- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Linkin Park
tc tc tc....mnogo ti se 4udqПървоначално написано от LiNkiN4eTo
vinagi sam uvajavala mneniqta na horata! ne sam kazala: "Da,linkin park sa prosti..." ok,nqma zna4enie
No MaN, No CrY!!!
\m/
i za6to e prozra4na ako ne e taina?Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Любовта е най-висшата степен на омразата
Tfa za mene e nqkva super tupa grupa za men prosto 6toto ne se kefq na neo rapPredi i se kefeh na nakoi pesni am sega minah na nekvi po tvurdi ne6ta.Se edno nemam i ni6to protiv fenovete im:P
![]()
amy lee sq 6i ma kara6 da obesnqqm glupavi ne6ta limi zamisli se malko i 6te se seti6
ko ma zanimaa6 s tupotii
![]()
hahahahahaha.mila,mila...mai i ti ne znae6 kakvo si iskala da kaje6...ili ako ima6 predvid ne6to ot roda naПървоначално написано от LiNkiN4eTo
ne si pravaПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
ave mn dobre si znam kvo iskah da kaja i tva 4e ti ne me razbra IZOB6TO AMA IZOB6TO TI KAAM NE ME INTERESUVAa tva za poziorkite ot kade go izmislq sq
ti mai samo se 4udi6 za kvo da se zaqde6
![]()
![]()
taka liiiii!nikoga ne si izmislqm.q pitai e_l_i_z_a dali ne go napisaПървоначално написано от LiNkiN4eTo
i ne se zaqjdam-ti se zaqde
ooooo,q ne i se vrazvai na taq....ne vijda6 li,4e i tq samat ne znae kakvo isak da kajeПървоначално написано от amy lee
p.s. pove4e ne iskam da se pi6at takiva ne6ta v tazi tema!!! napalno se osra(s izvinenie) temata!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
vai nqmah predvid 4e si si go izmislila tva veee manee mane![]()
![]()
mn dobre znam 4e sum go kazala
![]()
![]()
![]()
imah predvid 4e e tolkova staro i zabraveno i sega govorim za savsem drugo 4e se 4udq ot kade se seti ili ot kade go izmisli
![]()
kat ne si 4uvala tozi izraz pone trai
![]()
monka : kakto kaza ^efas^^ "mul4i ti ma"![]()
ave vie kvo se zaqdohte s men , nali s ^efas^^ se ebavahte , az da ne se obadq i men me zamesihte v spora .... q se opravqite i ne me zanimavaite![]()
are be linki,ae stiga ve4e.ne mislq 4e to4no ti si 4oveka koito 6te i kaje da mul4i.Първоначално написано от LiNkiN4eTo
ae sa stiga sme se karali.huavo-sdurpahme se...ae peace
4ai 4e si tursq avatar![]()
ama....tova
kakvo
ob6to
ima
s
temata
![]()
amiii . . . . ni6tu![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
Глей ся мн си ми интересна имаш аватар на Аврил (по чокапрките я познахПървоначално написано от Murderdoll
) - една от най големите бози в света на s8-a - дето е анджек POP имаш ник на едно от най добрите испалнения в метала - murderdolls (die my bride rulz) и казваш че ЛП са ПОП без да си имаш хабер. NEO METAL СА НЕ СА ПОП НИЮ МЕТЪЛ СА ако бяха поп щяха да прават сигъли с бритни спиърс с jive records не с jay-z в warner-a.
аре да сраевним - Н'СИНК С ЛИНКИН ПАРК - каде да киратите при нсинк каде са таците при ЛП? каде е гласа на джъстин и каде е гласа на честър? аре кат пишете четете кво пишете слд тва!!!!![]()
ше говорим за живост като видиш кво стана в публиката на концерт на ЛП в Манчестър!![]()
"Мммм...определено не мисля, че има нужда от лекуване. Напълно подкрепям мнението му. Музиката трябва да те кара да се чувстваш жив, а не да те депресира (говоря принципно). "
p.s. Ся са сетих за една песничка на cradle-a SUICIDES AND OTHER COMFORTS - але кат я слушам така са испалвам с енергия че ми стига тая енергия точно колкото да скоча от най близкия балкон (...и не няма да скоча само за да ви е кеф на вас)
Ти пък си намерила коя песен да слушаш
П.С Cradle Of Filth не са само последните комерсиaлни албумчета![]()
Taq tema LP e super shiroka...
Predi mn vreme slushah samo Lp Lb, Static-x..
sega obache vseki vtori (da ne kaja vseki) teenager slaga mejdu lubimite si grupi i LP. Navsqkade chuvam `Az slusham Lp` tva e super populqrna fraza. LP sa naistina strahotna grupa sus strahotni pesni..no tova gi pravi mnogo komersialni..predi ako slushash Lp-ti si individualist, ne slushash kakvoto i vsichki ostanali. Tova ne e taka veche..za jalost
Don't worry, be happy
6tom kazvash che seki slusha LP nachi poznavam MNOGO MALKO HORAПървоначално написано от Ейми
emi kefqt me nekoi tehni pesni no ne moga da kaja che sym im super fenka![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
ot edna strana e taka.mene li4no mnogo me draznqt raznite pozior4eta deto slu6at lp samo 6toto taka e modernoПървоначално написано от Ейми
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахахахах това дето го каза Ейми ли ква беше е хахаха ебати знаеш ли колко много групи и изпълнители има които хич не са комерсиални а пък кви хубави песни имат хахаха по хубави и от на LP само че те не го правят за да ги знае света а защото им харесва и просто нямат такава реклама като на LP за това не са комерсиални не искат да бъдат слушани от целия свят а от хората които наистина се кефят на музиката им а на тия хора не има тряа реклама
I az mislq po sushtiq nachin..az kazah che mn gi uvajavam, pravqt strahotni pesni, razlichni sa..te ne sa vinovni che stanaha tolkova komersialniПървоначално написано от ^efas^^
ama prosto tva e fakt..
Don't worry, be happy
Хех....ми Park са абсолютния връх в нео метъла изобщо...казвам го, защото това е музиката, която най-лесно мога да свържа с това, което ми се случва ...който схваща поне малко английски . Другата причина да ги харесвам е,че имам просто незабравими спомени от няколко техни песни(From The Inside, Easier to Run и най-вече уникалната балада My December)...Само че мисля, че новият им албум просто не им отива(Linkin park/Jay-Z)...не че не харесвам рапа, ам това с ремиксите е глупаво....явно не са си взели поука от Reanimation(албума с ремиксите на Hybrid Theory) . Просто правят страхотна музика, и не че ремиксите са лощи, ама в сравнение с оригинала са смешни .
иначе LP FOREVER !
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
[quote="MMF"]Хех....ми Park са абсолютния връх в нео метъла изобщо...казвам го, защото това е музиката, която най-лесно мога да свържа с това, което ми се случва ...който схваща поне малко английски .
ina4e i tva 4e nqkoi slu6at LP samo da se pravqt e samata istina za sajaleniemnogo malko sa istinskite im fenove...pone taka sadq ot li4noto mi nabludenie
![]()
LP the bets![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
amy lee е права, че повечето 'фенове' са позьори60% са такива
Но има и истински фенове и когато ЛП не са на "мода" ще останем само истинските фенове
![]()