.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на quench
    "Целувката е по горните устни,за да се отворят долните!"
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    BaPHa
    m0i ch0vek skii sa kfa e kiriqta tfa 0t bratmi g0 nauchih nachi pravish krygche s paleca i p0kazaleca kat0 gi d0pirash razbra me nali .... ta pravish krygchet0 d0pirash si ustata d0 neg0 0tvarqsh q i si pyhash ezika i zap0chvash da g0 vyrtish v krygchet0 taka nai d0bre shte se nauchish a pyk i nqma nisht0 strashn0 sam0 k0gat0 si fkarash ezika v neinata usta ak0 tq e p0 0pitna shte p0chne nali da fkarva i iskarva i tv0q ezik sam p0chva da se myrda nqma nisht0 strashn0
    k0 staa m0 staa :P :P :P

Супер фен Аватара на maybelline
    Целуни я!Като започнете,веднага ще усетиш как.Няма правила как да се целуваш.Просто го правиш.Ще видиш,че изобщо не е голяма философия.Когато за пръв път се целунах с гаджето ми,не знаех какво да правя,а на него не му беше първата целувка.Затова аз просто го целунах,без да се старая да спазвам правила за целувки и т.н.Направих го както поисках и стана много хубаво

не се мъчи с домати,краставици ,ледове е други просто бъди себе си приближи се,допри устните си до нейните и любовта ще ви води на мен също скоро ми беше първата целувка не е страшно,върховно е!!повярвай ми
    THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    ima mn takiva temi...
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Начи първо доближаваш се до нея казваш и следното: Извинявай
    тя ще те попита: За какво ? ; И ти : За това... ; При което я удряш със все сила в корема за да й изкараш въздуха после бързо си пъхаш езика в устата й , и й затискаш носа за да не може да диша и така целувката ще стане незабравима
    One ring to rule them all,
    One ring to find them,
    One ring bring them all
    and into the darkness bind them.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Faramir
    Начи първо доближаваш се до нея казваш и следното: Извинявай
    тя ще те попита: За какво ? ; И ти : За това... ; При което я удряш със все сила в корема за да й изкараш въздуха после бързо си пъхаш езика в устата й , и й затискаш носа за да не може да диша и така целувката ще стане незабравима
    Ще се целува като за последно

Няма се притесняваш, даваш смело и не мислиш какво ще стане

KoTkaAA
    Guest

:)

ai stiga be kfo dojivqh da chuq ot edin 15 god. chovek lele lele

Еми и аз сам на 15 но от по малак сам се учил е се пак никой не са е родил научен значи на кратко допирате си усните и си буташ езика в нейната уста и почваш да си го триеш с няколко думи целуфката с език е когато 2-а езика се трият един в друг.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Голям фен

Re: Celuvkata - Kak stava ? :(

Цитирай Първоначално написано от Go6o
    pomognete mi . Na 15 sum i ot nqkolko dni seki den se vijdam s edno momi4e ot kvartala. Haresvame se no do sega ne sum celuval momi4e i se pritesnqvam za6toto tq se e celuvala kato vsqko 15 godishno momi4e. opi6ete mi pls kakvo to4no da praa
    aXHxhaxAYxAhAX ZX AHXAH xAhxa x xa... ebati zagoreleco na 15 i o6te ne se e celuval as na 16 praveh redovno sex ti na 15 o6e ne si se celuval ebat si suharo axxaxaxa
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Guest

aXHxhaxAYxAhAX ZX AHXAH xAhxa x xa... ebati zagoreleco na 15 i o6te ne se e celuval as na 16 praveh redovno sex ti na 15 o6e ne si se celuval ebat si suharo axxaxaxa[/quoteн

xexexe нещо се унесе май все пак сме бивши така чееее моля ти се!!!

