- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Bratt&Jen
Ами имам въпрос.Какво мислите за раздялата между Брат Пит и Дженифър Анистън.Мене ми е много кофти.Те бяха перфектни....Как мислите дали Анджелина Джоли има нещо общо???
xaxaxa puka mi na onaq raota![]()
te pak koga se razdeliha????????????eeeeee kofti,naistina bqha mn sladki!
![]()
![]()
mmmda biaha sladki,ama ne znaeh che sa se razdelili e jalko...
4esno kazano hi4 ne mi dreme
: AMG Corporation
::
-xa-xa-xa-xa- i na men............Първоначално написано от AMG-to
..... As htqha da osinovqvat....kofti
Ами на тях не им пука за мен, нали? Аз какво да седна да се кахъря, задето се разделили. Ами няма. Искали, разделили се. Техен си проблем. Не са ми кой знаекакви приятели, тъи че не ми дреме особено.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Ако тръгнем да се жалваме за всички известни личности, които са се разделили какво ще стане?? По същата логика мога да кажа, че Дженифър Лопез е много куха, че избра Марк Антъни пред Бен Афлек ама нейна си работа![]()
![]()
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
mi.. da,bqha sladki,ama da ti kaja ne mi dreme.. puk i VSQKO ZLO ZA DOBRO![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
А не ми пука особено ! Даже хич не ми пука... сладки бяха ама ... явно не се разбират !
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
mn gadnoaz mn si gi obi4ah...ama pone brad pit e svoboden:PPPPPPPPPPPhahahhah
haha na nikoi ne mu dreme,daje az sega razbrah![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Mnogo vajno da si barat ushite
Abe si4k0 tfa e za da si digat reitinga ! V H0livud ne m0je da ima istinska liub0v! Az p0ne ne sym 4uvala za tak0fa ne6t-(za jal0st).
ми честно казано да си правят каквото искат, но наистина бяха сладка двойка![]()
nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!
mi 4esno kazano i na men ne mi puka, kakvo iskat da pravtq tqhna si rabota, za kvo i as da se kosq![]()
Божееее боли ма патката кво праил Брат Пит и каката му.
Ako Prat Pit se razdelqshe s men bih se zamislila...ama taka izobshto ne mi puka!!!Oshte pove4e 4e vsi4ko koeto pishat po vestnicite i davat po televiziqta sa takiva izmishlotini.....izobshto ne se znae koe e istina i koe ne!!!!