- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- siemens m55
nqkoi moje li da mi kaja kak da pusna aa dinamic light mai be6e abe tva ot strani deto sveti![]()
Sing what you can`t say
forget what you cant play
hasten to drown into beautiful eyes
walk withhin my poetry this daing music
my lovevetter to nobody
vlizash v menioto na tela i davash nastroiki kato dadesh na nastroiki malko po nadolu pishe dinamo osvetlenie ni6to slojno nqma tova e ;]Първоначално написано от the_witch
![]()
Първоначално написано от [b
мдаа... , но ако не почнат да ти светкат може и да са преебани... на един прияел не му мигат , докато на моята тояжка мигат....
![]()
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът
Еба ли му маата моя неможе да му се изключи няма такава опция никъде преебан еПървоначално написано от the_witch
![]()
излкючването е като махнеш на всичко отметките като влезеш в менюто... и те ще спрат да светятнавсякъде ги махаш а при звъненто слагаш "none"
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът
Махал съм ги ма не става
vlez v menuto i ot tam cukvash anstroikite - to si pishe
: AMG Corporation
::
natiskash prodyljitelno 9
po tozi nachin moje da gi vkluchvash i izkluchvash))
Ами...и аз преди се чудих как мога да го изгася тва гадно святкане...и си го напраих на бърз клавиш...Например аз дадох 6-и го активирах бутона за Динамично осветление...и когато го задържа продължително...се изключва(ако е било включено) или се включва,ако е било изключено....тва е цялата философия![]()