Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
ами... да гледала съм го...добър-да,реалистичен...може да се поспори...особено с бабката дето отслабваше с конфети ли беше с ексове ли не помня...е тфа реалистично ли ви се вижда...мисля и аз да отида при доктора да го помоля да ми даде хапчета за отслабване...може пък да уцеля 6 а?ахехаеххае иначе че се намаляват килограмите-да така е....trainspotting ,Blow , Fear & Loathing in LA i dori London sa po realisti4ni също и Animal i Carlito's way raise to power ae
Ако не си разбрала още - амфетамините се предписват и използват широко в Щатите.....Това не е едно време.....това е СЕГА....в наши дни....
Събудете се малко, говорите против нещо а хабер си нямате.....В момента се предписва Adderal за ADD и ADHD,не само на възрастни а и на малки деца....
Requiem for a dream не е лош филм, но прекалено комерсиален и с mainstream насоченост за да ми е по вкуса.....Наистина прехвален....
Препоръчвам ви "Christiane F." - гледайте го и кажете после какво мислите, макар че е за хероин.....

Цитирай Първоначално написано от <black soul>
Цитирай Първоначално написано от Black_Diamond
...сега е много ясно, че като взимаш наркотици не си интересен, ами направо за съжаление.
точно така! а за филма..не съм го гледала, но и без да го гледам аз съм против наркотиците, освен цигарите! ... с тютюн! всичко останало е боклук (не че цигарите не са ама...нзн!)
Това мнение ме довърши.....добре отразява докъде държавата е стигнала с промиването на мозъци.....