.

Виж резултатите на анкетата: Момичета,какви момчета харесвате повече

Гласували
110. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Рапъри(смъкнати)

35 31,82%
  • Чалгари(не смъкнати)

10 9,09%
  • Няма особено значение дали са смъкнати или не

65 59,09%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    Цитирай Първоначално написано от vasi_z
    Ми не ме кефат некви 4алгари ама не си падам и по тъпите rnb-та-кефа се на мом4ета тип ск8-ри
    все пак на подписа ти са марките DVS и Gallaz,остана само да си падаш по чалгари...

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    sorry mnogo ma v taq anketa me izdrazni 6toto na sveta ne sa samo 2 vida mom4eta az naprimer mrazq smuknatite no nenavijdam i 4algarite i tva kvo ozna4ava 4e sum monahinq.staa vupros 4e ne trqbva da se opredelqt spored tva ima mom4eta koito slu6at i druga muzika te kakvi se padat togava.nikoga ne sam haresvala smuknatite npo tva ne ozna4ava 4e me kefqt 4algarite,.obi4am da sa s obikmnovenni dunki ne stegnati no ne i smuknati.trqbva da dobavi6 o6te pone nqkolko vida
    ....
    PEACE
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    raznoobrazieto e pylno....za6to nesmyknatite sa 4algar4eta? mnogo interesno ....az haresvam mom4eta sys dobyr stil na obli4ane ne smyknati....mai pove4e klonq kym fashionite ....abe ne moga da obqsnq to4no

*ThE~WorLd~Is~MinE*

super mnogo se draznq na nekvi suliovci deto mi hodat se edno sa se nasrali i mnogo me draznqt nekvi tapi chalgari,az ne slusham chalga,che kvo ostava nqkav maloumnik da mi pee za razni cepki,koli,dupki,cici i t.n.,vajnoto e picha da e stoinosten i razlichen,a ne spored veche prietite normi.....

different is cool,the comercial,doesn`t sell anymore

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Mi az glasuvah za rapuri,poradi ogromnoto koli4estvo otgovori...Ne vsi4ki mom4eta sa ili rapuri,ili 4algari.Mi ima i metali,punkari i t n t.Az si padam po metali,punkari ,no vun6niq vid nqma osobenno zna4enie,pone za men
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

anketata e typa 6toto tuka e kazan samo 1vid mom4eta za men rapar i 4algar e edno i sy6to i e ravno na nadut pedal
    nai qkite myje sa metalite (edinstvenite koito o6te ne sa stanali pedali)
    Ti ne si tova, koeto mislish, 4e si!!!

Супер фен
    Град
    I live in dream....
    еми то има и друго смъкнато освен рапърското.......
    Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
    Винаги ще те помним,мила Ани!

Цитирай Първоначално написано от P1ra71nQ
    За мен няма значение какво е-изсулено или нне,важен е характера!
    I Agree - Съгласен съм
    Why are we here ?

Добре бе да го еба!!
    Защо по дяволите реши че като не съм смъкнат съм чалгар бе !??!!?!?!?
    Аз си слушам черно и R&B и без да съм смъкнат ... да приличам на ТОРБА хахаахахах ... СМеХ
    [/img]http://store3.data.bg/oneillq/untitled.bmp[img]
    ForZa S.S. LAZIO

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от babyunderground

Kolkoto po smyknato,
    tolkova po-dobre

Ne obi4am nqkvi "mom4eta" koit se obli4at s polepnali dre6ki. Nqkvi sa mi mnoo jenstveni
    haha ako moje napravo da sa na zemqta dunkite nai-dobre nali

koito si puskal anketata - mn interesen kriterii za razdelenie na mom4etat no kakto i da e....

mi az haresvam smuknata haresvam ne smuknati su6to abe sekvi stavat samo da ne nosqt drehite na pradqdo si
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Кефят ме нещо средно м-у двете. Нито дрехите им да са като чували, нито да са с прилепнали блузки и панталони. От по-голямо значение за мен е човекът де!
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Омг... Са си видях мнението и реших да се поправя
    Още мразя чалгаджиите и рапърите, но вече харесвам блейдъри (главно), скейтъри (по-малко), бордисти (обожавам), х-сове (не толкова много) и т.н.
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    Омг... Са си видях мнението и реших да се поправя
    Още мразя чалгаджиите и рапърите, но вече харесвам блейдъри (главно), скейтъри (по-малко), бордисти (обожавам), х-сове (не толкова много) и т.н.
    Brat mi e bleidyr-4i

Момичта я си признайте, за кой път отговаряте на подобен въпрос... придружен с анкета.. брей!

