Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
Цитирай Първоначално написано от MyCuHkA
Тук можете да казвате и изразявте по какъвто решите начин това което ви е на сърцето... Дали в стихотворна форма или да напишете разказ или просто нямате на кой да споделите ... мисля че това е добра идея защото не всеки има на кой да сподели... а не мисля че ако няма всичката болка трябва да стои вътре в нас ... глупаво е... така че ако решите... давайте... И аз ще се включа след няколко часа
S udovolstvie ... no taq tema q imashe podobna i predi ... samo da popitam ... Ako si izleq syrceto tuka .... na KOI PODQVOLITE SHTE MU PUKA ?!
ee suglasna sum na koi shte mu puka kato si izleia surceto,na nikoi na nikoi pokrai men ne mu puka ta na niakoi ot tuka shte mu puka....
mi dobre iskam da umra,niama smisul da jiveia,priatelite mi ne sa sviasni gajeto mi e na kunda munda.maika mi e kuchka i ne ia ponasiam muja i e kreten koito ne ponasiam,daskaloto mi e shibano i mi se nalaga vsiaka sutrin da bihtam do nego 40min shtoto niama reisove,mrazia se mrazia vsichko okolo men..m da eto izliah si go ako na niakoi mu puka shte stana raparka