.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Prosto se e posheguval ne mu se vryzvai takiva sa bashtite ponqkoga ili e bil qdosan neshto .. men maika mi ponqkoga mi kazva 4e shte me zakoli oba4e kakto vijdash post-vam vyv foruma i sym jiv. Po4ti nikoi roditel ne bi napravil taka.. na 18 godini moje da si pylnoleten no vse pak u4ish vse oshte. Ne bi go napravil pone taka smqtam az.
    HypersLon4e-e-e

Град
    To ThE Mo0n AnD BaCk
    ami da i az mislq kato ostanalite che tova .. e bilo prosto v losh moment ..
    spoko ne se kosi nali se seshtash che si negov sin i nqma da te ostavi na ulicata Hehehe male na men ako mi kaje taka....ama ne mi puka baba mi prepisa apartament ahahahaha ))
    Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!

Супер фен
    Град
    sofia
    mi ne sa mi kazvali taka nikoga

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    Spoko be kak shte te izhvurli nali ti e bashta!Ebaval se e....vse pak da ne si nqkoe mrusno kotence...sin si muuspokoi se...a ako mn go zakusash vse nqkoi shte te priuti!moje da otidesh da jiveesh pri gadjeto :wink:
    Хахах съмнявам се че родителите на гаджето ми ще ми разрешат да живея у тях. Само факта че няма къде да живея ще ги накара да мислят че съм някой нехрани майко и сигурно ще ми забранят да се виждам с гаджето

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    moq bashta ako me izgoni ot nas ... VEDNAGA otivam na selo ... pone si imam ky6ti4ka ;} ama ako nqmah - kofti ;(
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ba6ta mi nikoga ne mi go e kazval ama az sigorno sama 6te si se iznesa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си