.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    ?!?!?!?!?!??!SPE6NO
    Guest

?!?!?!?!?!??!SPE6NO MA MN MN MN SPE6NO KAJETE

nekoi 6e me svetne li ka se raz6ifrova6e VIAS
    koi universitet be6e tva .....
    PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSPLS PLS PLS PLS PLS PLS PLSvv

Висш Институт за Архитектура и Строителство...ако не ме лъже паметта
    nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!

tenks
    Guest
    mn tenks mojebi e tova ama ako o6te nekoi znae sus sigurnios pls da kaje

Повече от фен
    Да,това е.

Цитирай Първоначално написано от liony-baby
    Висш Институт за Архитектура и Строителство...ако не ме лъже паметта
    ВИАС е старото му название...а сега е УАСГ (Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия

Guest
    am ne sum sigoren to4no

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си