- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Рожденна дата под аватара?
Честно казано не знам на никой кога му е рож.ден... Аз съм лесна - регнах се на рожденния си ден ама другите.... Няма ли да е добре ако под аватара след "Местоживеене" да има "Рожденна Дата" за са знаим кои кога е роден. Разбира се сори за поредното нахалство и претенция от страна страна на поредния юзер но дано идеята да се хареса на булшинството.
аз съм съгласна..така няа се пускат по хиляда теми..кой кога е роден...
и по доооре наистина да има Рожденна дата:еди кво си
а не Години: примерно 14...
щото така няа знам рд-то на човека...а и е приятно когато ти го честитят..аз така мисля..
![]()
..But why?...
da,i az sam suglasna.. mnogo po qko e taka,6toto taman mnogo hora 6te 4estitqt rojdeniq den na dadeniq user.. ama kefi me ideikata![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
I az sym za daje 6te e mn priqtno ako nqkoi me pozdravi za Rojdeniq mi den sled kato e vidql koga e![]()
Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.
Saglasna sam, s 2 ruce sam ZA! Mislila sam i az da puskam tema, no ne posmqh za6toto si misleh i prodaljavam 4e nqma ni6to da stane i nikoi nqma da napravi ni6to po vaprosa![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Идеята е добра, обаче май не е технически приложима.![]()
О, приложима е, как да не е приложима. Въпросът е дали ще се навият.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И аз съм за!Смятам че идеята е много добра и свежа!![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
COOL!!! И няма да има по 100 теми кой на колко години е!
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
ideqta naistina e mnogo dobra
nqma da e zle
Любовта е най-висшата степен на омразата
mi da biva ideikata, i as sum za![]()
mislq 4e i predi be6e predlagano
ideqta e dobra
no obry6ta li ti nqkoi nqkakvo vnimanie? y y![]()
Give me your best shot motherfucker!
i az sam saglasna. mislq,4e ideqta e mnogo dobra![]()
dano da s epolu4i!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
Да идеята е хубава, н0 незнам дали е 0съществимаВ ф0рума има страшн0 мн0г0 user-и и незнам дали ще стане, а и мн0г0 ще се прет0вари servera на к0ит0 е закачен ф0рума !
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Не е само кофти че може да не стане а че ще има хора които ще се ебават и ще пишат глупости от сорта на 07/11/2010 или 5/16/1899 и т.н. дано да няма и дано някой АДМИН да чете и да даден някакво мнение....
и на мен ми допада идеята, но не само за да се честити нечий рожден ден. ако се знае възрастта на даден юзър, ще му може и да се му даде по-адекватен съвет в зависимост от request-a му, изложен в някоя тема.
da we i az sum ZA! ideqta e gotina
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
az sum ZA
zashto e nujno da se znae koi koga e roden .. toi ako iska da praznuva shte pocherpi, :)a drugite na svoi red shte go/q pozdravqt
Пий Бира За Да Станеш Човек
ami stava
ama neznam dali 6te stana,dali 6te se polu4i![]()
И аз съм ЗА
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
tai kato gledam obache bai admin ne kazva kvo shte stane ili ne tova :}
vsichki moje da ste za da, samo che ne stava tolkova lesno kolkoto si mislite ..
foruma e gotova programa, ne e tolkova lesno tuko taka da vlezeh v sourc koda i pochnesh da si go namestvash. vsichki moje da ste za .. no spored men zadachatavi e trudno izpylnima ..
koito e instaliral i razbira ot phpBB znae za kvo stava vypros.
ama koito ne e .. ne mu vqrva
Пий Бира За Да Станеш Човек
Bi bilo qko no ne vsi4ki 6te sa iskreni![]()
Haresvam vsi4ki jeni obi4am samo edna!!!Dilqna!!!Milo obi4kam te!!!
dve ryce i dva kraka "ZA"![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!