- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката
celuvka celuvka i pak celuvka , priznak na strastta ...... mmmm edini vlajni usni po tvoite koito leko te dokosvat a posle ....ne e li hubavo
Ne vsichki-moeto gadje izobshto ne byrza!!!Abe toi e mom4e me4ta!!!=)Първоначално написано от so mazy!
Зависи човека с който се целуваш, ако е с тънки устни от целувки без език няма почти никакво усещане, но ако е със по голями е много по- хубаво целувка без език. Много по сладка е и възбуждаща без значение в какво състояние си легнало или право![]()
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
Ами да ти кажа аз въобще не мисля като тебе.Не мога да разбера как може да ти харесва повече {}.Много по-страстна е {P} .A kaто си в легнало положение ... е още по-хубаво.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Badi naxakan za da ne si precakan.
Ами да ти кажа аз въобще не мисля като тебе.Не мога да разбера как може да ти харесва повече {}.Много по-страстна е {P} .A kaто си в легнало положение ... е още по-хубаво.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Badi naxakan za da ne si precakan.
i kfo sa MadNeSsCho s tebe rodstveni vrazki li iame![]()
ami az predpo4itam celuvkata s ezik
Разбира се това как ще ти хареса зависи само от люботва м/у драмата ,до каква степен е тя и тнт...
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
Строго със език !
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
]ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗНАМ КАК ЕНО И НЕ МИ ПУКА, ЗАЩОТО НЕ СЪМ СРЕЩНАЛ МОМИЧЕТО
Повече ми харесва целувката с език в легнало положение - страхотно![]()
Без език не е интересно няма я играта затова езика рулззз
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
напълно подкрепямПървоначално написано от [CSKA
![]()
zna4i v momenta si predstavqm kak mom4eto me e pritisnalo silno do stenata hvanalo me e za racete i mi gi e vdignalo nagore.estestveno celyvkata 6te e s ezik. daje ima6e edni prezervativi s takava opakovka ama ne im pomna imetoa v legloto se pravqt drygi ne6ta
За мен идеалната целувка е когато аз съм седнал,а момичето е легнало и главата й е върху коленете ми.Аз се навеждам да я целуна, няколко секунди се целуване така (БЕЗ ЕЗИК) и после тя ми сяда на краката и предължаваме да се целуване. Нещо такова
А колкото до целувките предпочитам без език, но по някое време вече трябва да се включи и език.
Кой пробира - масторбира
аз пък... обичам да ме целуват без език. особено когато сме сред хорано когато сме сами и се вижда накъде отиват нещата нямам нищо против целувките с език
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Mi na men vsi4ki celuvki mi haresvat, stiga te da sa s muja mi![]()
I celufkite bez ezik {}, v koito ima samo ustni (leko vlajni mmm)
Ama i mi haresva ligaveneto, mlqskaneto![]()
![]()
Nqkaksi, vuzbujda6to e...a ve4e nqma zna4enie dali sme legnali ili pravi...![]()
ama az mnogo obi4am kogato ima hora okolo nas iii togava da vzemem da se razgore6tim![]()
![]()
![]()
С език, ама толкова дълбока, че направо гърлото да ѝ докосна и да е в легнало положение тип "мост''.