- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Linkin Park
Глей ся мн си ми интересна имаш аватар на Аврил (по чокапрките я познахПървоначално написано от Murderdoll
) - една от най големите бози в света на s8-a - дето е анджек POP имаш ник на едно от най добрите испалнения в метала - murderdolls (die my bride rulz) и казваш че ЛП са ПОП без да си имаш хабер. NEO METAL СА НЕ СА ПОП НИЮ МЕТЪЛ СА ако бяха поп щяха да прават сигъли с бритни спиърс с jive records не с jay-z в warner-a.
аре да сраевним - Н'СИНК С ЛИНКИН ПАРК - каде да киратите при нсинк каде са таците при ЛП? каде е гласа на джъстин и каде е гласа на честър? аре кат пишете четете кво пишете слд тва!!!!![]()
ше говорим за живост като видиш кво стана в публиката на концерт на ЛП в Манчестър!![]()
"Мммм...определено не мисля, че има нужда от лекуване. Напълно подкрепям мнението му. Музиката трябва да те кара да се чувстваш жив, а не да те депресира (говоря принципно). "
p.s. Ся са сетих за една песничка на cradle-a SUICIDES AND OTHER COMFORTS - але кат я слушам така са испалвам с енергия че ми стига тая енергия точно колкото да скоча от най близкия балкон (...и не няма да скоча само за да ви е кеф на вас)