Цитирай Първоначално написано от Momchence
Цитирай Първоначално написано от TaStY^GiRl
Linkin Park са ми вдъхнали отново живота Песните им значат толкова много за мен.Сякаш душата ми е в тези песни.Няма да твърдя, че са най-добрите, но лично за мен са Незнаете колко много са ми помогнали и въобще не са лигави или нещо такова.Всеки от тях е преживял своята лична драма и е излял мъката, радостта, разочарованието в песните. Аз съм сигурна, че всеки от вас ще си намери песен на ЛП, но просто нито се заслушвате нито нищо.И твърдите, че не метъл.Да наистина не са.Но за мен няма значение какви са щом ми помагат.И жестоко се лъжете като казвате, че няма фенове момчета.Има аз даже познавам много.И не мога да разбера какво от това, че слушате някакви по-тежки бадни, приличащи на кошмарите от сънищата Всеки ще защитава своите любимци, но не трябва да обижда тези на другите И защо не харесвате ЛП Защото са смесица от стилове и обявени за комерс ли Просто се заслушайте в някоя от техните песни и ще откриете магията и силата на ЛП.Ще разберете, че не сте сами, че някой ви разбира и ще поплачете.И след това ще се почувствате много по-добре.Просто за ЛП нямам думи РЕСПЕКТ
Честър,Майк, Джо, Роб, Брад, Финикс страхотни сте момчета прдължавайте все така да ми вдъхвате уверност, сила и щастие :P
Ti mai polu4ava6 signali ot kosmosa!!
А аз откога го говоря това ама никой не ми вярва