- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- SAMO ZA LIGLIOVCI I LIGLI
oooo az sym si mn ligavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
Istinata e che mnogo hora sa ligavi,a svetyt e ocelql zashtoto se e smql e i zaradi liubovta de!!!Za da se ligavish trqbva da imash chuvstvo za humor => i shiroko syrce!!!!=) Mnogo got e kogato kompaniika ligliovci i ligli se syberat...Osobeno obichAM KOGATO PU6A DA IZDISHAM PREZ NOSA!!!=) E tva ne beshe ligava postypka no e otkachena...ooooo a heliq go priemam za predqstie!!!axxaxaxxaxaxaxxaxxaxax
![]()
Istinata e che mnogo hora sa ligavi,a svetyt e ocelql zashtoto se e smql e i zaradi liubovta de!!!Za da se ligavish trqbva da imash chuvstvo za humor => i shiroko syrce!!!!=) Mnogo got e kogato kompaniika ligliovci i ligli se syberat...Osobeno obichAM KOGATO PU6A DA IZDISHAM PREZ NOSA!!!=) E tva ne beshe ligava postypka no e otkachena...ooooo a heliq go priemam za predqstie!!!axxaxaxxaxaxaxxaxxaxax
![]()
![]()
MMmM az Mnogo obi4am da se smeq i da se ligavq zavisi ot nastroenito ama e pove4e ot normalnoto prosto me kefi tva da se ligavi6 i da se kefi6 super qki4ko si e.......![]()
![]()
Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!
Ponqkoga s1m stra6no ligav.no se spiram predi nqkoi da mi naprai zabelejka.Drug p1t mislq samo za ne6to vajno i ne si i mislq za ligavene,no vij vinagi imam 4uvstvo za humor!
Haresvam vsi4ki jeni obi4am samo edna!!!Dilqna!!!Milo obi4kam te!!!
Mi az obiknovenno sum umereno ligava no ponqkoga sum mnooogooo ligava apuk ponqkoga mi e mnooogo sduh-v pove4eto slu4ai oba4e lignqta ne e ba6 lignq ili po-skoro se dulji na ne6to drugo(nqkoi sigurno se se6ta za kakvo stava duma-vijte avatara mi![]()
am super minuchko samo ama kogato sum qka kompaniq i po4nem se ligavim stava losho dosta![]()
as sum mnogo malko no se pak kat trebe sum ligav ....
![]()
mii ligla sam si i tva mi e super qsno,taka che kaf e problema shtom samata az go osaznavam,no darja da otbeleja ,4e kogato trqbav da sam seriozna sam seriozna ,a kogato se ligavq prosto se ligavq i tva si ezzlatnata sreda ebasi tva si e
![]()
![]()
hah... emi hotica da vi kaja mnogo 4esto me izbiva na ligavshtina...daje po-4eto ot kolkoto trqbva!haha ama i az sam si takava de ,razbirase se ligavq kogato trqbva i pred kogoto trqbva,shtoto ina4e e tapo!mi na4i za slu4ka... a mi da v4era me beshe izbilo super mnoo na ligavshtina i kakto si govorim s priqtelq mi i az kato izrasih"bobulechka" i nz kvo beshe tolkova smeshno nito pak shto go kazah ...ama tolkova mnogo se smqhme... we kvo da vi kaja beshe me odarilo na prostotiq!a i oshte edna slu4ka lqtoto si bqhme v edno kafence i az i edna moq priqtelka tragnahme po masite i vikahme:nie sme super umni super gotini i sladki ,moje li da se zapoznaem .... ta taka poi4e hora si pomisliha 4e ni ima neshto , a pak s dr nz kvo si misliha,no pone sazdadohme poi4e kontakti de :}}haha ByeZzZ{}{}{}
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Abe koito ne e ligav da mi papa uq![]()
![]()
![]()
![]()
Inteligentnosta me presledva ama az sum po burz :]
mnogo umno ..... egati i kuhata leika det si ....Първоначално написано от 7eMple GuarD
hahaha so 2 dumi da te peca baba meca... hahaha
![]()
:P
az sum HIPER LIGLIO ama na pove4eto hora im dopada :P![]()
![]()
Ako prostacite imat krile to net-a e letishte
Ex tva e jivota...Ne da sedish vkyshti da ronish sylzi
мм попринцип не съм супер лигла но си има моментчета в които като се разлигавя...![]()
иначе най-често срещаната лигня-с една приятелка почваме да се бием като лудив рейса и целия рейс се изнася![]()
![]()
Ми аз гледам да се лигавя умерено , ама някой път като ме избие...и просто незнам кфо ми става.Почвам да говоря бръщолевини на ляво и на дясно...околните се чудят какво ми става. Най - често темата е "Кой пак ми е бутал четката за коса?" или "Ооооо Марче де забрай Пенка ма ?" ... и още много много...хахах ето пак ме фаща нещо.. ша бягам
![]()
axaxaxa, golqma ligla sum, 4estnoa kato se suberem s edna priqtelka i...napravo ne e za razpravqne
![]()
![]()
s neq nai-mnogo se ligavim v 4asovete po ruski-samo se biem, gudeli4kame, skubeme i neprestanno se hilim
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Аз съм ХИПЕР лигава...като хората от класа ми, а и повечето ми приятели...покрай тях и аз съм такава...обаче понякога много прекалявам с тва лигавене и има някои дето адски ми се нервят като почнаОбаче като се събера с една приятелка направо откачам...много добре ми действа на лигнята
...незнам...тя е може би единствения човек, който тооолкова много ми въздейства...ама е яко и много се кефиме
![]()
Много лигав този народ
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
dam dosta sym ligavka....no vsqko neshto si ima mqrka, ponqkoga se syobrazqvam, 4e e neumestno da se hilq kato drusana![]()
Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!
haha ligava sam samo kogato me izbie na prostotiq
haha taq ve4er me be6e izbilo mnogo!!![]()
![]()
Хипер лигла...
Направо побърквация голяма.
Секи ме мисли за напушляк, немам думи.
Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
taka che po-dobre bydi shtastliw!
hahahah to lo6o nqma vseki da te misli za napu6lqkПървоначално написано от Suddenly
![]()
![]()
mii ne moga da kaja 4e ne sym no ne i 4e sym nqkva super ligla..v granicite na normalnoto samo 4e vsi4ki hora koito ne me poznavat i me gledat samo otstrani me mislqt za nqkva hipeeer ligla i az ne znam za6o...uj ne se dyrja taka ama...ama 4esno kazano mi haresva![]()
|< 0 /\ |< o T 0 | D 0 B r E D /-\ |-|-| | V E E |_|_| U /\/\ I R /-\ |_|_|