- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakav ezik u4ite ?
Да не учиш и ти Балканистика?Първоначално написано от Aia
ami akou u4a 2 ?
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
u4a angliiski i se vodi 4e u4a frenski 6oto me kefi ma po4ti ni6to ne znam i u4itelkata e super snizhoditelna na si4ki pi6e 6 samo men me mrazi nz 6to![]()
maika mi iska6e da u4a nemski ma az vinagi sum go mrazela 6oto mi zvu4i mn gadno![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Angliiski i Frenski,no nai-veche Frenski![]()
Keep smilin'
първи език английски ,а втори немски!
http://poetry.rotten.com/worm/
Im A Gangsta & My Life Is Gangsta!
Bulgar, BUlgar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
haha BlinD^BoY daje i Je t`aime ne znae6! hahaha Az u4a ve4e 9 g0dini angliiski(0t detskata gradina) i 0t tazi g0dina p04nah frenski ....
Nikakav ne ucha sega,pochivam si :P
Сега уча немски. Английски съм учила 7 години и от догодина пак го започвам.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
u4a i ang. i nemski , ama ang. go vladeq po dobre ot nemskiq 6toto znam pove4e psuvni a na nemski nai mnogo edna dve
Уча френски англииски и ходя на частни уроци по италиански![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Испански,който много си обичам и английски,в който имам много пропуски
bulgarskiseriozno,prosto ne sam bulgarka.moga da pomogna na nqkoj,kojto izu4ava ruski.ponezhe ruskinq sam...
стига приказки!
Ееее само аз ли уча Италиански бе хора??!!!! Оставете го Англйиския него го уча от 10 години вече и мисля че го знам!ЕЕЕ наистина ли само аз съм жабар бе хора жалко можехме да си parlim!!!
Lozenec Hills Is Where I Live
az u4a frenski v u4ili6te i na 4asno angliiski![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
golemi poligloti ste bili![]()
Аз пък знам руски и английски, бих искала да науча немски в най-скоро врме.
Животът е прекрасен
Mi mai da! :PПървоначално написано от adult
Miii Na4i u4a angliiski a kato vtori ruski hehehe neiskah ama daskalkata po nemski e mn gadna iii ne6ta da se zanimaam s takia daskali![]()
![]()
![]()
Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!
nemsski,frenski i angliiski
Angliiski,frenski i grutzki.Ama mnogo bih iskala da u4a nemski.
Ami az u4a nemski i poprincip 2 mi e ruski no sega 6e se maham ot tav daskalo-6te hodq v kanada i tam 6e u4a angliiski i frenski![]()
Moi aussi..et aussi English comme deuxiemeПървоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^