.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    ami az imam dosta kartinki v podpisa......
    mene pyk me nervqt 4e 80%sa s macki po belyo

абе мани много тъпа работа, много ме нерват некви дето са си качили по пет-шестнайсетина картинки в подписа, подписа не е да си напраиш съобщението по обширно така че да го видат, подписа трябва да е кратък и оригинален, помня в един друг форум един от любимите подписи на всички беше следния "мисля че секса е по-добър от логиката но не мога да го докажа" супер готин е нали ми тфа е, аз имам некви горящи букви и една табелка дето всеки път си сменя писанието и пак мисля че е претрупан а вие тия подписи за нищо ги нямате, ми направете си направо една уеб страница с инфо за вас си и си качвайте снимки колкото изкате, даже наскоро гледах некъв с аватар поне 500-600 пиксела, ебаси селянията аре пиис

Цитирай Първоначално написано от Connecting to...
    Цитирай Първоначално написано от one_touch
    .... 4e ti si posledniq koito moje da gi sadi kakvo da si slagat i kakvo ne....
    Никой не ги съди!!! Ако не можеш да го схванеш го прочети пак докато разбереш, че никой не ги е съдил!!!
    В случая говорим за етичност. Бях пуснал такава тема в раздел Предложения, похвали и ...
    Сега пак ще го кажа. Има хора с по-бавна връзка, има хора, които заплащат месечния си акаунт според трафика. Вие с вашите тапети правите изключително тежък форума. Другия вариант за тези, които не искат да гледат тапетите е да си сложат ОПЕРА /както ми препоръчаха и на мен - благодаря на Utopia/, тогава няма да ви се зареждат всичките "боклуци", НО тогава к'ел файда, че сте си сложили снимчици, които на практика няма да бъдат видяни...
    Но стига морал... на сила хубост не става... така че, уважаеми юзери свиквайте с мисълта, че българина не се интересува много от мнението на другите. Стигаме до поговорката Мене ми е добре, когато на Вуте му е зле !!!

Фен
    Град
    София
    Браво браво един да се усмели да се изкаже против сайта. Защо не сложите ограничение на големината на картинките.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Ami gadni sa tiq Avatari naistina! ama tuka ne stafa6e vypr0s za g0leminata a za vida im! P0ne az d0k0lk0t0 zacepih avatarite bili ednakfi i sam0 m0deli imal0 na tqh!
    Am s tfa ne sym syglasna 6t0t0 seki si ima razli4en liubimec i si g0 lsga kat0 avatar i tfa 4e neg0 g0 kefi bi trqbval0 drugite da g0 razbirat!

Цитирай Първоначално написано от San4o
    Браво браво един да се усмели да се изкаже против сайта. Защо не сложите ограничение на големината на картинките.
    Еми да !!! ако не се намери такъв...

Град
    София
    Абе я стига,щом искам ще си слагам снимка на модел в подписа,това си е мое решение!

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    Всеки си има право на мнение!На кой квото му харесва, тва си слага!

абе и ти не си ми от най-симпатичните лайненца
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от borche
    абе и ти не си ми от най-симпатичните лайненца
    Stiga s taq 0mraza

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Koi kvoto iska-tva da si slaga
    Ne mislq,4e nqkogo,koito izob6to ne poznavam,moje da mi syrji smetka(a i na drugite)kakayv podpis e hubav i kakav-ne e.
    Vseki tuk si ima glava na ramenete,koqto izpolzva ot vreme na vreme.Vseki si vzema re6eniq.I na men nqkoi avatari ne mi haresvat,no tova e vapros na vkus.Az nqmam pravo da nalagam svoq varhu drugite
    Sa6toto vaji i za tebe
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

xaxa ae kvi sa teq typotii e qqq daite neshto interesnooooo aaaaa lapeta ;>>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си