.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 138

Тема: Linkin Park

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    xaxaxa mi mnoo qsno 4e 6te go uvajava6 kat ti kazah 2 , 3 istini .. taka e xaxaxa kolko si prozra4na [LiNkiN PaRk] rUlEz
    tc tc tc....mnogo ti se 4udq vinagi sam uvajavala mneniqta na horata! ne sam kazala: "Da,linkin park sa prosti..." ok,nqma zna4enie
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

xaxaxa mi mnoo qsno 4e 6te go uvajava6 kat ti kazah 2 , 3 istini .. taka e xaxaxa kolko si prozra4na [LiNkiN PaRk] rUlEz
    i za6to e prozra4na ako ne e taina?

Любовта е най-висшата степен на омразата

Tfa za mene e nqkva super tupa grupa za men prosto 6toto ne se kefq na neo rapPredi i se kefeh na nakoi pesni am sega minah na nekvi po tvurdi ne6ta.Se edno nemam i ni6to protiv fenovete im:P

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    amy lee sq 6i ma kara6 da obesnqqm glupavi ne6ta li mi zamisli se malko i 6te se seti6 ko ma zanimaa6 s tupotii

amy lee sq 6i ma kara6 da obesnqqm glupavi ne6ta li mi zamisli se malko i 6te se seti6 ko ma zanimaa6 s tupotii
    hahahahahaha.mila,mila...mai i ti ne znae6 kakvo si iskala da kaje6...ili ako ima6 predvid ne6to ot roda na
    amy lee,e_l_i_z_a, tc tc tc...poziorki
    ne si prava

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ave mn dobre si znam kvo iskah da kaja i tva 4e ti ne me razbra IZOB6TO AMA IZOB6TO TI KAAM NE ME INTERESUVA a tva za poziorkite ot kade go izmislq sq ti mai samo se 4udi6 za kvo da se zaqde6

ave mn dobre si znam kvo iskah da kaja i tva 4e ti ne me razbra IZOB6TO AMA IZOB6TO TI KAAM NE ME INTERESUVA a tva za poziorkite ot kade go izmislq sq ti mai samo se 4udi6 za kvo da se zaqde6
    taka liiiii!nikoga ne si izmislqm.q pitai e_l_i_z_a dali ne go napisa
    i ne se zaqjdam-ti se zaqde

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    taka liiiii!nikoga ne si izmislqm.q pitai e_l_i_z_a dali ne go napisa
    i ne se zaqjdam-ti se zaqde
    ooooo,q ne i se vrazvai na taq....ne vijda6 li,4e i tq samat ne znae kakvo isak da kaje

p.s. pove4e ne iskam da se pi6at takiva ne6ta v tazi tema!!! napalno se osra(s izvinenie) temata!!!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    vai nqmah predvid 4e si si go izmislila tva veee manee mane mn dobre znam 4e sum go kazala imah predvid 4e e tolkova staro i zabraveno i sega govorim za savsem drugo 4e se 4udq ot kade se seti ili ot kade go izmisli kat ne si 4uvala tozi izraz pone trai
    monka : kakto kaza ^efas^^ "mul4i ti ma"
    ave vie kvo se zaqdohte s men , nali s ^efas^^ se ebavahte , az da ne se obadq i men me zamesihte v spora .... q se opravqite i ne me zanimavaite

vai nqmah predvid 4e si si go izmislila tva veee manee mane mn dobre znam 4e sum go kazala imah predvid 4e e tolkova staro i zabraveno i sega govorim za savsem drugo 4e se 4udq ot kade se seti ili ot kade go izmisli kat ne si 4uvala tozi izraz pone trai
    monka : kakto kaza ^efas^^ "mul4i ti ma"
    ave vie kvo se zaqdohte s men , nali s ^efas^^ se ebavahte , az da ne se obadq i men me zamesihte v spora .... q se opravqite i ne me zanimavaite
    are be linki,ae stiga ve4e.ne mislq 4e to4no ti si 4oveka koito 6te i kaje da mul4i.
    ae sa stiga sme se karali.huavo-sdurpahme se...ae peace

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    4ai 4e si tursq avatar

ama.... tova kakvo ob6to ima s temata

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    amiii . . . . ni6tu

Фен
    Град
    Na zEmQta
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Цитирай Първоначално написано от Verliebt_Maedchen
    ami po princip ne slu6am metal no tova koeto s1m 4uvala me kefi
    Аммм LP хич не мязат на метал...
    Мене са ми безразлични ! Преди правеха яка музика ! Преди 2-3 г0дини ! Сега комерс си падат
    Аверчето мълчи си там щот LP свирят нео метал и мн ме дразнят щот на повечето им песни мелодиите са еднообразни. И кво общо има това че са дарили 100 000$ с това дали ме кефят. Добре са направили като са ги дали ама мен тва нема да ме накара да ги харесам
    ефас мълчи си там и да не съм чула
    повече че линкин са къвто и да е метъл
    щото тва си е чист бозав рап(кор) и нищо повече
    Глей ся мн си ми интересна имаш аватар на Аврил (по чокапрките я познах ) - една от най големите бози в света на s8-a - дето е анджек POP имаш ник на едно от най добрите испалнения в метала - murderdolls (die my bride rulz) и казваш че ЛП са ПОП без да си имаш хабер. NEO METAL СА НЕ СА ПОП НИЮ МЕТЪЛ СА ако бяха поп щяха да прават сигъли с бритни спиърс с jive records не с jay-z в warner-a.
    аре да сраевним - Н'СИНК С ЛИНКИН ПАРК - каде да киратите при нсинк каде са таците при ЛП? каде е гласа на джъстин и каде е гласа на честър? аре кат пишете четете кво пишете слд тва!!!!

