- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Linkin Park
Ти що не ходиш да учиш...?
Аййй... и мерси за поздрава. Даже ще си пусна...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Евала на тези момчета \/ Много са добре имат и песни и визия и просто са си много добре харесват ми!
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Lq преди ме кефеха.. Сега нещо се изгубиха, а пък нямат нов албум след Метеора(2003 година).. Само този с JZ..ама тва ако се наричат нови песни..боза и половина. Слушала съм само поотделно песни на Честър, обаче много бързо ми омръзнаха, значи не са както трябва...
Наистина от старите им песни има много хубави,ама да вземат нещо ново да направят, ако изобщо съществуват още де![]()
Linkin Park ми харесват, слушам си ги с удоволствие, мисля, че са наистина добри.Може да се каже, че са ми любимата мъжка група![]()
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Някой ми беше казал че ЛП били "New Metal"(а то такъв изобщо няма ама айде) Искам да ви кажа че ЛП са една боза и нищо повече никъв Метъл не са!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Ам какво да кажаПървоначално написано от celufan4o
Земи се образовай.
Ню Метъл има, той произлиза от рапметъла, и обединява рап и метъл (хах каква логика издокарах) Поразрови се където и да е-например тук www.wikipedia.org и прочети за метъла-там ще видиш каквото трябва.
А сега за LP-кефят ме.Имат готини песниМоже всички да говорят че били позьори и не знам си какво-но с какво ще го докажат?Че ги пускат по MTV?Еми много хора им се кефят
Но проекта с Jay Z беше пълна глупост...
Интересно ми е какво ще има в следващия им албум, който бил на път да се появи.
Linkin Park naistina imat qki pesni ... ama ne smqtate li 4e imat dosta pesni koito si prili4at ot kym text i ot kym muzika !?
Az ne sym im mega fen de no te vse pak ne se li razdeliha !?... ili pone toq rapara ne peeli v nqkva grupa Fort Minor !?
ina4e nai - qkata pesen na LP za men e Points Of Authority
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Тия слуша ли ги някой още?
линкин парк = Джъстин Тимбърлейк = ПАРИС ХИЛТЪН!
тая група я обожавам! големи пичове са! къртят![]()
Линкин парк не ми харесват.Лигави са ми.Според мен не правят метъл,а някаква...няма значение.
Линкин Парк са велики, имат невероятни песни, да, напоследък албумите им не съответстват съвсем на хардрок-жанра, в който сме свикнали да ги виждаме, но важното е, че са една истинска група, със смислени текстове и купища фенове!
По старите им песни са по-яки иначе от новите Castle of Glass след, като я пуснаха като саундтрак на medal of honor warfighter