.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: ролери

Hybrid View

ролери

някой може ли да ме насочи кои са по-хубавите ролери, какво трябва да гледам като си ги купувам и изобщо всичко свързано с тях.
    Пишете, редовете са ваши
    От деня, в който се раждаме Смъртта започва да обмисля края ни.Тя ни преследва....

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    karam kola ne reoleri ) ako iamsh vuprosi za kola moje
    : AMG Corporation ::

Повече от фен
    Град
    Varna
    Ами ако имаш възможност - купи си ролери Rossignol - обаче са доста скъпи.
    Иначе гледай да са с прозрачни силиконови или гумени колелца, да вървят меко като ги прокараш по пода, а не да дрънчат като платмаса. Вероятно ще си ги вземеш 2-3 номера по-големи, за да може като порасне крака ти да ти стават. Не се притеснявай че ще бъдат големи - те се правят така, че да могат да се носят 2-3 номера отгоре.
    Ми това е, за друго не се сещам.
    Животът е прекрасен

gledai da sa sas silikonovi kolela tva e nai vajnoto

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Dobrina
    Иначе гледай да са с прозрачни силиконови или гумени колелца, да вървят меко като ги прокараш по пода, а не да дрънчат като платмаса. Вероятно ще си ги вземеш 2-3 номера по-големи, за да може като порасне крака ти да ти стават. Не се притеснявай че ще бъдат големи - те се правят така, че да могат да се носят 2-3 номера отгоре.

imenno...edin friend ima takiva i e super dovolen veche nqkolko godini ne sa mrudnali...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Zemi si profesionalni bleideri ako moje6 da kara6 poznavat se 4e imat 4 kolelca razdeleni na dve dvoiki taka 4e po sredata ima malko mqsto tfa e za rampi napraveno...sy6to taka sa masivni i tejki ... niski sa kato sportna kola.....dvijat se meko i bez6umno....ako tepyrva se u4i6 zemi si nai eftinite kynki i se u4i na tqh
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от Dobrina
    Хехех напълно съм съгласен с теб !!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mi da ti kaja ima razli4ni r0leri(brat mi e zaklet r0lerist 0t 7 g0dini). Ima za plyzgane ima sam0 za karane ima i za ekstremn0 karane sqkfi ima! Za na4inae6ti sa p0 d0bri R0ssign0l i trqbva da sa ti p0 g0lemi s 2 n0mera! V S0fiq (ak0 jivee6 tam) v magazina PlayLife m0je6 da nameri6 ka4estveni! P0 ud0bn0 e da si slali6 vytre6nite 2 r0lki za da ima6 mqst0! Ak0 si na4inae6t si 0stavi sam0 ednata spira4ka! A ak0 si karal ve4e m0je6 i bez spira4ki 6t0t0 te pre4at za gladk0t0 karane! Za p0ve4e inf0 m0je6 da pita6 vyv f0ruma na www.team-disaster.com Dan0 da sym ti p0m0gnala!

Guest
    hhaahaha ne se zanimavam s takiva ne6ta az sum maNiqta [B]aneD karam samo samoleti i kvo li o6te

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    hmm da Rossignol sa mnoo dobra marka...moite kynki sa na tqh...ama zawisi ti bl8 li iska6 ili za fitnes...nai-dobre ako wliza6 w mirc wlez w #team-disaster ili #rolling i pitai...ili nqkoi sait kato gore poso4eniq 6te ti swyr6at rabota...

Guest
    Ами виж са ако искаш да караш като тия по телевизията дето се пързалят по тръби и скачат по рампи не ти трябват ролери а блейдове. Най лесно ще е ако почнеш да се движиш с блейдърите в твоя град и им кажеш че си запалена по карането и искаш да си купиш и те щи обяснят. Ама да знаеш че блейдовете не са евтини не са 30-40 лж а от 200 нагоре а ако наистина имаш в предвид ролери няма значение кви ще си купиш иди в най близкия магазин за колела и такиаа тъпотии и си купи едни. Гледай само да са със силиконови колелца щот иначе им се разцепват колелцата и ще тряа да си копуваш нови

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами виж са ако искаш да караш като тия по телевизията дето се пързалят по тръби и скачат по рампи не ти трябват ролери а блейдове. Най лесно ще е ако почнеш да се движиш с блейдърите в твоя град и им кажеш че си запалена по карането и искаш да си купиш и те щи обяснят. Ама да знаеш че блейдовете не са евтини не са 30-40 лж а от 200 нагоре а ако наистина имаш в предвид ролери няма значение кви ще си купиш иди в най близкия магазин за колела и такиаа тъпотии и си купи едни. Гледай само да са със силиконови колелца щот иначе им се разцепват колелцата и ще тряа да си копуваш нови
    Тва бях аз

Повече от фен
    Град
    Living in a permanent imagination...
    Въпреки че имаше доста изчерпателни мнения по-горе,искам и аз да се изкажа,щото блейдовете са ми мъъничка страст :P Значи като за начало си вземи ролери на ТСМ(евтини-около 40-50лв)..моите първите бяха такива..поне са със силиконови колелца Пък ако се запалиш и ако ти се инвестира в нещо по-качествено-на rossignol,Razors,USD,Salomon.. А има едни много здрави модели с по три колела за по-специални номера..ама са мноого скъпи Аре зарибявай се

Град
    Sofia, Bulgaria
    Аз искам да питам не точно по темата за ролери, а за блейдовете. Някой може ли да ми каже коя е най добрата марка и горе долу цените. Знам че принципно вървят по 200 лева новите модели, но наскоро един познат ми пусна мухата, че ако си вземеш от по-старите модели излиза по евтино към 130 кинта. Та да питам вярно ли е.
    "Спрете Земята! Искам да сляза"

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ми по принцип за хубави чисто нови кънки ще ти трябват средно 250-300лв. за нови модели на добра марка и нагоре та до 500лв.Стар модел от отминал сезон...аз мойте си ги взех така,бяха останали от преди...и бяха 175лв.
    Втора ръка можеш да си намериш прилични кънки средно 80-150лв.зависи колко са запазени..ако са по-евтини,но има нещо за смяна пак може да ти излезе по-евтино да го смениш,.от да си вземеш нови.

а откъде във Варна да си купя ролери ТСМ ???

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от x3m4et0_f
    а откъде във Варна да си купя ролери ТСМ ???
    Като видях тоя ник помислих,че аз съм го писал това

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    TCM?!Товааа...тая марка,дето произвежда всичко от дрехи,домашни потреби до играчки и тн?!
    мии нз,в сф те имат магазини на бая места разхвърляни из градааа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си