- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката
Na men mi haresva i sas i vez..v legloto zashtoto ot tzeluvkite se stiga doo sexa a toi mi e lubim!No obicham da go pravq samo s 4oveka koito obicham..e az ne sam go pravila s drug de..no sam sigurna 4e ne bi mi haresalo..zashtoto si obichkam moq 4ove4etz
от езика се оставят много лиги и отвреме-навреме е гадничко...когато дам BORN LIPPY от диня на приятелката ми и я целуна..ммммммм![]()
Спокойно, де!Нямах предвид това, а ставаше дума за времената, когато сме били под робство и целувките почти не са били разрешавани.Ти мн точно описа това за целувката, просто аз не съм ся в мн добро настроение и не си давам зор да обяснявам какво имам в предвид.Лично за мен също има огромно значение с кого я правя тая пуста целувка!Все пак това не е нещо обикновено, поне за мен не е!Аз мн държа на целувката и то особено, ако е с език.Ама както казах преди малко, от мн отдавна не съм изпитвал това блажено чувство, а мн ми се иска, зашото вече почти съм изгубил представата какво е да ти е приятноПървоначално написано от Rus0koska
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
morsmordre спокойна съми ти стискам палци скоро пак да ти се случи (за целувката говоря), че незнам кка бих живяла без това блаженство
![]()
ami nz...mai s ezik pove4e..aha da...s ezik.v sednalo ili izpraveno polojenie.legnalo e malko neudobno![]()
е-е,аре сега..преди си могла да живееш без това "блаженство",хайде не се изсилвайПървоначално написано от Rus0koska
![]()
Първоначално написано от suzanna
eee nai posle i edna srodna dusha lollllz =p
pozdravi!
Your love is one in a million
по-скоро прозвуча като разказ под лунната светлина,огряна с нежните звуци на лекия вятър...беше готино!Първоначално написано от so mazy!
![]()
Men me kefqt strastnite celuvki s ezik i mnoooo me kefi kogato mom4eto hape ustnite mi,prosto go obojavam tva i me vyzbujda dosta![]()
Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!
а пък аз се кефя като момичето вкара езика си заедно с долната си устна и ми оближе моята горна..ооооооо....Първоначално написано от Bubichka
....а ако е комбинирано с отпуснати ръце върху раменете ми ще е върхът!!!
mmmdaaaa tova s hapvaneto e gooot!!Първоначално написано от [siCk
btw obojavam da si otpuskam rucete vurhy ramenete na momcheto!! tva sushto e got!! lollz
i az sam go zabeliazala tova!Първоначално написано от so mazy!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
при мен пък е обратното...(за бързината говоря)
много се дразня, когато някой каже,че целувка без език не е целувка. на мен лично понякога тя ми е любимата, защото е по-нежна. за мен целувките с език са за страстните моменти![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
dali edna celuvka e hubava ili ne zavisi edinstvano i samo ot 4oveka s koito si ot strasta koqto plamva mejdu vas i taka natatak . ako imate 4sutva edin kam drug celuvakta e ne6to veliko . s ezik bez ezik nqma zna4enie vajnoto e , 4e e hubavo . az nai mnogo obi4am tezi celuvki koito parvo zapo4vat sas vlajni usni po tvoite , plyzgat se bavno i posle ataka . ima vsqkakvi celuvki .))
прав си , но това "преди" е достааа отдавна и вече съм забравилаПървоначално написано от [siCk
![]()
Незнам при мен специално се случва така че момчето даже ме изненадва и не ми дава никъв знак че ще ме целуне и ми изкарва акъла целува ме и напада ама яко с език..маленеам думи просто позната картинка нали :P
A koi vi e lubimiq sezon za celuvane.Koga se kefite nai-mnogo.Lqtoto--kogato e "leko" topli4ko i gree slunce,esenta--kogato prexvur4at ve4e okapva6tite lista na durvetata,zimata--kogato vis4ko naokolko e 4isto bqlo,proletta--kogato vsi4ko naokolo razcufa i givota se zaragda otnovo i svi4ko zapo4va otna4alo![]()
A koi vi e lubimiq sezon za celuvane.Koga se kefite nai-mnogo.Lqtoto--kogato e "leko" topli4ko i gree slunce,esenta--kogato prexvur4at ve4e okapva6tite lista na durvetata,zimata--kogato vis4ko naokolko e 4isto bqlo,proletta--kogato vsi4ko naokolo razcufa i givota se zaragda otnovo i svi4ko zapo4va otna4alo
The Real Me
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
prolet, liato, esen, zima,Първоначално написано от Анонимко
ne e vajno, stiga da ia ima!
( za celuvkata govoria)
hahahhahaha![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
мммм съгласна съмАнонимко написа:
A koi vi e lubimiq sezon za celuvane.Koga se kefite nai-mnogo.Lqtoto--kogato e "leko" topli4ko i gree slunce,esenta--kogato prexvur4at ve4e okapva6tite lista na durvetata,zimata--kogato vis4ko naokolko e 4isto bqlo,proletta--kogato vsi4ko naokolo razcufa i givota se zaragda otnovo i svi4ko zapo4va otna4alo![]()
prolet, liato, esen, zima,
ne e vajno, stiga da ia ima!
( za celuvkata govoria)
hahahhahaha![]()
Az li4no predpo4itam celuvkata s ezik...mn obi4am da prokarva ezi4e po vratleto mi ili da zahapva leko ustnite mi.. tva mn me vazbujda :P a za polojenie..mi moje bi v legnalo polojenieVsa6tnost vsqka edna celuvka e dostata4no priqtna i hubava vav vsqko polojenie stiga da e s lubimiq 4ovek
![]()
![]()
hahaha Absconding taka e podkrepqm teПървоначално написано от Absconding
![]()
Da Obichash Tova Zna4i Da Bydesh Napraven Ot Sulzi i Vuzdishki,Ot
Plamuk i Vqrnost!Dokato Stanesh,Kup4ina Pepel!
Xexe.Za6to li si znaex, 4e taka 6te otgovorite :)Първоначално написано от Absconding
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
nali ?!Първоначално написано от Absconding
Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
i az se prisuediniavam =))[/b]