.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: iskam pomosht

Guest

iskam pomosht

zdraveite iskam pomosht............. nqkak mie gadno da govorq za towa no shte se opitam .. s gadjeto mi pravihme seex iveche kato prikliuchihme vidiqhme che prezervariwa beshe skasam dosta goliqma dupka i semenno veshtestwo 100 % beshe popadnalo na mqsoto si i iskam da popitam kakyv shansa da e bremnna akoo towa se e sluchilo 2-3 dni sled kato i e spriql cikala........... mmm i bih iskal i da popitam nqkoio ako ima ot pld i regiona da mi dade informaciq za nqkoi genekolog
    ((((((((((( da ne stane tyka che sme opleskali

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    taka znachi po princip kato na edna jena i doide ot purviq den v koito i e doshlo do 14-q do togava razbirase i e svurshilo jenata e v ovulaciq ne pri vsqka e taka no tova e strandarta za edna jena ... taka sled kato e imalo dupka i ste sigurni che e popadnala sperma v neq momentalno trqaa da se konsultirate s ginekolog zashtoto ako ima neshto to shte stane skoro bebe ako ne namerite ginekolog moq suvet e kupete si hapcheta POSTINOR i da gi izpie vednaga te se piqt do 72 chasa sled popadaneto na sperma v neq ako e po kusno veche zaduljitelno na lekar taka che ako imate vreme poburzaite! i na men mi se e sluchvalo i hapchetata deistvat uspeh !
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ujas

Guest
    a tq za6to prosto ne vze pustinor duo?

a be hora vnimavaite.malei .otivaite kolkoto si moje po barzo na ginekolog.dano da nqma ni6ty

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    кога е станало тва?ако още не са минали
    72 часа веднага да пие Постинор Дуо-има го
    по аптеките и дано сичко е наред иначе...тест
    за бременност ама тряя да мине една седмица
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    4estito 6te stava6 ba6ta

Guest
    hello az sam ot pld otiva6 pri li4niat ti lekar kazva6 4e iska6 napravlenie za ginekolog i taka stavat rabotite.ina4e na 4asten e mn skapo kam 30 lv

Stilgar
    Guest
    4estito 6te stava6 ba6ta
    kuv bashta be
    baba

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    ami shom e 2-3 dena sled kato i e svur6il cikula veroqtnostta tq da zabremenee e po malka! neka si vzeme test za bremennost, ima gi vuv vsqka apteka. oba4e rezultat dali e bremenna s tozi test moje da izleze 4ak 1 mesec sled poloviq akt. i na ginekolog nemogat da opredelqt nishto predi da e minal 1 mesec.za tova ostava samo da 4akate
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Ако сперма е попаднала във влагалището и има огромен шанс да е бременна 99% няма значение кога и е свършил цикъла щото сперматозоидите живеят в тялото на жената 5 дена и повече . Седмица след секса да си направи тест за бременност ако е бременна те другите ще ти кажат кви хапчета да зима щот аз не ги знам ако не са ти казали вече

Фен
    Град
    Over the hills and far away
    Да изпие хап4етата постинор и всичко е наред споко на никакъв гинеколог няма да се налижи да ходите!
    Бъди човек а не човече!
    Гори но никога не тлеи!
    И ако можеш смеи се на съдбата,
    за да не може тя да ти се смеи!

Guest

Re: iskam pomosht

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite iskam pomosht............. nqkak mie gadno da govorq za towa no shte se opitam .. s gadjeto mi pravihme seex iveche kato prikliuchihme vidiqhme che prezervariwa beshe skasam dosta goliqma dupka i semenno veshtestwo 100 % beshe popadnalo na mqsoto si i iskam da popitam kakyv shansa da e bremnna akoo towa se e sluchilo 2-3 dni sled kato i e spriql cikala........... mmm i bih iskal i da popitam nqkoio ako ima ot pld i regiona da mi dade informaciq za nqkoi genekolog
    абе хора,няма да обеднеете ако си земете по скъпи презервативи ве!по-добре по-скъпи от колкото след време да сменяш памперси!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком

Re: iskam pomosht

абе хора,няма да обеднеете ако си земете по скъпи презервативи ве!по-добре по-скъпи от колкото след време да сменяш памперси!
    skivai datata brato..malko kusno ti idva suveta,moje veche pampersi da smenq
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Нищо лично ама КИРИЛИЦА няма ли за вас ?

Супер фен
    TI DA SI 4UVAL MISLI PREDI DA DEISTVA6

Голям фен
    темата е от далечната 2005 година и вече мисля че е имала достатъчно време да си помисли
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

бягай бързо да прай6 аборт бреемеенна си съжелявам мога да ти напрая близначе ?!

Мега фен Аватара на koalka
    Темата е стара.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си