.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 138

Тема: Linkin Park

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...

Re: хехехе

Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Уеин само че преди да станеш прихиатар/психоаналитик трябва да СЕ ИЗЛЕКУВАШ САМИЯ ТИ!

L I N K I N P A R K - T H E B E S T !
    Хахахха тва ма изкефи Иначе по темата: Благодаря ви, че застанахте зад мен и ме подкрепихте :P Иначе
    ЛП са дъ бест(както каза Кити_)

Голям фен

Re: хехехе

Цитирай Първоначално написано от TaStY^GiRl
    Уеин само че преди да станеш прихиатар/психоаналитик трябва да СЕ ИЗЛЕКУВАШ САМИЯ ТИ!

L I N K I N P A R K - T H E B E S T !
    Хахахха тва ма изкефи Иначе по темата: Благодаря ви, че застанахте зад мен и ме подкрепихте :P Иначе
    ЛП са дъ бест(както каза Кити_)

[b]es6testveno linkin park the best!!!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Мене пък много си ме кефят LP Преди страшно много ги слушах.
    Обаче като чух какво са направили с Jay Z ... Страшно ми паднаха в очите

I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!

awe tiq sa mi lubimata grupa we!kvo da kaja za tqh-super grupa
    chester...toi nai mnogo me kefi ot vsi4kite(ili taka se vodi,ina4e si4ki me kefat)ama ne 6toto e mnogo gotin ili taka natatuuuuk,a 6toto kato 4eta prez kvo e minal i vupreki si4ko ne e oti6ul da se grumne,kakto biha napravili mnogo hora na negovo mqsto
    mnogo se i draznq na nqkvi ei takiva "fenove" deto znaqt sam in the end i se mislqt za golqmata rauta

Любовта е най-висшата степен на омразата

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Linkin Park adskiq death metal prosto....osobeno taq poslednata s J-z e takyv metal 4e prosto sled taq pesen gledam stereo .... Dimmu Borgir, Cannibal Corpse, Sepultura i Children of Bodom vzeti zaedno ne mogat da im se merqt na prystite.....(za nqkoi nerazbrali 4algari ot rodna a Eli zexita i drugi v momenta ironiziram) LP sa nakfi ligavi amerikanski mom4enca neka si pravqt muzikata neka si imat fenovete neska sa jivi i zdravi ama samo da ne mi se pi6at metali
    Хахахахаха...пич, кефиш

Цитирай Първоначално написано от WayneStatic
    Сега, ще ме извинявате за думите ми, обаче говоря от името на всички. TaStY^GiRl ще ти кажа следното, музика, която те кара да плачеш не е музика. Явно нещо наистина имаш проблеми, момичето ми. Музиката е направена за да те развлича, а не да ревеш. ЛП може и да са смисъла на живота ти, но явно те е страх да погледнеш от истинската страна. Те правят музика, колкото да събират паричките на такива като теб, които дават мило и драго да ги чуят. Защо не ги харесвам ли? Защото са лигави. Когато на човек му е кофти най-лесно е да се свие в ъгъла и да се разплаче, както явно правиш ти. Ако желаеш мога да ти пратя доста текстове на така наречените от теб "тежки банди, приличащи на кошмари", където има много повече чувство от която и да е песен на ЛП. Явно просто си падаш по лигавите песнички. Колкото до това, че момчета също ги слушат, вярно е и аз познавам такива. В колекцията им с музика са наредени : ЛП, Кондьо, Кати и каквито там бяха... И това ако му викаш музика, жива и здрава да си да видиш, че грешиш! Айде приятно ви слушане на ЛП и реване! Истински силните духом хора слушат музика, каляваща душата и ума! Мерси за вниманието, дано някога и вие прослушате музика... Поздрави на всички рокаджии и метъли!
    Metal Christmas, Heavy New Year and Happy Horrordays!

ХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕ Уеинчо са праи на психоаналитик след кат е прочел 2 мнение на Теистито! Уеин само че преди да станеш прихиатар/психоаналитик трябва да СЕ ИЗЛЕКУВАШ САМИЯ ТИ!
    Мммм...определено не мисля, че има нужда от лекуване. Напълно подкрепям мнението му. Музиката трябва да те кара да се чувстваш жив, а не да те депресира (говоря принципно).
    Някой горе защитаваше Линкин Парк с аргумента, че били известни и имали много фенове. Известността и комерсиалността не показват качеството

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    koi bqha teq

Dobri sa,no nzn dali sa nai-qkata grupa

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Цитирай Първоначално написано от Verliebt_Maedchen
    ami po princip ne slu6am metal no tova koeto s1m 4uvala me kefi
    Аммм LP хич не мязат на метал...
    Мене са ми безразлични ! Преди правеха яка музика ! Преди 2-3 г0дини ! Сега комерс си падат
    Аверчето мълчи си там щот LP свирят нео метал и мн ме дразнят щот на повечето им песни мелодиите са еднообразни. И кво общо има това че са дарили 100 000$ с това дали ме кефят. Добре са направили като са ги дали ама мен тва нема да ме накара да ги харесам

