- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо почвате
razq shibanite narkotici provaliha mi jivota...nikoga ne sym drusala i nqma da drusam zashtoto se otvrytih ot narkoticite zaradi problemite v koito se zabyrkah zaedno s choveka koito obicham a toi stana narkoman.... ako iskate da umrete i da provalit jivota na semeistvoto si se drusaite...ako ne iskate i vi se vodi shtastliv jivot bqgaite na daleche ot shibanite narkotici i propadnalite narkomani... ne tyrsete gyzariq v narkoticite...nito reshavane na problemi samite te sa nai-golemiq problem koito moje da vi se sluchi...
qvno koza ne e bil dobur i shtoto ne si se napila da se zaribish s nqkolko cigari za t`fa![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
Ее кви проблеми бе,аз нямам кой знае кви пролеми,ама мноо се радвам на коза,еее мноо ме радва сериозно.А да и още нещо-аз тютюн не пушаСамо коз и без тва тютюна е по-вреден
![]()
probvala sam no ne pu6a a pak joint daje ne sam i probvala
Ами аз мога да кажа,че от скука ги почнах.....лятото с една моя приятелка кат ходихме по кафетата и кат немаше ко да се прай,ама не съжалявам де.
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
България е на четвърто място в света по употреба на цигари, като процентът на жените пушачки от 1996 до 2001 г. е нараснал с 13%, съобщи д-р Тодор Хинов, председател на Националната асоциация за борба с тютюнопушенето. Асоциацията е разработила национална програма за отказване от цигарите, която ще започне да работи с лекари пушачи. Решението програмата да започне с медицински специалисти е, от една страна, защото 62% от тях са пушачи, а от друга, защото именно лекарите и медицинските сестри, санитарите и лаборантите са хората, които трябва да бъдат пример за останалите. Следващата група, с която ще се работи, ще е от учители и ученици, както и с майки. До края на годината ще се подготвят обучители. Те ще провеждат разговор с желаещите да откажат цигарите, в който ще се оценява степента им на зависимост. След това кандидат-непушачите ще бъдат разпределяни в индивидуални или групови програми. От асоциацията разчитат 30% от пушачите да се откажат от вредния навик.
От началото на годината по примера на някои европейски страни и у нас влезе в сила закон, забраняващ пушенето в закритите обществени места, включително в обществения транспорт и закритите работни помещения.
skupa vsi4ki po4vame po edna pri4ina tupata i gadna skuka v bg
6toto durjavata e probita i nqma kvo da se pravi tva e ....![]()
![]()
puk posle vseki sam si re6ava kak da produlji vijota si s ili bez narkoticite
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...