- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Celuvkata - Kak stava ? :(
"Целувката е по горните устни,за да се отворят долните!"
m0i ch0vek skii sa kfa e kiriqta tfa 0t bratmi g0 nauchih nachi pravish krygche s paleca i p0kazaleca kat0 gi d0pirash razbra me nali ....ta pravish krygchet0 d0pirash si ustata d0 neg0 0tvarqsh q i si pyhash ezika i zap0chvash da g0 vyrtish v krygchet0 taka nai d0bre shte se nauchish a pyk i nqma nisht0 strashn0 sam0 k0gat0 si fkarash ezika v neinata usta ak0 tq e p0 0pitna shte p0chne nali da fkarva i iskarva i tv0q ezik sam p0chva da se myrda nqma nisht0 strashn0
k0 staa m0 staa :P :P :P
Целуни я!Като започнете,веднага ще усетиш как.Няма правила как да се целуваш.Просто го правиш.Ще видиш,че изобщо не е голяма философия.Когато за пръв път се целунах с гаджето ми,не знаех какво да правя,а на него не му беше първата целувка.Затова аз просто го целунах,без да се старая да спазвам правила за целувки и т.н.Направих го както поисках и стана много хубаво![]()
не се мъчи с домати,краставици ,ледове е други просто бъди себе си приближи се,допри устните си до нейните и любовта ще ви водина мен също скоро ми беше първата целувка не е страшно,върховно е!!повярвай ми
![]()
THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN
ima mn takiva temi...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Начи първо доближаваш се до нея казваш и следното: Извинявай
тя ще те попита: За какво ? ; И ти : За това... ; При което я удряш със все сила в корема за да й изкараш въздуха после бързо си пъхаш езика в устата й , и й затискаш носа за да не може да диша и така целувката ще стане незабравима![]()
One ring to rule them all,
One ring to find them,
One ring bring them all
and into the darkness bind them.
Ще се целува като за последноПървоначално написано от Faramir
![]()
Няма се притесняваш, даваш смело и не мислиш какво ще стане![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ai stiga be kfo dojivqh da chuq ot edin 15 god. chovek lele lele
![]()
![]()
![]()
Еми и аз сам на 15 но от по малак сам се учил е се пак никой не са е родил научен значи на кратко допирате си усните и си буташ езика в нейната уста и почваш да си го триеш с няколко думи целуфката с език е когато 2-а езика се трият един в друг.
aXHxhaxAYxAhAX ZX AHXAH xAhxa x xa... ebati zagoreleco na 15 i o6te ne se e celuval as na 16 praveh redovno sex ti na 15 o6e ne si se celuval ebat si suharo axxaxaxaПървоначално написано от Go6o
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
aXHxhaxAYxAhAX ZX AHXAH xAhxa x xa... ebati zagoreleco na 15 i o6te ne se e celuval as na 16 praveh redovno sex ti na 15 o6e ne si se celuval ebat si suharo axxaxaxa[/quoteн
xexexe нещо се унесе майвсе пак сме бивши така чееее моля ти се!!!
![]()
![]()
![]()
хехе ма мнооо чудно как си правил секс на 16 години кат все още си на 15Първоначално написано от HaPKoMaHqk
![]()
![]()
![]()
![]()
За всичко си има време, изчакай още няколко столетия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
kak?mi s merak![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
ами допираш си устните до нейните и си вкарваш езика в устата и.. аее кфи са тия глупости то ще си ти дойде на момента.. не може да се обясни с думи .. трябва да ти покажа..хахах абе спокойно като се целунеш няколко пъти ще се научиш.. не всеки се е родил научен! аз се целувах за 1ви път в 6ти клас с език и сугурно не съм се целувала добре , но с времето се научаваш
![]()
АХАХХХАХ , ВЛАДЕ ШО ПРАИШ ТУКА ВЕЕЕПървоначално написано от Дементор
.
Къртиш както винаги :Ь.
хахх.. тея хора са луди кфо ли не измислят за пари..Първоначално написано от 4i4o
а пък ако наистина путката те харесва може да те научи професионално на целувки..
първия път няма да направиш кой знай какво впечатление защото всеки се целува по различен начин, но не както едно аверче от страх да целуне гаджето(шото ше му е за първи път) си измисляше какви ли не простотий че можел да се зараси от нещо много опасно и т.н.
и ходиха само 3 дена де..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
кой си ти бре, некой от тъпите фенове на нечовеко ли??? а лапайте му гоПървоначално написано от Дементор
деееба утепляко шибан
(шефе, ти ли си бре) ?
ако не си попо, он че ти го ръгне после дека крадеш самоличността му и пцуеш, алоооооооооооооо, софияятаааааааааПървоначално написано от Поп_Цене
(попа ака)