.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Go6o
    Guest

Celuvkata - Kak stava ? :(

pomognete mi . Na 15 sum i ot nqkolko dni seki den se vijdam s edno momi4e ot kvartala. Haresvame se no do sega ne sum celuval momi4e i se pritesnqvam za6toto tq se e celuvala kato vsqko 15 godishno momi4e. opi6ete mi pls kakvo to4no da praa

Фен
    Град
    София

Хи

Какво да правиш ли - хващаш я, допираш си устните до нея и готово - ето ти целувка... ако се престрашиш по-нататък и тя, а и ти ще усетиш какво да правиш....

И един съвет - не гони устните веднага!

Guest
    hahahhahahahahhahahahahhahahhahahhahhahahahhahaha ole ko da ti obesnqm e ko mu e trudnoto hva6tash q i po4vash e bate nqma ko da mu misli6 nqma da se izlagash hahha a

Фен
    Град
    sf
    parvo probvai da potarsi6 ne6to v tozi sait(ima statii-mislq de-na tazi tema),no to ne moje mn da se obqsni-nau4ava se ot praktikata.
    ako go ''nazubri6''na teoriq nqma da napravi6 ni6to na praktikata!
    no vse pak:
    na kratko :v podhodq6tiq moment leko se doolijava6 do neq,parvo leko i nejno dopira6 ustni i posle leki4ko gi raztvarq6(i da ne si napaha6 ezika see6no i se plezi6 )prosto nejno s ezika si ''pogalva6''neiniq.(trudno e da se obqsni)pak moje tq da poeme iniqciqtivata s ezicite-togava prosto q ''sledvai''!
    USPEH!!!!!!

Повече от фен
    То става от самосебе си-тези неща не се четат от книжките

Luu
    Guest
    HAAH kak da se celuva6 li? MI po dobre 6te e o6te v na4aloto da vkra6 ezika qko! Na4i fa6ta6 i glavata, i si mu6ka6 ezika v ustata i, posle po4va6 da i lije6 neiniq ezik, ni6to slojno nema

Супер фен
    Град
    sofia
    mi probvai i 6te vidi6 kak stava, a i plus tva e imalo takiva temi, no taka ili ina4e nqma ni6to trudno

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Luu
    HAAH kak da se celuva6 li? MI po dobre 6te e o6te v na4aloto da vkra6 ezika qko! Na4i fa6ta6 i glavata, i si mu6ka6 ezika v ustata i, posle po4va6 da i lije6 neiniq ezik, ni6to slojno nema
    и после с езика продължаваш в гърлото през хранопровода и стигаш до... грубите целувки не са първия път Трябва нежност тука...

Guest
    mi doblijava6 se do neq, prokarva6 prysti prez kosata i, kazva6 i kolko e krasiva... Sled tova leko dopira6 ustni do neinite. Sled o6te malko leki4ko prokarva6 ezika, gali6 s ezik syvsem nejno neiniq. Sled tova otdrypva6 ezik, tq 6te pojelae o6te ot tova i 6te vkara ezika si v tvoita usta...
    Sled tako useti6 4e e dostaty4no navytre stiska6 zybi sys si4ka sila i gledai da go othapi6 o6te ot pyrviq pyt i da ne se nalaga da povtarq6 procedurata...

Град
    TwO MeTeRs UnDer EaRtH
    emi purviq put moje da se izloji6 i da vidi6 ko prai tq a posle na vtorata 6e ti e lesno
    Ima udari koito ponasqme,
    ima bolka koqto tarpim,
    ima spomeni,koito otnasqme
    v no6tite kogato ne spim.
    Za6toto ima lubov koqto ne mojem da spodelim!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi doblijava6 se do neq, prokarva6 prysti prez kosata i, kazva6 i kolko e krasiva... Sled tova leko dopira6 ustni do neinite. Sled o6te malko leki4ko prokarva6 ezika, gali6 s ezik syvsem nejno neiniq. Sled tova otdrypva6 ezik, tq 6te pojelae o6te ot tova i 6te vkara ezika si v tvoita usta...
    Sled tako useti6 4e e dostaty4no navytre stiska6 zybi sys si4ka sila i gledai da go othapi6 o6te ot pyrviq pyt i da ne se nalaga da povtarq6 procedurata...
    hahahahahahahhahahahahah e tva be6e qko!

