- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- tesnite...
kak reshavate problema s tesnite momicheta
![]()
Da ne iskash da rejesh breПървоначално написано от xell
![]()
gadjeto mi e na 19 i e super tesna
kakvo da pravia
ne iskam da kusam s neia
pomognete mi![]()
Какво значи тясна? Това пречи ли на секса ви? Искам да кажа,кое точно те притеснява?
emi super trudno mi e
neiskam da pravime analen sex zashtoto ne go haresvam
emi dosta zanimavka e dokato vlezne..![]()
pravil sum sex sus drugi jeni i vliza dosta po lesno
ako pravime po chesto sex niama li veche da e tesna?
Сигурен ли си че проблемът не идва от това,че тя не е достатъчно влажна? Иначе ако сексът стане по-начесто...може би,но не мога да ти дам компетентно мнение-нека някой мъж да каже![]()
donesi ia tuka shte suberem brigadata da ia razshirim
nqma,nqma "tesni" zheni! eventualno vsqka zdrava zhena mozhe da rodi,a znae6 li kolko golqma glavi4ka na edno bebe?to4no po-golqma ot 4lena ti!vlagali6teto e mnogo rasteglivo.no kogato go rastqgat nasila-boli,razbira se.i mogat da stavat travmi.prosto tvoeto momi4e ne e vazbudeno dostata4no,ako to e vlazhno ne zna4i 4e e gotovo.tova e samo parvata stepen na vazbuda.zatova trqbva da q vazbudi6 pove4e,trq da poludee ot strast.opitvaj da q napie6.ako zhelae naistina mozhe i slon da poeme,vqrvaj mi!zhenite sa razli4ni,nqkoi se vazbuzhdat bavno.az imam to4no takav problem,zatova znam.ima i druga opasnost s takiva zheni-trq da useti6 to4no momenta za vkarvane,ina4e sled prekaleno dalga igra mozhe i da izstine vaob6te.tova idva s opit,sigurno..nadqvam se 4e mi razbral,malko sbarkano pi6a.prosto iskam da obqsnqvam 4e vinata ne e v momi4eto,ponezhe e "tesno" ,a trq da i udeli6 pove4e vnimanie.uspeh!![]()
стига приказки!
Е тука вече се изложиПървоначално написано от nar
![]()
problema e tam che iavno az ne ia vazbujdam dostatuchno kakto lichi ot komentarite
trugvam da ia celuvam, no useshtam che tia si misli za drugo i mi govori za suvsem drugi neshta
vuzmojno li e da ne ia vazbujdam i zatova da imam takuv problem
molia vi pomognete mi![]()
Amiii malko frenska lubov e nujna za da se vabudi momicheto povechko.Da se navlajni za da mojesh da proniknesh po lesno v neq.Ako ne stava opitai pyrvo s prystcheta.Pyrvo edin,posle 2 razdviji gi leko i sled tova pronikvaneto bi trqbvalo da e po lesno.
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Ако наистина е тясна в този смисъл, в който аз го разбирам със сигурност няма да е добра идеята с двете пръстчета... но поне с едното възбуждайки я допълнително ще разбереш дали е достатъчно влажна... напълно възможно е да е от това...Първоначално написано от worldclass
Пич да ти имам проблема аз само тесни ги искамПървоначално написано от xell
![]()
A spored teb kak moje da se re6i osven sas eb*ane?
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Emi parvo frenska lubov.....i ti 6te useti6 kak se raztvarq.....i deistvai sled tva!!!![]()
adult,ne razbrah za6to ne ti haresva ideqta da q napie6?rabotata e tam 4e momi4eto se razsejva,ne mozhe da se otpusne napalno.mozhe bi zaradi tova 4e o4akva 6te i zaboli,mozhe bi vse pak sramuva-million pri4ini mozhe da ima!ako se napie malko 6te i po-lestno da se otpusne..hora,mozhete da se smeete,no s moqtq priqtelka stignahme do izvod 4e naj-dobroto dejstvie proizvezhda vodka "flirt"!![]()
![]()
eto vi i novata tema!
стига приказки!
ot de znai6 pri vseki e razli4no.Първоначално написано от Baccara
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna
Да,ама това е начинаПървоначално написано от Baccara
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Повочето момчета се молят за такава приятелка той се вайкаПървоначално написано от xell
![]()
![]()
Да не искаш да е като кофа без дъно и хуят ти да е като черпак на дъното на празна тенджера
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами ако проблема е в теб? и ти не можеш да е предразположиш?