Zna4i 6te se opitam da buda maksimalno kratuk dokolkoto e vuzmojno tova.. Zapoznah se s edno momi4e v na4aloto na u4ebnata godina(poneje sum v novo u4li6te i nali znaete...namira6 si mnogo novi priqteli..)Otna4alo prosto bqhme poznati zasi4ahme se prez sedmicata govorehme si no az vsi4ko go priemah na buzik i vuob6te ne sum smqtal 4e 6te stane tova koeto e v momenta...I edna subota q pokanih da izlezem i si govorihme na dulgo i na 6iroko i az usetih 4e sum nameril srodna du6a ako moga taka da se izrazq.Posle zapo4nahme da se vijdame po-4esto i po-4esto i az zapo4nah mnogo da se privurzvam kum tova momi4e.V posledstvie stanahme nai-dobri priqteli tq mi spodelq6e az i spodelqh..dokato ne doide moment v koito az zapo4nah da q obi4am ne kato priqtelka(kakto si be6e do sega) no zapo4nah da q obi4am kato momi4e!!Predi 2-3 dni tq trygna s drugo mom4e i men tova me ubiva ;(( bih predpo4el da umra otkolkoto da gi vijdam kato sa zaedno!Ot edna strana q obi4am stra6no mnogo no ot druga me e strah 4e ako i kaja kakvo naistina 4uvstvam 6te q izgubq kato priqtelka ! Kakvo li 6te kaje tq kato razbere 4e prez cqloto tova vreme sum q lugal...Neznam kakvo da pravq ve4e ... 4uvstvam se super zle i neznam kakvo da napravq!Molq vi daite mi syvet....