.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: ????

Guest

????

S priqtelq mi reshihme da pravim sex v negovata kola (za parvi pat zaedno inache i dvamata ne bqhme devstveni)i stana mnoo kofti shtot nito az se vazbudih nito na nego mu stana.Posle toi mi se izvinqva che mu bilo kofti ama i na men mi beshe super gadno.V men li e prichinata?Zashtot dosega ne sam imala takiva problemi toi kaza che sashto e nqmal?Kakvo da napravq drugiq pat che da ne stane taka?

Повече от фен
    Град
    SF
    da go napravite na leglo naprimer...
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

Цитирай Първоначално написано от Maverick
    da go napravite na leglo naprimer...
    идеята никак не е лоша на леглото обстановката е много по-д0бра Може би просто в колата не сте могли да си обърнете достатъчно внимание, нещо да сте били притеснени или уморени и затова е станало това

Nai-veroqtno i dvamata ne ste mogli da se otpusnete, probvai te vav po-splotena i osamotena obstanovka kato legloto (kakto kaza Maverick )
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Spokich i az pri parviq pat imah takiva problemi (otnosno s tvardosta na pishkata mi ). Parvo ste izbrali nepodhodqshto mqsto i vtoro vse pak ste bili seksualno za parvi pat zaedno i vseki se e pritesnqval, malko ot malko dali na drugiq shte mu haresa, a za sex trqbva maksimalno otpuskane maksimalno da se otdadesh na udovolstvieto.

Фен
    Град
    У дома:)
    Купи си книгата "Мъжете са задници" и престани да се самообвиняваш за всичко
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Mi izberete malko po normalno bassiiii vie v kamennata era li ste wee
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Re: ????

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    S priqtelq mi reshihme da pravim sex v negovata kola (za parvi pat zaedno inache i dvamata ne bqhme devstveni)i stana mnoo kofti shtot nito az se vazbudih nito na nego mu stana.Posle toi mi se izvinqva che mu bilo kofti ama i na men mi beshe super gadno.V men li e prichinata?Zashtot dosega ne sam imala takiva problemi toi kaza che sashto e nqmal?Kakvo da napravq drugiq pat che da ne stane taka?
    въй,че голям проблем....божеееее....ти по-тъпо нещо не можа ли да напишеш....май че се правиш на шемет?повече от ясно е,че не го правите на комфортно и уютно местенце....в кола...ако е Лада,ок,ама някой mercedes,saab,bmw или лимо.....сорка

ponqkoga ne si4ko e idealno edin put ne e stanalo tova ne zn 4e i 2put 6te stane taka kakto purviq ne se o4aivai a opitai pak i moje tozi put da e super i za teb i za nego!USPEX

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Господииии,тъпи сте!!!За пореден път се убеждавам....
    Пишете в новите теми,а не в тези от миналата година!!!
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си