- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- MaNq6Ka MuZiKa ChaSt 2
Ххахахахахаха и кво й е якото на тая музика тва си мяза чалга все една и съща тема се засяга повечето немогат да пеят а ве въобще кво говориме " яка музика " пхахахахах смешници това е супер тъпа музика да не говориме че е най-комерсиалната музика.
мен пък мъ кефи![]()
Beyonce !!!!!![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
az glasuvah za Alicia Keys za6toto mnogo mi haresva kato R&B izpulnitelka no vupreki vsi4ko ne vliza v moeto razbirane za "manq6ka muzika"
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT??
KUDE E AALIYAH ???? KAK MOJE ??? UJAS !!! NE MOGA DA POVQRVAM..
AWE KATO PRAVITE NESHTO PLLLLZZ PRAVETE, KAKTO TRQBVA![]()
TZ TZ TZ KAKVO DOJIVQH!
TOVA, CHE NE E SRED NAS NISHTO NE ZNACHI! MI TU PAC KAK GO POCHITAT!
TZ TZ
Le lee za mene si4ko ibroeno e basiii bozata 4esno .... tfa ne e muzika....kat gi vidi6 na jivo pove4eto polovinata zadnik otvnka cicite sy6to kyl4i se kat magistralka i tfa si4ko za zabluda na publikata...kakto se kazva ima si si4ko osven glas![]()
ima nqkolko izklu4eniq de
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
so mazy! : kvo zlobi6 ve![]()
![]()
kat mn ti znae ustata naprai po hubava tema
![]()
![]()
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
awww koi e kazal, che zlobeq???? na tebe chovek i kopche ne moje da ti kaje!
prosto biah ujasno shokirana kak moje da ne napishesh i aaliyah! az sum i golqm fen (a ima za kakvo!) i ne ochakvah takova neshto!
и аз се учудих..обаче момичето уточни че има ограничен брой отговориПървоначално написано от so mazy!
пък и....само аз и ти явно щяхме гласуваме за нея...
![]()
![]()
..But why?...
aham.. taka znachi.. i vse pak trqbvashe da q ima =(
mislish li verno, che samo nie dvete shtqhme da glasuvame za neq?![]()
ujas ! nqkoi mai qko si padat po commerca, a zabravqt za gotinite izpulniteli kato aaliyah..![]()
P.S. DeaTHroW-ReC_F pozdravqvam te za izbora=)
мхм...тей мисля..щото примерно аз ненавиждам половината горе споменати изпълнителки..даже сички да не кажа..особено бионсе..а и половината са ку*ви пък ии някой крадат песни..ма тука...съм убедена че са позабравили Aaliyah поечето...тей де.....знаешПървоначално написано от so mazy!
btw ако имаше фейт евънс за нея щях гласувам..
![]()
..But why?...
Missy Elliot
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
VSEKI IMA PRAVO NA IZBOR![]()
we az ne slu6am takiwa "rnb" pumiii no alicia keys za mene e nei dobrata i 6te si ostane takawa
woow i az beyonce ne q ponasqm!!!Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
faith evans e gotina ama az sum slushala mnogo malko neini parcheta v momenta se seshtam samo za 3.. a inache bih dobavila i charli baltimore, lil kim, puk i j-lo ima hubavi pesni..
btw, a tva dete linkincheto vse ne moga da go razbera kvo iska i kuv mu e problema!??
Your love is one in a million
Hmm kolebah se...2te koito me grabnaha glawno sa Eve i Lumidee makar 4e powe4eto sa dobri...ama vote fo' Eve
kazaha li vi go a!?Първоначално написано от bogsi
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
ne me kefi taq muzika otkazvam da izbera![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
dobre be hora kato ne vi kefi tazi muzika zashto vuobshte trqbva da pishete neshto??? tipichno po bulgarski vinagi gotov da kaje KOE NE MU E NA KEF!! MI KATO NE VI E ZA KVO SE ZANIMAVATE??? da ne govorim kolko temi se izsipaha za tva che trqbva da se suobrazqvame s interesite na drugite! pisna mi! vse shte se nameri nqkoi, koito da se napravi na interesen!! po princip ne govorq protiv drugite ma to tva ne choveshko ebasi!!!!! UJAS! N A P R A V O - S U M - O T C H A Q N A - O T - V A S ! ! !
Your love is one in a million
Lumidee za mene e the best no ina4e ne si padfam to4no po takuf still no se pak lumidee mnou me radva maa ina4i feith evans mnou qka iiii aaliyah ma i brandii
Bqgam ot sveta no neznam kade da se skriq bqgam ot sebe si no put nemoga da otkriq sqka6 si4ki puti6ta sa ili zaduneni ili vodqt obratno kam kotvite im zaduneni
ami az glasuvah s dve race za beyonce ama mn me kefqt i lumidee i kelis....ama beyonce e super qka macka pone spored men! !! !!![]()
I will stay forever here with you,my love.
The softly spoken words you gave me
Even in death the life goes on
I'll die but real love is forever
I love you,Sako! {{P}}
Mi az po princip ne slu6am takava musica,ama Alicia e naistina dobra.Glasa i e razbivasht,a i sviri na piano...Pred neq i Beyonce-ta i Luumidee-ta i vsi4ki ostanali bledneqt
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Мойта фаворитка естествено е Beyonce, но страшно много се кефя на Missy Elliott и Kelis. Трябваше и Aaliyah да е в класацията!
vsi4kite sa qki i imat mn zdravi pesniglasuvah za Missy
![]()
ot tezi izbroenite eve, no R&B sux
ball till i fall