.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Guest

Ebasi strannata vruzka

4udq se zna4i i kat se zamislq s priqtelq mi sum ot po4ti 5 meseca i za nego vsi4ko v na6ata vruzka e sex.Nito hodim nqkude nito na kafe nito na razhodka i edinstvenoto koeto pravim e da 4atim za sex kato ne sme zaedno a kato sme zaedno sex.Sigurna sum 4e za nego sum samo az ama kva e taq vruzka neznam.Slu4valo li vi se e na vas takova ne6to 4e ve4e vzeh da se zamislqm.

Re: Ebasi strannata vruzka

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4udq se zna4i i kat se zamislq s priqtelq mi sum ot po4ti 5 meseca i za nego vsi4ko v na6ata vruzka e sex.
    5 месеца, ако се познавате и от преди това и си имате доверие, е добър период
    Nito hodim nqkude nito na kafe nito na razhodka i edinstvenoto koeto pravim e da 4atim za sex... kato ne sme zaedno a kato sme zaedno sex.
    обаче тук като казваш, че не ходите никъде... тогава къде прекарвате заедно времето, като отрече по-често срещаните места за прекарване на времето?
    Sigurna sum 4e za nego sum samo az ama kva e taq vruzka neznam.
    Щом мисли само за секс... не си само ти, не искам да се произнасям твърдо, но мисля, че само те използва, но все пак и много неща не ми станаха ясни от вторият ти цитат

Повече от фен
    Град
    SF
    ami izpolzva te 4oveka be. Za nekoe mom4e nema po-gotino ot tova da si ima6 gadje i samo da se 4ukate (pone pove4eto) bez nikakvi zadaljeniq i tn
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

Повече от фен
    Това не е връзка Това е редовен и подсигурен секс...за него...

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    Amiii za sujalenie e taka.Kaktoti kazaha vsichki dosega.Ili go e sram i ne iska da se pokazva s tebe.Ili za nego si prosto SEX.Ama 5 meseca ne e malko vreme.Moje i da vlaga nekvi chuvstva.Shto ne pogovorite na taq tema
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

carl_fx
    Guest

haha

4e za6to se oplakva6 - da ne bi na teb da ne ti haresva sex-a s nego.Taq vryzka e me4tata na vsqko mom4e!!! Taka 4e prosto ti se e ka4il na glavata! Govori s nego ama sym siguren po4ti na 100 % 4e ili 6te te ostavi ili 6e iska pak po staro mu! I pi6i da mi kaje6 dali sym poznal !

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Ti kazva6 4e si siurna 4e si samo ti .. togaa na4i budi sigurna 4e mu dava6 nai dobriq seks :P i vse pak tva ne e nikakva vruzka ne zavisimo ot kolko vreme ste zaedno za6toto mom4etata iskat SEX SEX SEX SEX i 1 vid ti si negovata k***a s koqto moje da prai kvoto si iska kogato mu se prai .. zamisli se kakvo iska6 ot 1 vruzka zashoto edva li iska6 da si izpolzvana
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Eternal^^
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от adult
    i az mislq taka

Цитирай Първоначално написано от NaSty GiRl
    Ti kazva6 4e si siurna 4e si samo ti .. togaa na4i budi sigurna 4e mu dava6 nai dobriq seks :P i vse pak tva ne e nikakva vruzka ne zavisimo ot kolko vreme ste zaedno za6toto mom4etata iskat SEX SEX SEX SEX i 1 vid ti si negovata k***a s koqto moje da prai kvoto si iska kogato mu se prai .. zamisli se kakvo iska6 ot 1 vruzka zashoto edva li iska6 da si izpolzvana
    abe dea i tupite pachavri ste sichkite se nekoi vi izpozva !!! a vie neiskate da budete izpolzvanii nali ?????? abee basi prostotiiteeee vie kvo iskate ot edna vruska da si govorite zadushevo samoli ?? mi kvo vi kaja za mene edna vruska e da izlizame da se chuvame razbirame da sme kato edno cqlo da si dostavqme vzaimno udovolsvie i esteveno che shte mislq postoqnno za sex kato sum s neq ili pone prez povecheto vreme .. lubov e tva e !!!! a za tvoq problem da ti kaja kvo e moito mnenie .. mi da ti si negovata ... kakto iskash go narechi kurva lubovnica gaje jena kvoto iskash vie mno se plashite da ne vi narekata kurvi .. kakto iskash go narechi ama SI NEGOVATA A NE E NQKOQ DRUGO NACHI IMA NESHTO ZATOVA SI TE DURJI I STE ZAEDNO !!!! taka che ne univai .. praite si sex i taka puk ti kato iskash se opitai da go nakarash da izlizate i t.n. no predpolagam che mojebi nemate dostatuchno vreeme i zatva vinagi kogato se chuvate ili ste zaedno sichko se vurti okolo sex-a .. i ne vijdam nishto losho btw ... ae yspeh !
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Фен
    Град
    Na zEmQta
    Цитирай Първоначално написано от Eternal^^
    i az mislq taka

