- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Pisna mi!!!
Utopia mai se pravi6 na tvurde razumen ,a???Opredeleno ne sum razglezeno momi4ence,za6toto roditelite mi ne me glezqt nikak!!!Prosto az si pozvolqvam da izpitam ne6tata,koito iskam!!!Ne mislq 4e sum dete,za6toto mnogo momi4eta na moqta vuzrast sa..........tragi4ni slu4ai,opitvala sum se da pomagam ,no....!!!Samostoqtelna sum v moite ne6ta i edinstveno az pomagam na sebe si,e i priqtelite mi me suvetvat,no ot maika mi podkrepa..........t.e. nqkav ei takuv suvet nemoga da polu4a,nito iskam da me suvetva,6toto gi znam neinite suveti!!Znae6 li s kolko ne6ta sum se spravqla bez neq?I ne mi kazvaite da pogovorq s neq,6toto tova sum go pravila bezbroi mnogo puti!!Neznaete kolko ne6ta sum i govorila!!!Dobre 4e e ba6ta mi malko da q vrazumi,no tq vse si misli 4e vinagi e prava s neinite stari razbiraniq!!!Nima momi4e na 15 nemoje da si ima priqtel [nikak ne obi4am neserioznite mom4eta i praznoglavite,s takiva nedorasli prosto ne se zanimavam] nima nemoje da se ottursi ot sivoto ejednevie???
Ami da ti kaja trqbva da ima6 opredelena doza samo4uvstvie,za6toto ina4e za kade si???Ako si milsi6 4e sum porednoto praznoglavo i naduto momi4ence ne e taka!!Predi da govori6..........nai-dobre ne govori za men ,kato ne me poznava6!!!!Prosto mi pisna vseki den edno i su6to da mi prikazva,tq da me suvetva,ama da ne mi iznasq postoqnno lekcii, stiga mi u4ili6teto vseki den!!!Priqtno li ti e kogato se vurne6 ot daskalo i ti e super sduhano i ti se spi i maika ti vzima da ti vika ,,u4i''!!!!!E tova ve4e sprq za sega,za6toto az i kazah 4e ako mi natqkva 6te pravq to4no obratnoto i iskrenno se nadqvam da me ostavi na mira,za6toto mi uslojnqva jivota!!Razbrah te kakvo iska6 da mi kaje6,4e ako ne e maika mi nqma da razbera mnogo ne6ta,ami az ne sum tupa 4e da ne go razbera !!To da go kazva ei taka ,4e da ne ti omruzva!TO edin i su6ti ,,urok'' vseki den!!!Na tebe nqma li da ti kipne ,a?????????Estestveno 4e trqbva da me vrazumqva ,no ne po tozi na4in ,koito tq go pravi!!Prosto prekalqva i mi vika , mnogo e nespokoina ,mislq 4e trqbva da se otpusne pove4e,kazvala sum i go ama tq vika 4e v jivota nqmalo mira,ami az togava za kvo da jiveq???NE iskam da jiveq v strah!!Naistina ni6to nemoga da napravq osven da si traq ,ama nai-nakraq 6te mi kipne i .................prosto neznam![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.