- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Linkin Park
Хахахха тва ма изкефиПървоначално написано от Kittie_
Иначе по темата: Благодаря ви, че застанахте зад мен и ме подкрепихте :P Иначе
ЛП са дъ бест(както каза Кити_)![]()
Първоначално написано от TaStY^GiRl
[b]es6testveno linkin park the best!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
Мене пък много си ме кефят LPПреди страшно много ги слушах.
Обаче като чух какво са направили с Jay Z ... Страшно ми паднаха в очите![]()
![]()
I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!
awe tiq sa mi lubimata grupa we!kvo da kaja za tqh-super grupa
chester...toi nai mnogo me kefi ot vsi4kite(ili taka se vodi,ina4e si4ki me kefat)ama ne 6toto e mnogo gotin ili taka natatuuuuk,a 6toto kato 4eta prez kvo e minal i vupreki si4ko ne e oti6ul da se grumne,kakto biha napravili mnogo hora na negovo mqsto
mnogo se i draznq na nqkvi ei takiva "fenove" deto znaqt sam in the end i se mislqt za golqmata rauta
Любовта е най-висшата степен на омразата
Хахахахаха...пич, кефишПървоначално написано от Momchence
![]()
Мммм...определено не мисля, че има нужда от лекуване. Напълно подкрепям мнението му. Музиката трябва да те кара да се чувстваш жив, а не да те депресира (говоря принципно).Първоначално написано от Kittie_
Някой горе защитаваше Линкин Парк с аргумента, че били известни и имали много фенове. Известността и комерсиалността не показват качеството![]()
koi bqha teq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аверчето мълчи си там щот LP свирят нео метал и мн ме дразнят щот на повечето им песни мелодиите са еднообразни. И кво общо има това че са дарили 100 000$ с това дали ме кефят. Добре са направили като са ги дали ама мен тва нема да ме накара да ги харесамПървоначално написано от aBeP4eTo
Мълчи ти ма
vij kakvo tova,4e sa darili $100 000 ne go napisah,za da se haresat na horata...prosto za informacia na fenovete. trqbva da si mnogo glupav,za da si pomisli6 takova ne6toПървоначално написано от ^efas^^
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
xaxaxaxa ^efas^^ qko narejda .... davai brato![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti dobre li si?! do kolkoto znam,linkin park sa edna ot liubimite ti grupi,a toi kato 4ili govori prostotii za tqh......tc tctc tc ..golqma fenkaПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
mda...kato q gledam tq e nai golemiq im "fen"Първоначално написано от monka
Любовта е най-висшата степен на омразата
Predi bqh mnoo zaribena, 1 im album be6e varha!!!!!!!!! Vseki den slu6ah samo tqh, no sega6nite im par4eta sa ni6to v sravnenie sas onezi zlatnite hitove![]()
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
i na men..........Първоначално написано от Cradle_Fan
![]()
![]()
xaxaxa tova 4e sum fenka na [Lq] nqma ABSOLUTNO NI6TU OB6TO s tova 4e ^efas^^ vi narejda .... nalida se izqsnim .... i kato ^efas^^ narejda [LP] kvo
![]()
![]()
nai6 kolko mi puka ... da go ubiq li kat ne gi haresva
![]()
a
vseki si ima vkus
![]()
nqmah tova predvit,no haide karai...ne mi se zanimava s tebПървоначално написано от LiNkiN4eTo
Peace
No MaN, No CrY!!!
\m/
SPORED MEN AZ RAZBIRAM OT MUZIKA I SAM SLU6AL LP ABSOLUTNI SKICI SA TE SA TIPICNA POP GRUPA NO KATO POVE4ETO TAKIVA SE VODQTA GOLEMI METALI A VOKALA E MUZIKALEN INVALID UJAS A ZA DARENIA KVO DA TI KAJA HUBAVO AMA ......
ammm,uvajavam 4ujdoto mnenie,no opredeleno ne mislq,4e Linkin Park sa "obiknovena pop grupa". i Chester opredeleno ne e muziaklen invalid!!! no ne mislq,4e ima smisal da sporim! vseki s mnenieto si. razli4ni sme,haresvame razli4ni ne6ta....Първоначално написано от LP SUX
No MaN, No CrY!!!
\m/
xaxaxa mi mnoo qsno 4e 6te go uvajava6 kat ti kazah 2 , 3 istini .. taka e![]()
xaxaxa kolko si prozra4na
![]()
![]()
[LiNkiN PaRk] rUlEz
![]()
![]()
![]()
![]()
4aite 4e iztyrvah spora i kvo we Murderdoll kato kajesh MA zna4i si super seliandur taka li?? Kakva jelezna logika imash OHOIAXhioahxiaHOIXAXAOIHaoih