Guest

Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    Цитирай Първоначално написано от Go6o
    pomognete mi . Na 15 sum i ot nqkolko dni seki den se vijdam s edno momi4e ot kvartala. Haresvame se no do sega ne sum celuval momi4e i se pritesnqvam za6toto tq se e celuvala kato vsqko 15 godishno momi4e. opi6ete mi pls kakvo to4no da praa
    aXHxhaxAYxAhAX ZX AHXAH xAhxa x xa... ebati zagoreleco na 15 i o6te ne se e celuval as na 16 praveh redovno sex ti na 15 o6e ne si se celuval ebat si suharo axxaxaxa
    хехе ма мнооо чудно как си правил секс на 16 години кат все още си на 15

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    За всичко си има време, изчакай още няколко столетия

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

kak?mi s merak
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами допираш си устните до нейните и си вкарваш езика в устата и.. аее кфи са тия глупости то ще си ти дойде на момента.. не може да се обясни с думи .. трябва да ти покажа.. хахах абе спокойно като се целунеш няколко пъти ще се научиш.. не всеки се е родил научен! аз се целувах за 1ви път в 6ти клас с език и сугурно не съм се целувала добре , но с времето се научаваш

аз срещу себе си
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Дементор
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilTwin
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi doblijava6 se do neq, prokarva6 prysti prez kosata i, kazva6 i kolko e krasiva... Sled tova leko dopira6 ustni do neinite. Sled o6te malko leki4ko prokarva6 ezika, gali6 s ezik syvsem nejno neiniq. Sled tova otdrypva6 ezik, tq 6te pojelae o6te ot tova i 6te vkara ezika si v tvoita usta...
    Sled tako useti6 4e e dostaty4no navytre stiska6 zybi sys si4ka sila i gledai da go othapi6 o6te ot pyrviq pyt i da ne se nalaga da povtarq6 procedurata...
    Ааа ... тва е брутално. Накефих се супер ноо
    Нечовек си ! ! !
    Копле, че се караме. Нечовеко е един-единак. И е от СТОБЪ (в момента може нищо да не ти говори, но време бол).

Съвет нема ти дадем, но че споделим нещо, дето бях свидетел: един приятел сакаше да добави тръпка, та си натопи зурлата в бензин и после мляска свойта.. моем ти кажем, не го прави! Такъв ъпъркът и от мъж не бех виждал.
    АХАХХХАХ , ВЛАДЕ ШО ПРАИШ ТУКА ВЕЕЕ .
    Къртиш както винаги :Ь.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 4i4o
    "hwa6ta6 edin domat othapwa6 malko i po4wa6 da dulbae6 s ezik v nego"
    хахх.. тея хора са луди кфо ли не измислят за пари..
    а пък ако наистина путката те харесва може да те научи професионално на целувки..
    първия път няма да направиш кой знай какво впечатление защото всеки се целува по различен начин, но не както едно аверче от страх да целуне гаджето(шото ше му е за първи път) си измисляше какви ли не простотий че можел да се зараси от нещо много опасно и т.н.
    и ходиха само 3 дена де ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Цитирай Първоначално написано от Дементор
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilTwin
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi doblijava6 se do neq, prokarva6 prysti prez kosata i, kazva6 i kolko e krasiva... Sled tova leko dopira6 ustni do neinite. Sled o6te malko leki4ko prokarva6 ezika, gali6 s ezik syvsem nejno neiniq. Sled tova otdrypva6 ezik, tq 6te pojelae o6te ot tova i 6te vkara ezika si v tvoita usta...
    Sled tako useti6 4e e dostaty4no navytre stiska6 zybi sys si4ka sila i gledai da go othapi6 o6te ot pyrviq pyt i da ne se nalaga da povtarq6 procedurata...
    Ааа ... тва е брутално. Накефих се супер ноо
    Нечовек си ! ! !
    Копле, че се караме. Нечовеко е един-единак. И е от СТОБЪ (в момента може нищо да не ти говори, но време бол).

Съвет нема ти дадем, но че споделим нещо, дето бях свидетел: един приятел сакаше да добави тръпка, та си натопи зурлата в бензин и после мляска свойта.. моем ти кажем, не го прави! Такъв ъпъркът и от мъж не бех виждал.
    кой си ти бре, некой от тъпите фенове на нечовеко ли??? а лапайте му го

деееба утепляко шибан

(шефе, ти ли си бре) ?

Цитирай Първоначално написано от Поп_Цене
    нечовеко от СТОБЪ че ти каже ка да млесиш момето !

Ловиш през кръсто и резко изпъваш джука дорде не усетиш мръвка. !
    ако не си попо, он че ти го ръгне после дека крадеш самоличността му и пцуеш, алоооооооооооооо, софияятааааааааа

(попа ака)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си