Guest
    HHAAAAHAHAAAHAHAHAHAAHAAHHAAHAHA
    po temata: si4ko tova po gore opisanoto shte svurshi dobra rabota.... bez poslednoto..(ostavi i go ezika na momi4eto tam kadeto si e i sega)

abe na men li mi se struva ili v toq forum ima psixopati....
    po temata: (xixi) Emiiii glei sa, puhash si ezika v ustata i i pochvash da q opipvash s ezik, se 1 cicite i pipash s ruce, e taka, a btw, ako iskash purvo go obigrai dvijenieto sas zurnata i. Ako ne ti dade s klitora i, i ako tam ne dade s prusta i, a ako iskash i suhi trenirovki u vas s neshto s duljina na zurno ili klitor, be she uspeesh, shtom i az sam uspql :PP
    PopFolk Rules Baby!

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    XaxaxAxAXaXaXa smqhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Hahaha nawremeto po razni teen spisaniq ima6e obqsnemiq ot sorta na "hwa6ta6 edin domat othapwa6 malko i po4wa6 da dulbae6 s ezik v nego"

Winagi mi e zvu4alo kato da su4etaem liubovta sus zdravoslovno hranene
    For you my heart was yearning
    and how i loved you so
    it's cause of you
    my dick is burning
    it's dripping on my tongue

Град
    гр. София, жк. Западен Парк
    Ааа ... тва е брутално. Накефих се супер ноо
    Нечовек си ! ! !
    No pain, no gain. - Scorpions

:}
    Guest

-

emi zna4i pyrvo q celuva6 mn nejno sled koeto s vryh4eto na ezika si dokosfa6 dolnata i ustna posle gorna...i posle q celuva6 prodyljitelno i strastno

Град
    she kaja po kasno

Re: Celuvkata - Kak stava ? :(

Shto da te rabotim hvashtash mometo i go podkarvash nikoi ne se e rodil nauchen nqma i da se rodi takuv individ a ako se rodi takuv mi go pratete az shte go opravim [/img]
    Kak da si sloja kartinka na Podpisa ???

Guest
    miii na men mi kazvaha edin suvet ama az bez nego se spravih.slu6ai vzima6 edna 4a6a kato za luiski ,pulni6 q s voda dogore i puska6 edin bonbon vutre posle s ezika tam se prai6 4e celuva6 i tva e

Град
    Страната на чудесата
    хаха ми пич парво и разтваряш устата с клещите след което си наръгваш езика до гарлото и и баркаш напрао в гащите ама действай барзо че иначе ше се задави момичето

Град
    Страната на чудесата
    между впрочем нали си говорим там с едни приятели и една "кака" вика Искаш да разбереш как се целува ли? аз я погледнах (?-така) и тя ми каза Сега ше ти покажа и кат ми тегли една убава целувка... ма така от душа та аз бех тогава най-щастливото пишлеме на света тогава ма така и не разбрах за кво го направи... се едно беше готина

Град
    Станке Лисичково, третата къщичка от подветрената страна на югозападния склон
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilTwin
    Ааа ... тва е брутално. Накефих се супер ноо
    Нечовек си ! ! !
    Копле, че се караме. Нечовеко е един-единак. И е от СТОБЪ (в момента може нищо да не ти говори, но време бол).

Съвет нема ти дадем, но че споделим нещо, дето бях свидетел: един приятел сакаше да добави тръпка, та си натопи зурлата в бензин и после мляска свойта.. моем ти кажем, не го прави! Такъв ъпъркът и от мъж не бех виждал.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Град
    стобскио манастир
    нечовеко от СТОБЪ че ти каже ка да млесиш момето !

Ловиш през кръсто и резко изпъваш джука дорде не усетиш мръвка. !

Повече от фен Аватара на air_wisp
    " Celuvkata - Kak stava ? "

от само себе си сръбни 1 бира преди тва и си готов
    айде и да се похвалиш после
    маа фака

brat4eto mi ot tuka kvoto i da ti pi6at, samo 6te se oburka6 o6te pove4e
    sledvai instinkta si i neq i tva e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си