ше говорим за живост като видиш кво стана в публиката на концерт на ЛП в Манчестър!

"Мммм...определено не мисля, че има нужда от лекуване. Напълно подкрепям мнението му. Музиката трябва да те кара да се чувстваш жив, а не да те депресира (говоря принципно). "

p.s. Ся са сетих за една песничка на cradle-a SUICIDES AND OTHER COMFORTS - але кат я слушам така са испалвам с енергия че ми стига тая енергия точно колкото да скоча от най близкия балкон (...и не няма да скоча само за да ви е кеф на вас)

Ти пък си намерила коя песен да слушаш
    П.С Cradle Of Filth не са само последните комерсиaлни албумчета

Taq tema LP e super shiroka...
    Predi mn vreme slushah samo Lp Lb, Static-x..
    sega obache vseki vtori (da ne kaja vseki) teenager slaga mejdu lubimite si grupi i LP. Navsqkade chuvam `Az slusham Lp` tva e super populqrna fraza. LP sa naistina strahotna grupa sus strahotni pesni..no tova gi pravi mnogo komersialni..predi ako slushash Lp-ti si individualist, ne slushash kakvoto i vsichki ostanali. Tova ne e taka veche..za jalost
    Don't worry, be happy

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ейми
    sega obache vseki vtori (da ne kaja vseki) teenager slaga mejdu lubimite si grupi i LP. Navsqkade chuvam `Az slusham Lp` tva e super populqrna fraza. LP sa naistina strahotna grupa sus strahotni pesni..no tova gi pravi mnogo komersialni..predi ako slushash Lp-ti si individualist, ne slushash kakvoto i vsichki ostanali. Tova ne e taka veche..za jalost
    6tom kazvash che seki slusha LP nachi poznavam MNOGO MALKO HORA

emi kefqt me nekoi tehni pesni no ne moga da kaja che sym im super fenka

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

Цитирай Първоначално написано от Ейми
    ot edna strana e taka.mene li4no mnogo me draznqt raznite pozior4eta deto slu6at lp samo 6toto taka e moderno

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Хахахахах това дето го каза Ейми ли ква беше е хахаха ебати знаеш ли колко много групи и изпълнители има които хич не са комерсиални а пък кви хубави песни имат хахаха по хубави и от на LP само че те не го правят за да ги знае света а защото им харесва и просто нямат такава реклама като на LP за това не са комерсиални не искат да бъдат слушани от целия свят а от хората които наистина се кефят на музиката им а на тия хора не има тряа реклама

Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Хахахахах това дето го каза Ейми ли ква беше е хахаха ебати знаеш ли колко много групи и изпълнители има които хич не са комерсиални а пък кви хубави песни имат хахаха по хубави и от на LP само че те не го правят за да ги знае света а защото им харесва и просто нямат такава реклама като на LP за това не са комерсиални не искат да бъдат слушани от целия свят а от хората които наистина се кефят на музиката им а на тия хора не има тряа реклама
    I az mislq po sushtiq nachin..az kazah che mn gi uvajavam, pravqt strahotni pesni, razlichni sa..te ne sa vinovni che stanaha tolkova komersialni ama prosto tva e fakt..
    Don't worry, be happy

Град
    Там, на хълма, в лъчисти небеса
    Хех....ми Park са абсолютния връх в нео метъла изобщо...казвам го, защото това е музиката, която най-лесно мога да свържа с това, което ми се случва ...който схваща поне малко английски . Другата причина да ги харесвам е,че имам просто незабравими спомени от няколко техни песни(From The Inside, Easier to Run и най-вече уникалната балада My December)...Само че мисля, че новият им албум просто не им отива(Linkin park/Jay-Z)...не че не харесвам рапа, ам това с ремиксите е глупаво....явно не са си взели поука от Reanimation(албума с ремиксите на Hybrid Theory) . Просто правят страхотна музика, и не че ремиксите са лощи, ама в сравнение с оригинала са смешни .
    иначе LP FOREVER !
    Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
    Ърнест Хемингуей

Фен
    Град
    Na zEmQta
    [quote="MMF"]Хех....ми Park са абсолютния връх в нео метъла изобщо...казвам го, защото това е музиката, която най-лесно мога да свържа с това, което ми се случва ...който схваща поне малко английски .

ina4e i tva 4e nqkoi slu6at LP samo da se pravqt e samata istina za sajalenie mnogo malko sa istinskite im fenove...pone taka sadq ot li4noto mi nabludenie
    LP the bets
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    amy lee е права, че повечето 'фенове' са позьори 60% са такива Но има и истински фенове и когато ЛП не са на "мода" ще останем само истинските фенове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си