поне веднъж в живота си... ще разбере колко е безмислено всичко и как може да се окаже... в такова положение.
Каквото и да кажа за него ще е малко. Просто това за мен е върха на киното - шедьовър!!! Всеки трябва да го гледа поне веднъж в живота си... ще разбере колко е безмислено всичко и как може да се окаже... в такова положение.
Освен дабъл постинг, некомпетентно мнение, грешен раздел и стара тема няма какво да добавя.