- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- SAMO ZA LIGLIOVCI I LIGLI
malko![]()
Ima ne6to koeto mrazq ot danoto na doshata si LigliV jenski rod 6toto te sa pove4e malko mom4eta mogat da se ligavqt tolkova naprao sam sa fa6tal za glavata ot ligli
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
abe predi bez da iskam ponqkoga izpadah v egati sustoqniqta - ligaveh se kat gol ohliuv
ma sa mai sum ozdravqla
moje bi zatva e podpomognala edna pr koqto kat se razligavi i otvra6tava si4ki a ina4e e super pe4ena - prosto ne iskam da prili4am na neq v opredeleni momenti![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
da si priznaq sym golqma ligla !!!Osobeno kat sam w daskalot6o s edna priqtelka........male prosto malyk uzas.......kato po4nem da se ligawim w 4asowene u4itelite naprao wdigat ryce ot nas
za naqkwa interesna slu4ka.....hm kato bqhme na kino s edna priqtelka t.e kato se wy6tahme re6ihme da se rorazhodi m i trygnahme pe6a kym uzniq park.Umurih se po4nah adski da se ligaq po ptq.......horata samo me zqpaha i sigurno si misleha 4e sam luda ....po-pytq sre6nahme edna priqtelka i tq si pomisli 4e sam piqna...uzas !Hubawoto e 4e pone ako iskam moga da spra wednaga ama az si se ligawq za zabawlenieto..ne za drugo
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
ami...po princip ne sym permanentna ligla...no vednyj hvame li me i otyrvane nqma !!!!Kakto v4era....popikah se da se smeq...i ligotq....
![]()
![]()
ama tva ne se slu4va 4esto...tyi 4e ne moje da se kaje 4e sym golqma ligla
![]()
Аз съм си доста лигава..ама като Грахче я избие простотията аз просто бледнеяИначе..не мога да разказвам...Срам ме е
![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Super tupo e da se ligavi6. Ve4e porasnah![]()
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
Ми аз все в най-неподходящите моменти се разлигавям-я като имаме контролно, я като даскалката не е на кеф.И почвам да им викам на даскалите "колеги, метода ви на предопаване се пропуква" или ей таквиз дивотии.И по-печените се хилят, а другите правят някакви тъпи сцени, дето целия клас се хили.. сеирджиииии хахах
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
xax mi ligla sam priznavam si. pak mnogo zavisi ot obstanovkata v koqto se namiram, no ponqkoga kato pre4atkame s edna frendka i sme nepopravimi prosto)
![]()
Miiii......hiper,hiper,hiper ligava sum...![]()
![]()
E,ne vinagi de,ama vse pak ponqkoga naprao nqaam ravna.I ve4e 4ak po4vam da se 4udq "abe az samo se praq na kreten,ili naistina polojenieto e tragi4no?"
![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
може би малко ...
Why are we here ?
vseki koito e glezen i obi4an e ligav![]()
emi to az principno ne sum ligla, amaaaa ot vreme na vreme haha eto sega mi stana ligavo o6te dokato go pi6a![]()
seriozno:kogato trqbva da sum seriozna(v u4ili6te primerno) i ei togava mi e nai-sme6no, vsi4ki pravqn nqkakvi sme6ni fizionomii i awe stra6n rabota, nqma kak da ne ti stana malko veslko, posle ligavo i taka....
sega 6te razkaja za 1 golqma izcepka: edin suy4enik ima6e da pravi doklad za AIDS i hubavo do tuk vsi4ko e oki, oba4e po4na da go 4ete i...i..lele po edno vreme vze listata(tezi na koito mu be6e napeatan doklada) i haha vze da si 4e6a vrata![]()
![]()
pri koeto s 1 suy4eni4ka padnahme ot smqh;da ne govorim 4e temata za koqto 4ete6e be6e seriozna i vsi4ki si mul4aha i slu6aha, a nie se zalivahme ot smqh
![]()
awe 'ligata' e stra6no ne6to -uj si seriozen i hop izvednuj si kato *******
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
MALKO!!!
glasuvah za umereno...hubavo e da se vkarva maitap ot vreme na vreme ama pyk hepten da se hilish kato nqkoi oligofren e gadno
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
То лигавенето е 1 от най добрите начини за фън. Само трябва да имаш компания и да знаеш кога да спреш.Щото ги има някои, които ПРЕКАЛЯВАТ.Първоначално написано от Mi6ka_na_kai6ka
Не на СУХАРИТЕ !
...The hope for future generations has always resided in mortal hands...
Az pyk sym si umeren0 ligava! Nqk0i pyt kat0 me hvane v u4ili6te i naprav0 se nasiram 0t smqh! haha G0lqm0 60u pravq ama k0gat0 ne trqbva da se ligavq razbiram i tam se spiram! :}
vseki se ligavi i az no gledam da e v normata e slu4va se ponqkoga da prekalqvam
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
Ami poniakoga se ligavq no v normalnite granici za6toto edin 4ovek kogato prekali stava bezinteresen i dosaden s tova koeto pravi!![]()
![]()
![]()
![]()