P.S. Аууу сори човека сигурно си е избирал имидж по анкетата...

P.S.2 Сори ако това е орiгиналната тема по въпроса.. в което силно се съмнявам де

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от n0mak
    Момичта я си признайте, за кой път отговаряте на подобен въпрос... придружен с анкета.. брей!

P.S. Аууу сори човека сигурно си е избирал имидж по анкетата...

P.S.2 Сори ако това е орiгиналната тема по въпроса.. в което силно се съмнявам де
    Ne6t0 ne shvanah ... ?

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Аау как мразя анкети тип `мозъчни пръдни` (позволявам си да използвам този израз) Това ли са всичките типове момчета според .. анкетиращия
    А аз цъкнах на третото... нямам определени идеали
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Цитирай Първоначално написано от Black_Orchid
    Кефят ме нещо средно м-у двете. Нито дрехите им да са като чували, нито да са с прилепнали блузки и панталони. От по-голямо значение за мен е човекът де!
    izcqlo te podkrepqm
    So never mind the darkness, we still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...

Град
    plovdiv
    Хм ... на мен са ми слабост момчета с яки дънки и ризка ...
    Аз по принцип не се радвам чак толкова на рапърчета, ск8чета, рейвърчета и т.н.
    ~-=iLLuSiON=-~

~* sO tAkE tHeSe bRoKeN WiNGs I NeeD YoUR HaNDs tO cOmE AnD HeaL Me oNCe aGaiN, sO I CaN FLy uNtiL tHe EnD oF TiMe ... *~

Guest
    абе може да си рапър и без да си изсулен...аз не харесвам мъжете да се обличат в много прилеплани блузи.не обичам да са широки.тесни но не прилепнали...за панталони може смъкнати ама не много някво нормално.яки кецки примерно...мраза да се обличат в бяло,или пък да са мн шарено.трябва да е семпло ама от класа,не фанелка за 2 лв от пазара..не обичам момчета с прически и ланци.и някви селски моди дето постоянно излизат..de puta madre пфф баси простотията.s. oliver ,levi's ,calvin klein, addidas за тва става въпрос имам предвид като стил иначе и като марка са много яки ,но не всеки може да си ги позволи

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Аз лично харесвам смъкнати ама не както се казва "Мишошамарковци"...кефа се на sk8ar4etata...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Искам да задам само един въпрос - как реши, че щом не е смъкнат, то той е чалгар?!Нещо не мога да направя връзката ... не знам аз ли съм тъпа или ...?!
    За мен няма кой знае колко голямо значение.Дразня се само на два типа облекло.Единият е момче тип рапър със тениска до коленете.Нямам нищо против смъкнатите, ама да не носят тениски тип роклички - супер смешно е.Другият тип облекло е супер прилепнало по тялото, или с други думи гейско ...

Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    metaaaliiiii samo cherni drehi tva mu e maikata:PPP
    Kuklo, ne mislish li, che veche malko se prevzemash s tozi metall?!?
    Za men stila na oblichane na edno momche ne e osobeno vajen, stiga po harakter da mi pasva. Vsixhko trqbva da e balansirano - nito da e mnogo smaknat, nito, kakto kaza momicheto pisalo nad,men da si pada po-prilepnalite dreshki.
    Drug e vaprosa, che vanshniq vid hem laje, hem pak moje i da govori mnogo... zavisi po kakav nachin gledash na tova momche..

Фен
    Град
    ам...навсякъде
    ами нямам точно определен тип момче ...но по-скоро спортен тип момче
    Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~

бе кво е тва?! смъкнат, тесен ... и двете са смешни/гейски.
    важното е да е финландец!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си