- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Linkin Park
hi
mene mnogo me kefqt linkin park
vsi4kite im pesni sa super![]()
Lije6 me,a az se raztapqm!Darji6 me,a az te capam!Lapa6 me,a az svar6vam v ustata ti!Delta vrah na sladoleda!
Obi4am te ne kriq,ustnite ti 6te izpiq kato grozdova rakiq!
I'm crazy!
I'm the best!
Men LP me kefqt adski,ne za6oto sa moderni ili ne6o takova.Ili puk za6oto gi mislq za metal,a za6oto sqka6 mi 4etat mislite.Peqt to4no za na4ina po koito se 4uvstvam az,i ne samo az.I ne moga da jiveq bez tqhnata musica.
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Кат беше хит Crawling мн им са искефих.После 4ух One Step Closer и пак са искефих.Оба4е след тфа кат текна една река от бози...слу6ам слу6ам и се едно и съ6то 4увам,само текста разли4ен,а мелодията еднаква(горе-долу).Дали Са Комерс?ЕСТЕСТФЕНО!Нали напраиха песен с Jay-Z и то не 1.Оба4е 6том си имат толкова фенове на4и имат потенциал![]()
![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
[quote="Kittie_"] LINKIN PARK RULE ALL
TЕ СА НАЙ НАЙ НАЙ ДОБРИТЕ! РЕСПЕКТ! ONE STEP CLOSER МИ Е ВТОРИ ХИМН! ТОВА Е НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ ЯКАТА ГРУПА В СВЕТА НЯКОГА ЖИВЯЛА НА ЗЕМЯТА! НЯМАМ ДУМИ!
I AZ SAM NA TVA MNENIE \/
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Linkin Park и Uspurt са дъ бест
Имаше Една по-яка тема за Линкин Парк - "Линкин Парк се разпадат".![]()
11 tochka deaktiven profil.
abe ne e lo6a grupi4kata.imat nqkolko gotini pesni,ama si ima i nqkoi drugi izpalniteli,koito sa si po-dobre ot tqh![]()
Пхахахахаха!Да темата е хубава, за съжаление не е вярно!Щели да издават нов албум-нов поп!Абе направо...Линкин Парк се разпадат...твърде хубаво е за да е истина!Първоначално написано от Mo6no
Слушах ги когато бях в 5ти клас!Еми извинявайте ама Hibrid Theory е най-добрият им албум!Има две-три песнички които ме кефеха...Ама вече не ги слушам защото осъзнах че са абсолютна боза!Без да се обиждат феновете на Линкин Парк ама все пак всеки има право на мнение!Според мен Линкин Парк се развалиха с Meteora и с проекта с Джей-Зи!Абе с две думи-не ги харесвам (май станаха три!)!!!!!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Не губете надежда! Новият албум ще им докара много пари, за които ще се скарат !![]()
![]()
![]()
Абе харесва ми звученето в песните им.. Има наистина нещо хубаво, но ми станаха противни от едни приятели най-вече приятелки които само за тях дрънкат. Наду ми се главата. А, да! Че и на купонче да се съберем : "Линкин парк" Бла-бла. Разбирам да викат за някоя песен за душата, ама на тяхните песнички карай, че са хубави.. за mp3 player-а ми според мен не става да се съберем на маса и ... Crawling![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Аз пък се надявам парите да им стиганат и да спрат с този абсолютен комерсиализъм и да правят това, което чувстват. Чувал съм добри техни песни, които обаче са от някакъв неиздаван албум и са правени преид да доиде оня японеца и да станат нео метъл и надали някой от тяхните вече бивши супер мега ултра фенчета ги знае.Първоначално написано от just_a_kid
Mo6no, не вярвам да решат някога, че парите са им достатъчно.
Другият вариант е албумът им изобщо да не се продава....и да се откажат.
![]()
Ееееех, големи оптимисти сме!![]()
![]()
Откъде си толкова сигурен, че ще се откажат. Напротив ще ги купуват още повече.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
АМИН!Първоначално написано от just_a_kid
Чул ви Господ!
Mo6no и аз ги знам тея песнички и са наистина добри, но не достатъчно!
какъв е извода!?!Да не си бъркат по дупките!Нека не го правят че ще стане страшноПървоначално написано от Mo6no
![]()
oooo spor nqma .. LP sa veliki ! # 1 !!! vsi4kite im pesni sa strahotni ... obojavam gi ! texovete sa smisleni ... abe LP-the BEST!![]()
Тъкмо сме на тема та да питам...знаете ли някоя песен-подигравка на Линкин Парк?
Е чакай, кво ме грее къде си бъркат?!![]()
Сега очакваме някво запалено фенче да ги защити и да стане както с токио хотел![]()
![]()
ХАХАХА!Ми аз не зная...имам пънк кавър на "Барби гърл"!Но е идея!Ще си потърся!Абе проекта с Джей-Зи е достатъчно голяма подигравка с Линкин Парк особено да съчетаят "Points of Authornity", "One Step Closer" и "99 problems"!!!Първоначално написано от Mo6no
just_a_kid-моля те пощади ме...не искам да умра...от смях толкова млада!Хахахаха!
Ейййййййй....
Как ще обиждате Линкин Парк. Та това са най-великата група на нашето съвремие, това са новите Метълика. По велика песне от тези с Джей Зи няма. Факт. Който не приема тези факти е музикален инвалид и изобщо, ама изобщо не разбира от музика. Тяхната музика е класическата музика на нашето съвремие.
Говорех за старите Метълика. Кажи си мнението за тях.
Metallica - Die die my darling.
Да, знам че е кавър на Misfits.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Поздрав с Metallica - Sweet Amber.![]()