.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Maverick
    ami izpolzva te 4oveka be. Za nekoe mom4e nema po-gotino ot tova da si ima6 gadje i samo da se 4ukate (pone pove4eto) bez nikakvi zadaljeniq i tn

=D>
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Re: Ebasi strannata vruzka

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4udq se zna4i i kat se zamislq s priqtelq mi sum ot po4ti 5 meseca i za nego vsi4ko v na6ata vruzka e sex.Nito hodim nqkude nito na kafe nito na razhodka i edinstvenoto koeto pravim e da 4atim za sex kato ne sme zaedno a kato sme zaedno sex.Sigurna sum 4e za nego sum samo az ama kva e taq vruzka neznam.Slu4valo li vi se e na vas takova ne6to 4e ve4e vzeh da se zamislqm.
    без да те стряскам много,според мен този 4овек е с теб само заради секса и нз о6те кво праи6 с него.нз оби4а6 ли го или той да ти го е казвал тва май само ти си го знае6...нито знам на колко си ти нито на колко е той,4есно казано ако е някав разгонен пубер(сажалявам за израза)нормално е да мисли толкова за секс.но в крайна сметка ти си ре6ава6 дали 6е си с него и дали 6е се примири6 само да те 4ука и да не полу4ава6 ни6то друго
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Вто Яну 11, 2005 2:57 pm

Град
    Бургас
    Хаха бахти връзката! Пък и ти се намери кога да се оплачеш! Явно ти харесва така бе правеж! Бахти к'во нападате момчето ... то като е курварче, си е негов проблем. Ма май и тя по тоя път е тръгнала че да я кефи така! Т'ва никва любов не е! Т'ва е просто връзка за чукане! Зарежи го като не те кефи! Пък ако си те кефи праскай се като заек някав... приятно прекарване!

А ако все пак искаш да промениш нещата... накарай го да излезете. Не му давай секс. Насили го да излезете, накарай го да правите нещо различно от секс. Тогава... ще се проличи дали те обича или не( съмнявам се в първото де). Ако те зареже... начи иска само да те е*е.
    Честито... късмет!

"_^
    To live, is to suffer. To survive, that's to find meaning... in the suffer.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не ми се е случвало такова нещо. Сексът е важен, но не е само той от значение.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от pile
    Цитирай Първоначално написано от adult
    Това не е връзка Това е редовен и подсигурен секс...за него...
    мисля,че това беше възможно най-добрият отрговор!!
    За съжаление и аз мисля така.

Робинята на Quench

Guest
    ako ne izpitva6 mn silni 4uvstva i ako nqma6 vreme da se vijdate, no sexa ti haresva ostani s nego.....NO ako ima6 4uvstva, iska6 toi da e 4oveka do teb, na koito da spodelq6 i s koito da izjivqvate pulnocenno vremeto si ( kato izklu4im sexa) govori s nego i ako ne ti haresa nenieto mu si nameri nqkoi drug , skoito da se 4uvstva6 dobre i koito da te kara da si 6tastliva

spored men toi te ispolzva samo za sex...nz tova e moeto mnenie..moje i da ne e taka...no ti kazva6 4e ne hodite nikade....
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    А така... дайте мнение 2 години по-късно...

Не виждате ли на колко време е темата?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    BEZDOMEN
    xa ne si misli 4e si si4ko za nego aman ot zablodeni momi ](*,) siguren sam 4e za nego si ni6to pove4e ot edna sex kukla q ne mu puskai edna sedmica i 6te vidi6 kak nqma da si ve4e edinstvena daje moje i da si hvane6 patq xaxax i tva ne e normalno samo za sex da govorite i da praite [-X tree i dr ne6ta

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Вто Яну 11, 2005 2:57 pm

Re: Ebasi strannata vruzka

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4udq se zna4i i kat se zamislq s priqtelq mi sum ot po4ti 5 meseca i za nego vsi4ko v na6ata vruzka e sex.Nito hodim nqkude nito na kafe nito na razhodka i edinstvenoto koeto pravim e da 4atim za sex kato ne sme zaedno a kato sme zaedno sex.Sigurna sum 4e za nego sum samo az ama kva e taq vruzka neznam.Slu4valo li vi se e na vas takova ne6to 4e ve4e vzeh da se zamislqm.
    5месеца погледнато реално е много време.Но ... чесно казано те използва за секса!И надали си само ти,колкото и тъпо да звучи и колкото може би да те разстройва този факт.Може да си излиза с друга или дори да не ходят,може просто да спи и с друга.А ако наистина си само ти,защо не излизате заедно някъде?Било то по дискотеки или някаде другаде.Не знам,но си мисля,че не си само ти.
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си