Napalno sagLasna!
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Цитирай Първоначално написано от shtraker
    abe dea i tupite pachavri ste sichkite se nekoi vi izpozva !!! a vie neiskate da budete izpolzvanii nali ?????? abee basi prostotiiteeee vie kvo iskate ot edna vruska da si govorite zadushevo samoli ?? mi kvo vi kaja za mene edna vruska e da izlizame da se chuvame razbirame da sme kato edno cqlo da si dostavqme vzaimno udovolsvie i esteveno che shte mislq postoqnno za sex kato sum s neq ili pone prez povecheto vreme .. lubov e tva e !!!! a za tvoq problem da ti kaja kvo e moito mnenie .. mi da ti si negovata ... kakto iskash go narechi k*rva lubovnica gaje jena kvoto iskash vie mno se plashite da ne vi narekata kurvi .. kakto iskash go narechi ama SI NEGOVATA A NE E NQKOQ DRUGO NACHI IMA NESHTO ZATOVA SI TE DURJI I STE ZAEDNO !!!! taka che ne univai .. praite si sex i taka puk ti kato iskash se opitai da go nakarash da izlizate i t.n. no predpolagam che mojebi nemate dostatuchno vreeme i zatva vinagi kogato se chuvate ili ste zaedno sichko se vurti okolo sex-a .. i ne vijdam nishto losho btw ... ae yspeh !
    XaXaXaxaXa ne vijda6 ni6to lo6oo? nqmat vreme za nishy drugo samo za sex?i tva vruzka li mu vika6 ? tva si e 4isto 4ukane be mom4e!!!kva liubov kvi 5 lea?!
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Stilgar
    Guest
    ei da spresh da izpolzvash momcheto!
    kak moje samo za sex da go polzvash
    vednaga da go izvedesh niakude
    kakva e taia vashta vruzka samo da go chukash samo tva li iskash ot nego a?
    vie jenite ste golemi izpolzvachki!

Abe ako qko te klati druj si go. Po skoro proveri dali ne ti izneverqva... i ako e taka pochni i ti s drugite da si izlizash i mu kaji, da si imate gadjeta ama da se podplesvate ot vreme na vreme :P
    PopFolk Rules Baby!

Цитирай Първоначално написано от shtraker
    abe dea i tupite pachavri ste sichkite se nekoi vi izpozva !!! a vie neiskate da budete izpolzvanii nali ?????? abee basi prostotiiteeee vie kvo iskate ot edna vruska da si govorite zadushevo samoli ?? mi kvo vi kaja za mene edna vruska e da izlizame da se chuvame razbirame da sme kato edno cqlo da si dostavqme vzaimno udovolsvie i esteveno che shte mislq postoqnno za sex kato sum s neq ili pone prez povecheto vreme .. lubov e tva e !!!! a za tvoq problem da ti kaja kvo e moito mnenie .. mi da ti si negovata ... kakto iskash go narechi k*rva lubovnica gaje jena kvoto iskash vie mno se plashite da ne vi narekata kurvi .. kakto iskash go narechi ama SI NEGOVATA A NE E NQKOQ DRUGO NACHI IMA NESHTO ZATOVA SI TE DURJI I STE ZAEDNO !!!! taka che ne univai .. praite si sex i taka puk ti kato iskash se opitai da go nakarash da izlizate i t.n. no predpolagam che mojebi nemate dostatuchno vreeme i zatva vinagi kogato se chuvate ili ste zaedno sichko se vurti okolo sex-a .. i ne vijdam nishto losho btw ... ae yspeh !
    XaXaXaxaXa ne vijda6 ni6to lo6oo? nqmat vreme za nishy drugo samo za sex?i tva vruzka li mu vika6 ? tva si e 4isto 4ukane be mom4e!!!kva liubov kvi 5 lea?!
    shto da nqma vruska koeto e samo za sex ti kvo losho vijdash a ??!?!? moje da si ima kolkoto si iska takiva vruski az nishto losho ne vijdam ako iska i tq da si hvane oshte 3 picha da q chukat i seki den da q skusvat sichkite kvo losho a ?
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Ne i ne iskam da mi se sluchva nikoga...mnogo e tapo taka!!!Za kvo ne pogovorish s nego a?!

kolkoto i gadno da zvu4i,mislq 4e haresva tqloto ti i mu haresva kak se ebe6 i samo zaradi tva hodi s teb!

Това не е връзка Това е редовен и подсигурен секс...за него!!!!! I az Mislq Taka tva ne e nikva vruzka spored men toi iska samo sex s tebe 6tom ne xodite i nikade na4i.....kvo moi da iska ot tebe .....
    Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!

Suglasna!!!
    Za Teb Sum Veche Taka Daleche i Propast Ni Deli..

Град
    Sofia City
    mi togava 6to ne go skusa6 we - 5 meseca sex i sega po4nala da se oplakva...dai mu ne6to drugo i nqma da ima samo sex...awe tiq jeni ponqkoga napravo me razbivat we - ni6to li4no kym f-te vsy6tnost mnogo vi obi4am
    `Only the Strong Survive`

Град
    Пловдив
    мисля,че това беше възможно най-добрият отрговор!!

А аз си мислех че съм странен защото не ходя на диско...То имало и по-зле от мен ...

Та...ми кофти е..но ако и на двамата ви харесва така - какъж е проблема...
    Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P

em ne e kat puk da si imash priqtel i da ne ste spali pochti hich prez purvite 3 meseca,nali!? nz koe e po-losho da se pravi ili d ane se pravi sex.....?!

Ми на мен ми се случвало и е много гадно някой да е с теб само заради секса.Но нали сама каза че смяташ че ти си единственото момиче в живота му ,така че няма от какво да се притесняваш.
    ViVa La Sex!!!!

Супер фен
    Град
    Мбабане

Re: Ebasi strannata vruzka

СТАРО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си