.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: burzo plsss

zeleno 4ove4e
    Guest

burzo plsss

dnes cql den bqh s ku6tata na priqtelq mi.napravihme go 3 puti bez prezervativ.toi ne svur6i v men,no ima li opasnost??? molq vi..burzo mi otg

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Опасност ИМА. Няма да ти обяснявам, каква е вероятността (голяма) да е "навлязла" в теб сперма, вероятността да ти оплоди яйчниците е още по-малка... но това не означава че не си бременна

Повече от фен
    През колко време го правихте? Трябва да е в интервал най-малко от 60 мин.Иначе за секса през презерватив-винаги има вероятност от нещо,колкото и малка да е тя...

Guest
    4estito mam4e

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    emi ima..da!

Eternal^^
    Guest
    razbirase 4e IMA opasnost!!! VINAGI S PREZERVATIV BE HORA!!! Bqgai da si kupuva6 postinor i...derzai

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4estito mam4e
    Tва си е чиста параноя, недеи така може да пометне от сичкия тоя стрес! Сори не е смешно - без презерватив и без никакви други предпазни мерки МОЖЕШ да забременееш

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    w0w0w0w0w tuk malko si se izlojilaa...estestveno 4e ima vuzmojnost za tva sega si sledi cikula dali sh ti doide i ako ne otivai na ginekolog momi4e..tc tc a nae6 li kvi gadni bolesti ima shibana rabota
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Може да забременееш...но като гледам това си го написала на 10ти, а днес е 11ти, така че нищо не е загубено, можеш да пиеш Постинор Дуо, ходи бързо в аптеката и си го купи, за да си напълно сигурна и спокойна.

Щом си го правила без презерватив значи има възможност да забременееш..

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    Dobre de,sled kato ne ste naqsno ima li opasnost,nqma li ZASHTO NE IZPOLZVATE PREZERVATIVI?!?!?!.
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Повече от фен
    Град
    ямбол
    q idi na lgenekolog ili pii xap4eta no neka pak lekar da ti gi predpi6e ne se dovorqvai ei taka na priqtelki v s misal vs 4ovek ima razli4en organizam i tezi xap4eta da sa mn silni za tvoq organizam i da stane lo6o...

Супер фен
    Град
    sofia
    mi moje i ni6to da ti nqma

XuTaP
    Guest
    Pravila go e bez prezervativ 6toto e po-gotino be... i ne protriva tolkova... i moje da svar6i 3-4 pati za 1 tek. Ebasi vaprosa. A spored men ni6to ti nqma. Ako toi sled vseki tek e hodil da pikae i si e izmival huq s voda i sapun nqma opasnost... ama vij ako ne e pikal pone togaa stana lo6o...

Супер фен
    ima razbira se

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Темата е от повече от 1 година!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си