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Мене са ми безразлични ! Преди правеха яка музика ! Преди 2-3 г0дини ! Сега комерс си падат
    Аверчето мълчи си там щот LP свирят нео метал и мн ме дразнят щот на повечето им песни мелодиите са еднообразни. И кво общо има това че са дарили 100 000$ с това дали ме кефят. Добре са направили като са ги дали ама мен тва нема да ме накара да ги харесам
    ефас мълчи си там и да не съм чула
    повече че линкин са къвто и да е метъл
    щото тва си е чист бозав рап(кор) и нищо повече
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Град
    ефас мълчи си там и да не съм чула
    повече че линкин са къвто и да е метъл
    щото тва си е чист бозав рап(кор) и нищо повече

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Мълчи ти ма

Супер фен
    Град
    Мълчи ти ма
    първо не съм "ма",
    второ - току-що показа колко си прост
    респект че не се срамуваш да го покажеш де

пийЗ

Голям фен
    vij kakvo tova,4e sa darili $100 000 ne go napisah,za da se haresat na horata...prosto za informacia na fenovete. trqbva da si mnogo glupav,za da si pomisli6 takova ne6to
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    xaxaxaxa ^efas^^ qko narejda .... davai brato

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    ti dobre li si?! do kolkoto znam,linkin park sa edna ot liubimite ti grupi,a toi kato 4ili govori prostotii za tqh......tc tctc tc ..golqma fenka
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Цитирай Първоначално написано от monka
    ti dobre li si?! do kolkoto znam,linkin park sa edna ot liubimite ti grupi,a toi kato 4ili govori prostotii za tqh......tc tctc tc ..golqma fenka
    mda...kato q gledam tq e nai golemiq im "fen"

Любовта е най-висшата степен на омразата

Predi bqh mnoo zaribena, 1 im album be6e varha!!!!!!!!! Vseki den slu6ah samo tqh, no sega6nite im par4eta sa ni6to v sravnenie sas onezi zlatnite hitove
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cradle_Fan
    Много ми е противна тази групичка....
    i na men..........

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    xaxaxa tova 4e sum fenka na [Lq] nqma ABSOLUTNO NI6TU OB6TO s tova 4e ^efas^^ vi narejda .... nali da se izqsnim .... i kato ^efas^^ narejda [LP] kvo nai6 kolko mi puka ... da go ubiq li kat ne gi haresva a vseki si ima vkus

Голям фен
    xaxaxa tova 4e sum fenka na [Lq] nqma ABSOLUTNO NI6TU OB6TO s tova 4e ^efas^^ vi narejda .... nali da se izqsnim .... i kato ^efas^^ narejda [LP] kvo nai6 kolko mi puka ... da go ubiq li kat ne gi haresva a vseki si ima vkus
    nqmah tova predvit,no haide karai...ne mi se zanimava s teb
    Peace
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

LP SUX
    Guest

LP SUX HARDER

SPORED MEN AZ RAZBIRAM OT MUZIKA I SAM SLU6AL LP ABSOLUTNI SKICI SA TE SA TIPICNA POP GRUPA NO KATO POVE4ETO TAKIVA SE VODQTA GOLEMI METALI A VOKALA E MUZIKALEN INVALID UJAS A ZA DARENIA KVO DA TI KAJA HUBAVO AMA ......

Голям фен

Re: LP SUX HARDER

Цитирай Първоначално написано от LP SUX
    SPORED MEN AZ RAZBIRAM OT MUZIKA I SAM SLU6AL LP ABSOLUTNI SKICI SA TE SA TIPICNA POP GRUPA NO KATO POVE4ETO TAKIVA SE VODQTA GOLEMI METALI A VOKALA E MUZIKALEN INVALID UJAS A ZA DARENIA KVO DA TI KAJA HUBAVO AMA ......
    ammm,uvajavam 4ujdoto mnenie,no opredeleno ne mislq,4e Linkin Park sa "obiknovena pop grupa". i Chester opredeleno ne e muziaklen invalid!!! no ne mislq,4e ima smisal da sporim! vseki s mnenieto si. razli4ni sme,haresvame razli4ni ne6ta....
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    xaxaxa mi mnoo qsno 4e 6te go uvajava6 kat ti kazah 2 , 3 istini .. taka e xaxaxa kolko si prozra4na [LiNkiN PaRk] rUlEz

Guest
    4aite 4e iztyrvah spora i kvo we Murderdoll kato kajesh MA zna4i si super seliandur taka li?? Kakva jelezna logika imash OHOIAXhioahxiaHOIXAXAOIHaoih

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си