- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- burzo plsss
dnes cql den bqh s ku6tata na priqtelq mi.napravihme go 3 puti bez prezervativ.toi ne svur6i v men,no ima li opasnost??? molq vi..burzo mi otg
Опасност ИМА. Няма да ти обяснявам, каква е вероятността (голяма) да е "навлязла" в теб сперма, вероятността да ти оплоди яйчниците е още по-малка... но това не означава че не си бременна![]()
През колко време го правихте? Трябва да е в интервал най-малко от 60 мин.Иначе за секса през презерватив-винаги има вероятност от нещо,колкото и малка да е тя...
4estito mam4e
emi ima..da!
razbirase 4e IMA opasnost!!! VINAGI S PREZERVATIV BE HORA!!! Bqgai da si kupuva6 postinor i...derzai
Tва си е чиста параноя, недеи така може да пометне от сичкия тоя стрес! Сори не е смешно - без презерватив и без никакви други предпазни мерки МОЖЕШ да забременеешПървоначално написано от Анонимко
w0w0w0w0w tuk malko si se izlojilaa...estestveno 4e ima vuzmojnost za tva sega si sledi cikula dali sh ti doide i ako ne otivai na ginekolog momi4e..tc tc a nae6 li kvi gadni bolesti ima shibana rabota![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Dobre de,sled kato ne ste naqsno ima li opasnost,nqma li ZASHTO NE IZPOLZVATE PREZERVATIVI?!?!?!.![]()
![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
q idi na lgenekolog ili pii xap4eta no neka pak lekar da ti gi predpi6e ne se dovorqvai ei taka na priqtelki v s misal vs 4ovek ima razli4en organizam i tezi xap4eta da sa mn silni za tvoq organizam i da stane lo6o...
mi moje i ni6to da ti nqma![]()
Pravila go e bez prezervativ 6toto e po-gotino be... i ne protriva tolkova... i moje da svar6i 3-4 pati za 1 tek. Ebasi vaprosa. A spored men ni6to ti nqma. Ako toi sled vseki tek e hodil da pikae i si e izmival huq s voda i sapun nqma opasnost... ama vij ako ne e pikal pone togaa stana lo6o...
ima razbira se
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?