- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За момичетата
все пак на подписа ти са марките DVS и Gallaz,остана само да си падаш по чалгари...Първоначално написано от vasi_z
![]()
sorry mnogo ma v taq anketa me izdrazni 6toto na sveta ne sa samo 2 vida mom4eta az naprimer mrazq smuknatite no nenavijdam i 4algarite i tva kvo ozna4ava 4e sum monahinq.staa vupros 4e ne trqbva da se opredelqt spored tva ima mom4eta koito slu6at i druga muzika te kakvi se padat togava.nikoga ne sam haresvala smuknatite npo tva ne ozna4ava 4e me kefqt 4algarite,.obi4am da sa s obikmnovenni dunki ne stegnati no ne i smuknati.trqbva da dobavi6 o6te pone nqkolko vida
....
PEACE
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
raznoobrazieto e pylno....za6to nesmyknatite sa 4algar4eta? mnogo interesno ....az haresvam mom4eta sys dobyr stil na obli4ane ne smyknati....mai pove4e klonq kym fashionite ....abe ne moga da obqsnq to4no
*ThE~WorLd~Is~MinE*
super mnogo se draznq na nekvi suliovci deto mi hodat se edno sa se nasrali i mnogo me draznqt nekvi tapi chalgari,az ne slusham chalga,che kvo ostava nqkav maloumnik da mi pee za razni cepki,koli,dupki,cici i t.n.,vajnoto e picha da e stoinosten i razlichen,a ne spored veche prietite normi.....
different is cool,the comercial,doesn`t sell anymore![]()
Mi az glasuvah za rapuri,poradi ogromnoto koli4estvo otgovori...Ne vsi4ki mom4eta sa ili rapuri,ili 4algari.Mi ima i metali,punkari i t n t.Az si padam po metali,punkari,no vun6niq vid nqma osobenno zna4enie,pone za men
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
anketata e typa 6toto tuka e kazan samo 1vid mom4etaza men rapar i 4algar e edno i sy6to i e ravno na nadut pedal
nai qkite myje sa metalite (edinstvenite koito o6te ne sa stanali pedali)
Ti ne si tova, koeto mislish, 4e si!!!
еми то има и друго смъкнато освен рапърското.......![]()
Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
Винаги ще те помним,мила Ани!![]()
I Agree - Съгласен съмПървоначално написано от P1ra71nQ
![]()
Why are we here ?
Добре бе да го еба!!
Защо по дяволите реши че като не съм смъкнат съм чалгар бе !??!!?!?!?
Аз си слушам черно и R&B и без да съм смъкнат ... да приличам на ТОРБА хахаахахах ... СМеХ![]()
[/img]http://store3.data.bg/oneillq/untitled.bmp[img]
ForZa S.S. LAZIO
haha ako moje napravo da sa na zemqta dunkite nai-dobre naliПървоначално написано от babyunderground
![]()
koito si puskal anketata - mn interesen kriterii za razdelenie na mom4etat no kakto i da e....
mi az haresvam smuknata haresvam ne smuknati su6to abe sekvi stavat samo da ne nosqt drehite na pradqdo si![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Кефят ме нещо средно м-у двете. Нито дрехите им да са като чували, нито да са с прилепнали блузки и панталони. От по-голямо значение за мен е човекът де!
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Омг... Са си видях мнението и реших да се поправя![]()
Още мразя чалгаджиите и рапърите, но вече харесвам блейдъри (главно), скейтъри (по-малко), бордисти (обожавам), х-сове (не толкова много) и т.н.![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Brat mi e bleidyr-4iПървоначално написано от devil4e
![]()
Момичта я си признайте, за кой път отговаряте на подобен въпрос... придружен с анкета.. брей!
P.S. Аууу сори човека сигурно си е избирал имидж по анкетата...
P.S.2 Сори ако това е орiгиналната тема по въпроса.. в което силно се съмнявам де![]()
Ne6t0 ne shvanah ... ?Първоначално написано от n0mak
Аау как мразя анкети тип `мозъчни пръдни` (позволявам си да използвам този израз)Това ли са всичките типове момчета според .. анкетиращия
![]()
А аз цъкнах на третото... нямам определени идеали![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
izcqlo te podkrepqmПървоначално написано от Black_Orchid
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
Хм ... на мен са ми слабост момчета с яки дънки и ризка ...
Аз по принцип не се радвам чак толкова на рапърчета, ск8чета, рейвърчета и т.н.
~-=iLLuSiON=-~
~* sO tAkE tHeSe bRoKeN WiNGs I NeeD YoUR HaNDs tO cOmE AnD HeaL Me oNCe aGaiN, sO I CaN FLy uNtiL tHe EnD oF TiMe ... *~
абе може да си рапър и без да си изсулен...аз не харесвам мъжете да се обличат в много прилеплани блузи.не обичам да са широки.тесни но не прилепнали...за панталони може смъкнати ама не много някво нормално.яки кецки примерно...мраза да се обличат в бяло,или пък да са мн шарено.трябва да е семпло ама от класа,не фанелка за 2 лв от пазара..не обичам момчета с прически и ланци.и някви селски моди дето постоянно излизат..de puta madre пфф баси простотията.s. oliver ,levi's ,calvin klein, addidas за тва става въпрос имам предвид като стил иначе и като марка са много яки ,но не всеки може да си ги позволи
Аз лично харесвам смъкнати ама не както се казва "Мишошамарковци"...кефа се на sk8ar4etata...
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Искам да задам само един въпрос - как реши, че щом не е смъкнат, то той е чалгар?!Нещо не мога да направя връзката ... не знам аз ли съм тъпа или ...?!
За мен няма кой знае колко голямо значение.Дразня се само на два типа облекло.Единият е момче тип рапър със тениска до коленете.Нямам нищо против смъкнатите, ама да не носят тениски тип роклички - супер смешно е.Другият тип облекло е супер прилепнало по тялото, или с други думи гейско ...
Kuklo, ne mislish li, che veche malko se prevzemash s tozi metall?!?Първоначално написано от Satanas_daughter
Za men stila na oblichane na edno momche ne e osobeno vajen, stiga po harakter da mi pasva. Vsixhko trqbva da e balansirano - nito da e mnogo smaknat, nito, kakto kaza momicheto pisalo nad,men da si pada po-prilepnalite dreshki.
Drug e vaprosa, che vanshniq vid hem laje, hem pak moje i da govori mnogo... zavisi po kakav nachin gledash na tova momche..
ами нямам точно определен тип момче...но по-скоро спортен тип момче
![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
бе кво е тва?! смъкнат, тесен ... и двете са смешни/гейски.
важното е да е финландец!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...