- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Linkin Park
Еми аз лично много харесвам Linkin Park.
Любимите ми техни песни са One step closer и Numb/Encore,която изпълняват заедно с Jay - Z.![]()
Не е лесно да направиш
Лесно е да критикуваш,
Но преди да критикуваш НАПРАВИ!!!
(към всички онези ,които по някакъв начин нарекоха LP "лигава бой бандичка",която за ништо на ставала)
Штом хиляди хора ги харесват, явно не са чак толкова бездарни, колкото ви се иска
А относно това, кое било истински метал и кое не.......
А ве май всеки си има своя си теория по въпроса.
Всеки да слу6а това коет го кефи.Така е най-добре.
А ве най-добре би било повечко да слушат LP , де
RESPECT към всички фенове на най-яката група на света
Linkin Park FOREVER
Bih predpo4el Avril Lavigne ... ili Nightwish pred LP ... vse pak te si ostanaha Progresivna grupi4ka!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ще бъда честна-линкин парк не ми харесват.като чуя началото на някоя тяхна песен и направо сменям каналапросто не ги понасям и това е
според мен не са лигава бой бандичка,както каза бейбиъндърграунд ,ама...не ми харесват и точка
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
'Известността и комерсиалността не показват качеството' - Това го бях написала по- горе.Първоначално написано от babyunderground
edni razbirat pod ka4estvena muzika edno.a drugi suvsem razli4noПървоначално написано от Cradle_Fan
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Да, съгласна съм, че всеки си има представа за това какво означава качествена музика, но не мисля, че най-голямото доказателство за това дали една група е добра, са броят на феновете иПървоначално написано от amy lee
![]()
naistina broqt na fenovete pravi edna muzika ka4estvenaПървоначално написано от Cradle_Fan
naprimer ima izpulniteli koito spored men sa napulno bezdarni,no vse pak masovo se slu6at
![]()
![]()
LP..кво мога да кажа за тях.....освен,че адски много им се кефя!!??!? Имат страхотни песни...и не ме интересува какво говорят другите за тях...за мен те са страхотни!?Любимите ми техни песни са: NUmb,Faint,In the end,From the inside,Cralwing...и други.....
LP ROCKS !!!
brao dobre go kazaПървоначално написано от WayneStatic
tia izobshto ne sa metal smiatam che nai-novoto im parche s Jay-z ili tam kufto e onia rapur..e tfa parche prosto dokaza kfi metali sa...ihihihi tia naistina sa si boy band
Поредното ти мнение което ме кара да искап да размажа мозака ти на някой паваж. Хората искат да направят нещо ПРОТИВ ТАПИТЕ боища на фенове ВЕЧНОТО НЕСАГЛАСИЕ НА КОНСЕРВАТИВНИ изруд**та като теб които не разбират че това е нещо направено не за пари а за да спрат различията м/у стиловете да намалеят Скалитата, таунитата и треднитата да бият металите кадет ги видят, и металите да спрат да смазват секи рапар видят по патя му! не знам кой го беше казал но и JAY-Z i LINKIN PARK дариха $100 000 от продажбите на Сунамито и на бедните в Африка! И не знам как вчерашна пик*а като теб ми говори на мен кое е метъли кое не! толкова и знаеш за тоя стил, явно като чуеш за МЕТЪЛА и мислиш че се говори за ХЕВИ МЕТЪЛ или за ГОТИК МЕТЪЛ или за ДЕТ МЕТЪЛ! Иди отвори някоя книжка и прочети РАЗЛИЧНИТЕ СТИЛОВЕ МЕТЪЛ и тогава ми пиши ЛС и ми кажи че LINKIN PARK не са метъл! и не са прави на умна като преди.... като направиш квото ти казах тогава пиши ЛС то не ми губи времето с детски истории като твоята!Първоначално написано от Satanas_daughter
