- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ко ше кажете
Здравейте на всички сладури в тва яко форумче... Имам едно проблемче ... Значи с приятеля ми правим секс с презерватив...но понякога в началото си го правим без-за да свърша (защото с презерватив не става) и после го слагаме за да и той свърши .. То си има риск ..знам ... Според вас колко е голям ?! Аз предпочитам да достигам до оргазъм и с орална любов...но той човека иска с ч****е .И аз като му кажа ...да сложим презерватива още в началото ...той ми отвраща с нещо от сорта на ...аз много добре знам кво излиза от мен ...ти пък ми нямаш никакво доверие ..и понякога дори се скарваме заради това... Кажете ..според вас ...Колко е риска?! .. Като имате в предвид,че гаджето ми сваршва супер бавно и за доста време... и го правим само 1-вите 5,10 минутки без презерватив....
А също така ...знам,4е имаше някъв мит ...точно през кой дни след цикъла ти има най-малка вероятност да забременееш ... Тва знаете ли го ?...Кога е![]()
Аре ..мерси предварително за ,сигурна съм,полезните ви съветчета !!!
Сигурно има над 100 такива теми![]()
Не разбрахте ли, че когато го правите без презерватив ВИНАГИ ИМА РИСК... дори и малак
баси за кво са ги измислили тез кондоми пууууууууу
Изнервих се![]()
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
2-3%![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Vinagi ima risk. Daje predi vkarvaneto dokato ste se celuvali obiknovenno na momchetata im izliza sluz sas sadarjanie na sperma. Taka che ti si precenqvash riska. Moje da e 0.01%, no pak tazi stotna ot procenta moje da ogree teb. Pitai tvoq vazluben kato ti kazva che mu nqmash doverie dali e gotov da zagarbi mladinite si i da poeme kam brachnoto loje? Mn. mi e interesno kakvo shte otgovori.
Drugiq varian e protivozachatachni, no vinagi sled konsultaciq s dobar ginekolog.
Как така изведнъж всички се заинтересуваха от овулации и рискови дниПървоначално написано от Sladka_patka
Значи,виж в съседните теми за овулацията,там пише подробно.За дните-зависи от цикъла ти,сама трябва да можеш да определяш дните си на овулация.По-безопасни са дните преди менструацията.Всъщност по-лесно е да се каже кои са опасните дни,защото те са по-малко-това са двата дни преди и след овулацията.След това шансовете за забременяване за много малки.Не за забравяйте все пак че не се забременява толкова лесно-не е достатъчно просто да се свърши в теб
![]()
Това по коя формулаПървоначално написано от Baccara
![]()
Ima riskkk.I predi da svyrshi e vazmojno da se otdeli malko kolichestvo sperma...daje i kapchica da e ...nali znaesh che SAMO 1 ot 3-te miliona spermatozoidi e dostatachen![]()
USE CONDOMS.
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Nai mnogo 100% ... pove4e ne vqrvam da e ...
Normalen 4ovek v toq forum ne sam vijdal ...
e 4e risk ima nqma samnenie no ako te pazi kakv e problema..dostata4no e da zn koga i kak da spre...za da slojite prezarvativa...ne sekaraite a proto mu kaji 4e ako ne6te nqma nikakv sex....ako my otarva sq...tva e mn tapo a se karate zaredi tova ...malko se gybi 4ysvoto moje bi no ...
ami moga da ti kaja 4e ako ne iska6 sled 9 meseca podarak vanagi ama absolutno vinagi polzvai prezervativ!!!!![]()
Чувала ли си песента "Остана спомена...и още нещо"![]()
![]()
![]()
risk ima no ne znam do kolko e golqm![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?