- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- MaNq6Ka MuZiKa ChaSt 2
e tuka 6te vi pomolq da izbirate mejdo RnB damite![]()
az vupreki che ne slusham takava muzika si izbiram Alicia Keys neznam zashto tva momiche purvata i pesen mai beshe fallen ili nesht o takova i mnogo mi harevsa tva parche,a i kato momiche ne izglejda nikak zle
az puk glasuvah za missy eliot , i drugite sa super macki
Аз 4естно казано не им се кефа на тия ама ако трябва д аизбирам някоя бих избрала Beoynce.Поне да бяхте слойжили и Аврил,въпреки 4е тя не е RNB![]()
Аз гласувах за Jamelia обаче нз защоBeoynce също я харесвам , но Jamilia някакси ме грабва :P
Ммм Ciara![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Missy Eliot rulZZZZ![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз така. Другите сякаш са по-новички ли не знам и аз...мисля, че Мисито си е ТХЕ БЕСТ =)Първоначално написано от miloto_girl-4e
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
az sum za beyonce
ciara su6to e gotina ama ne bih glasuvala za neq pri uslovie 4e znam samo 1 neina pesen![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Ha ami vsi4ki me kefqt,ama za6to nqma Britney Spears???Mnoo i se kefq!!!!![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
verno li se kefi6 na britney spears?1Първоначално написано от Sunny_stz
az pyk ne moga da q ponasqm,4estno.......
p.s az glasuvah za missi eliot,no i alicia mnogo mi dopada
No MaN, No CrY!!!
\m/
Остана и Бритни да я има ! Вие не четете ли бе мили момичета ? Тук става въпрос за RnB дамите.. а не попПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Аз гласувах за Beoynce,въпреки,че всички са страхотни.но тя ми допада най-много
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Eve
а бай дъ уей..мн мн мн поече предпочитам Алая ма я няа;(
sunny_stz ... "рнб мадамите"....
а колкото до бионсе....тва ми е най омразната певица..к*рва.... и краде песни с джей зи..нерва и се....
![]()
..But why?...
Mi da super si e!!!Golqma e pi4ka e i ima mnoo qki pesni4ki!!!Ami ne mislq 4e Beyonce e rnb!!!
свършват.
Sunny_stz xaxaxa Beyonce ne e RnB abe skupa skrii se nqkade plssSSSss
6to togava na Mtv nagradite q ima6e v nominaciite za jenski RnB vokal![]()
m
![]()
не говорим за рнб рекърдс...а рнб стил..две коренно различни нещаПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
..But why?...
hahaahahah LiNkiN4eTo mnogo gi znae6!!!!![]()
:P
свършват.
Аз пък гласувах за CiaraМного ме кефи момичето, талантлива, перспективна... ще се издигне много в бъдеще
![]()
RnB is fucking stupid никоя не ме кефи
Sunny_stz mn qsno 4e gi znam... koito se interesuva - znae
![]()
^efas^^ ti ne razbira6 ot qka muzika be 4ovek![]()
The WinNeR is . . . . BeYoNceeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()