ne,ne,ne!WayneStatic,sega govori6 gluposti.tova izob6to ne e vqrno.samo ot momi4eta li?tolkova i poznava6 fenove na lp kato gledampove4eto fenove na lp koito poznavam sa vse mom4eta,koito slu6at metul.sega predpolagam vsi4ki anti lp fenove 6te me napadnete i 6te mi kajete "6tom slu6at linkin park si predstavqm kakuv metul slu6at i te".hubavo,kazvaite go,ama predi tova si napravete truda da pro4etete slednoto:te ne slu6at samo lp.slu6at i papa roach,marylin manson,the 69 eyes,motley crew,limp bizkit,murderdolls,dimmu bogir,cradle of filth...tova mojete li da otre4ete 4e e metul?!i vupreki tova slu6at linkin park.tova 4e stila im e po razli4en ot ostanalite e samo v tehen plus.kolko sa grupite kato tqh?to4no tova gi pravi unikalni.dobre,kajete mi edna grupa koqto da e kato tqh.te prosto re6iha da eksperimentirat.i ako ne be6e kombinaciqta mejdu rap i metul 6tqha da sa ili obiknovenna rap grupa,ili porednite metuli.prili4ali pove4e na 4algajiite...bravo be!e tva be6e mega zadrusteno i tupa6ko izkazvane.i po kakvo po to4no prili4at na 4algajiite?!ne sum zabelqzala vuv textovete im frazi ot roda na "kak boliiiiiiii" ili puk "...za lubovta jiveeeeeem....",ili o6te po malko "napipai gooooo".a da ne govorim 4e ne sa si prasnali nqkoq vokalistka sus silikonovi ustni i cici,deto da se razmotava sus vuzmojno nai dulbokoto dekolte i sus poli4ka deto polovinata i zadnik izka4a navun.taka 4e az ne zabelqzvam s kakvo po to4no te ti prili4at na 4algajii.prili4ali ti na boy bandi4ka.ti vijdal li 4lenovete na boy bandite na kakvo prili4at?!mi nqma mqsto za sravnenie be,4ovek.i si bil mrazel nqkakuv tam da ti se pravi na DJ.mi ok,ti kato moje6 po dobre 6to ne probva6 a?!kakto kaza babyunderground "ne e lesno da napravi6,lesno e da kritikuva6"
i sujalqvam no v slu4aq Kittie_ e napulno prava
Първоначално написано от amy lee
RESPEKT,amy_lee!!! mnogo dobro mnenie i vqrno! tova,4e malko smesvat stilovete(lp) e samo v tehen plius(kakto kaza amy_lee). tova opredelono si e matul! i vaob6te ne sam boy banda...ne znam koi go be6e pisal,no kato go pro4etoh 6tqh da padna ot smqhi az poznavam mnogo mom4eta,koito slu6at linkin park...az osven lp,slu6am i limp bizkit,merilyn manson,evanescence......a be,koito ne haresva lp-ok. moje pone malko uvajenie da pokajete
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ne e vajno kakvo slushash vajnoto e da te kefi kakvoto i da e!
LP RULZ ALL!
aa mn ma drazni nqkoi kato kaje "Ne gi haresvam i to4ka!"
ave nqkoi da va kara da gi haresvate . . . boli ma gaza dali haresvate lp ili ne![]()
аз обожавам Linkin Park.Те са любимата ми група и много си ме кефят.Любимата ми песен е In the end.Ааа и Chester е голям сладур и пее много яко![]()
HaPpiLy EvEr AfteR
А каква фенка си на ЛП тогаваПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
![]()
![]()
da ti kaja 4esno i az mnogo 4esto sum si zadavala toq vuprosПървоначално написано от TaStY^GiRl
puk posle az sum bila poziorka![]()
Абе,Linkin Park са си хипер яки,майна!!!Нямат грешка!Мен лично мноооооо ме кефят!!!!Редовно си слушам техни песнички!!!А тия,дето не им се кефят,за к'во изобщо пишете,майна???!!!Някой да си е наложил мнението???Абе,к'во изобщо се занимавам!!!!!Наздраве и много ви здраве!!!!!!Хахахахахахахаха !!!!
Fuck The System!!!!!!!!!!!!!!!!
Ами пишем, защото темата е озаглавена 'Linkin Park' , а не 'Само за фенове на Linkin Park'Първоначално написано от the_dead_girl
Значи оттук следва, че може да си изказваме мнението, копеле
![]()
![]()
Mn si neoravnesena MAINA! Ako iskash pishi nqkoe LS i shte ti dam tel na edin mn dobar psihoanalitik ako toi ne pomogne - otivash na psihiatar!
Т'ва,че се нуждая от лекарска помощ,не ми го казват за първи път,ама к'во да се прави,не може и без луди,нали????Хахахахаха!!!!
![]()
Fuck The System!!!!!!!!!!!!!!!!
hihi prosto minavam ot tuka i kato gledam mnogo koloritni mneniica ima...linkin park metal xaxaxaxaxaxaxa nqmam dumi prosto....tova bolen mozuk trebva da go kaje...imali 7 albuma xaxaxa ...po taq jelqzna logoka naprimer koi sustav da dadem za primer a da mi naprimer depeche mode...ako linkin park imat 7 albuma to na depeche trqbva da sa nad 50 ...5 albuma s remixi ....28 sus singlite im ....i ostataka originalnite albumi...tuka v bg linkin park e kato 4algata ....ako ne gi slushash zna4i si zadrusten i ot tam im idvat vsi4kite fenove s malki isklu4eniq
Разбира се няма да чета всичките 7 страници..лично на мен ми харесват някои техни песни и не съм им фенка
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.