vij mila...vsichko koeto ti izprikazvame za taq situaciq shte e dosta otnositelno mi se struva poradi prostata prichina che shte govorim za chovek kogoto izobshto ne poznavame i taka naistina nqma da e chestno sprqmo nego zashtoto shte go harakterizirame bez nikakvi qvni dokazatelstva i natrupani vpechatleniq...no kakto sama si znaesh variantite sa dva..ili da e seriozno momche koeto mn si te e haresalo ot pruv pogled (kolkoto i neveroqtno da vi zvuchi vuzmojnostta za takava liubov vse pak q ima..rqdko,no q ima) ili chovek koito samo si tursi zabavleniqta s po malki momichenca koito da mu se hvashtat...razbiram che si oburkana i che s pravo se pritesnqvash no spored men tova neshto mojesh da go razberesh samo i edinstveno ti..vqrno e che godinkite sa si dosta i che ne e mn podhodqshta razlikata v godinite za edna vruzka tochno na vashite vuzrasti no ponqkoga tova naistina ne prechi..az znaesh li kakvo bih napravila..bih opitala da se sblijim da izlizame po chesto izvun fitnesa dokato toi ne zapochne da ti govori neshto za namereniqta..i to ottam shte si prolichi dali e za sex-a samo ili si te haresva..i ako vzeme da ti govori i da te pritiska da legnete suvetvam te izobshto da ne mu se davash a da go razkarash kolkoto moje po burzo kolkoto i da boli...uspeh!btw pishi pls kakvo e stanalo che istoriikata me zaintriguva