- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Celuvkata - Kak stava ? :(
pomognete mi. Na 15 sum i ot nqkolko dni seki den se vijdam s edno momi4e ot kvartala. Haresvame se no do sega ne sum celuval momi4e i se pritesnqvam za6toto tq se e celuvala kato vsqko 15 godishno momi4e. opi6ete mi pls kakvo to4no da praa
Какво да правиш ли - хващаш я, допираш си устните до нея и готово - ето ти целувка... ако се престрашиш по-нататък и тя, а и ти ще усетиш какво да правиш....
И един съвет - не гони устните веднага!
hahahhahahahahhahahahahhahahhahahhahhahahahhahaha ole ko da ti obesnqm e ko mu e trudnoto hva6tash q i po4vash e bate nqma ko da mu misli6 nqma da se izlagash hahha a
parvo probvai da potarsi6 ne6to v tozi sait(ima statii-mislq de-na tazi tema),no to ne moje mn da se obqsni-nau4ava se ot praktikata.
ako go ''nazubri6''na teoriq nqma da napravi6 ni6to na praktikata!![]()
no vse pak:
na kratko :v podhodq6tiq moment leko se doolijava6 do neq,parvo leko i nejno dopira6 ustni i posle leki4ko gi raztvarq6(i da ne si napaha6 ezika see6no i se plezi6)prosto nejno s ezika si ''pogalva6''neiniq.(trudno e da se obqsni)pak moje tq da poeme iniqciqtivata s ezicite-togava prosto q ''sledvai''!
![]()
![]()
USPEH!!!!!!
То става от самосебе си-тези неща не се четат от книжките![]()
HAAH kak da se celuva6 li? MI po dobre 6te e o6te v na4aloto da vkra6 ezika qko! Na4i fa6ta6 i glavata, i si mu6ka6 ezika v ustata i, posle po4va6 da i lije6 neiniq ezik, ni6to slojno nema
mi probvai i 6te vidi6 kak stava, a i plus tva e imalo takiva temi, no taka ili ina4e nqma ni6to trudno![]()
и после с езика продължаваш в гърлото през хранопровода и стигаш до... грубите целувки не са първия пътПървоначално написано от Luu
Трябва нежност тука...
mi doblijava6 se do neq, prokarva6 prysti prez kosata i, kazva6 i kolko e krasiva... Sled tova leko dopira6 ustni do neinite. Sled o6te malko leki4ko prokarva6 ezika, gali6 s ezik syvsem nejno neiniq. Sled tova otdrypva6 ezik, tq 6te pojelae o6te ot tova i 6te vkara ezika si v tvoita usta...
Sled tako useti6 4e e dostaty4no navytre stiska6 zybi sys si4ka sila i gledai da go othapi6 o6te ot pyrviq pyt i da ne se nalaga da povtarq6 procedurata...![]()
emi purviq put moje da se izloji6 i da vidi6 ko prai tq a posle na vtorata 6e ti e lesno
Ima udari koito ponasqme,
ima bolka koqto tarpim,
ima spomeni,koito otnasqme
v no6tite kogato ne spim.
Za6toto ima lubov koqto ne mojem da spodelim!
hahahahahahahhahahahahah e tva be6e qko!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
HHAAAAHAHAAAHAHAHAHAAHAAHHAAHAHAПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
po temata: si4ko tova po gore opisanoto shte svurshi dobra rabota.... bez poslednoto..(ostavi i go ezika na momi4eto tam kadeto si e i sega)![]()
![]()
![]()
abe na men li mi se struva ili v toq forum ima psixopati....
po temata: (xixi) Emiiii glei sa, puhash si ezika v ustata i i pochvash da q opipvash s ezik, se 1 cicite i pipash s ruce, e taka, a btw, ako iskash purvo go obigrai dvijenieto sas zurnata i. Ako ne ti dade s klitora i, i ako tam ne dade s prusta i, a ako iskash i suhi trenirovki u vas s neshto s duljina na zurno ili klitor, be she uspeesh, shtom i az sam uspql :PP
PopFolk Rules Baby!
XaxaxAxAXaXaXa smqhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Hahaha nawremeto po razni teen spisaniq ima6e obqsnemiq ot sorta na "hwa6ta6 edin domat othapwa6 malko i po4wa6 da dulbae6 s ezik v nego"
Winagi mi e zvu4alo kato da su4etaem liubovta sus zdravoslovno hranene![]()
![]()
![]()
For you my heart was yearning
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
it's dripping on my tongue
Ааа ... тва е брутално. Накефих се супер нооПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Нечовек си ! ! !
No pain, no gain. - Scorpions
emi zna4i pyrvo q celuva6 mn nejno sled koeto s vryh4eto na ezika si dokosfa6 dolnata i ustna posle gorna...i posle q celuva6 prodyljitelno i strastno![]()
Shto da te rabotim hvashtash mometo i go podkarvash nikoi ne se e rodil nauchen nqma i da se rodi takuv individ a ako se rodi takuv mi go pratete az shte go opravim[/img]
Kak da si sloja kartinka na Podpisa ???
miii na men mi kazvaha edin suvet ama az bez nego se spravih.slu6ai vzima6 edna 4a6a kato za luiski ,pulni6 q s voda dogore i puska6 edin bonbon vutre posle s ezika tam se prai6 4e celuva6 i tva e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха ми пич парво и разтваряш устата с клещите след което си наръгваш езика до гарлото и и баркаш напрао в гащите ама действай барзо че иначе ше се задави момичето![]()
![]()
между впрочем нали си говорим там с едни приятели и една "кака" вика Искаш да разбереш как се целува ли? аз я погледнах (?-така) и тя ми каза Сега ше ти покажа и кат ми тегли една убава целувка... ма така от душа![]()
![]()
та аз бех тогава най-щастливото пишлеме на света тогава
ма така и не разбрах за кво го направи... се едно беше готина
![]()
Копле, че се караме. Нечовеко е един-единак. И е от СТОБЪ (в момента може нищо да не ти говори, но време бол).Първоначално написано от TheDevilTwin
Съвет нема ти дадем, но че споделим нещо, дето бях свидетел: един приятел сакаше да добави тръпка, та си натопи зурлата в бензин и после мляска свойта.. моем ти кажем, не го прави! Такъв ъпъркът и от мъж не бех виждал.
Admin-Coki:
неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
нечовеко от СТОБЪ че ти каже ка да млесиш момето !
Ловиш през кръсто и резко изпъваш джука дорде не усетиш мръвка. !
" Celuvkata - Kak stava ?"
от само себе сисръбни 1 бира преди тва и си готов
айде и да се похвалиш после
маа фака