- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Alkohol ili ne?
Yo Madami i Pi4ove![]()
awe kajite sq 4estno kvo tolkova namirate v alkohola???!!!!![]()
tva spored men e super typo da se trovi6 za da ti e kef!!
nestiga 4e se degradira ami i instinskite prejivqvaniq nqkak si iz4ezvat i posle bez alkohol nqma fun.
A i vsi4ki deto poznavam (a te sq baq) si4ki sa napivat pri vseki udoben slu4ai (demek po4ti seki den)!!
BASI TYPNQTA!
EI TVA SPORED MEN E EDNA OT NAI-GOLEMITE GRE6KI NA 4OVE4ESTVOTO![]()
I za men e mnogo tapo![]()
![]()
Абе може би е наистина голяма глупост,ама на мен лично ми прай некъф кеф да се напивам...Супер мноу смахнато,щоту съм и момиче.Знам,че не трябва,че не е хубаво,че е грозно и т.н...Нито пък алокохола ми е нещу приятен ама...Кефа се кви глупости прая![]()
![]()
И + тва се отпускам супер много а иначе съм некфа ба*ти задръстената...Иии повече ме кефи как се държа като съм на някоя др чашка...Ама не чак до забравяне...
![]()
:) vsichko e gotino stiga da e v umereni kolichestva .. alkohola ima i poslezno deistvie .. stiga da e v umereni kolichestva
makar i neveroqtno da zvuchi .. alkohola.. moje da se kache che spolotqva
fakt e che prechestva organizma
alkohola .. ti razvyrzva ezika .. ;]malko ili mnogo chovek se otpsuka sled kato udari edna dve .. ;]
Пий Бира За Да Станеш Човек
Просто ми харесва....незнам нямам друго обяснение!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
ami az primerno mmrazq vodka,ne stiga 4e e 4ist spirt a i e gadna na vkus,vino,bira i beilis ettf'a e,ina4e az ne se napivam za da draifam,a samo da se otpusna i da praa nekvi gluposti!
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Predi mn0g0 se napivahAma sega ve4e sprqh 6t0t0 nqma smisyl pr0st0 pyk i mi vredi na m0zyka alk0h0la i nqma6e da m0ga da u4a :}}
Аз определено съм почитателка на алкохола, но това не означава,ч е се напивам всеки удобен случай и още по-малко пък всеки ден.
Да харесваш алкохола не значи да те кефи да се напиваш кат свиня винаги като можеш.
Просто вкуса на алкохола ме кефи, а и има моменти, в които просто не мога да си представя да не пийна.
Има моменти, напр като се събираме с приятели, като съм на диско, на кръчме и т.н, в които за мен е невъзможно да не пийна.
И все пак си е въпрос на вкус. Който иска да не пие. Само помнетеКойто пие бира=> не умира
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Що да не ми харесва. Отпускаш се, развеселяваш се .. Кво лошо има в това. Важното е само да знаеш границата и да не я прекраваш МНОГО пъти ... Ясно е, че всеки прекалява от време на време![]()
Еми
1. Темата не е за този раздел
2. Това че ти познаваш некви пишлемета дето се напиват сяка сряда и петък не значи че всички хора които пият алкохол са такива. Алкохол се пие когато има повод и се пие умерено за да ти стане веселко така да повдигнеш настроението малко, а не всеки ден да се напиваш като свиня и да не знаеш кой си, къде си и кво праиш. Може да се пийне повечко на празници като рождени дни именни дни или нова година ама сека събота и неделя да се напиваш щот си отишъл на купон с приятели няма смисал. Нали ти каам че тряа да е весело като се натряскаш и почнеш да повръщаш кво му е веселото. Аз пия алкохол ама никога не съм се напивал зверски като свиня. И алкохола те трови да ама няма никва опастност ако го пиеш умерено. Има разлика м/у черен дроб на човек дето секи ден е пиян (алкохолик) и черен дроб на човек дето пие умерено за да му стане веселко и да се загрее малко. Така че в алкохола няма нищо лошо ако знаеш как да го употребяваш.Но мога да кажа още нещо всико е вредно дори да ядеш е вредно, защото като ядеш мозъка ти отделя ендорфин и тоя еднорфин те надрусва. Тва е иначе казано вид естествен наркотик. Отделя се и по други начини ама нз как.
Много правилно казано. Т'ва с водката ме изкефи. Аз пия, но не да се напия, а просто...незнам защо... за да се отпусна, както каза.Първоначално написано от Alli
И аз не съм почитателка на алкохола
Не мисля че ми трябва алкохол за да се отпусна и да си прекарам добре, и не мисля че трябва да ми трябва![]()
Животът е прекрасен
И аз често се замислям за това.Даже тая вечер за това си говорихме с приятеля ми! И се чудя гордост ли е това да пиеш,да повръщаш и да не помниш нищо след това?!?Гордост ли е?Първоначално написано от spidey
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Аз твърд алкохол повече в живота си няма да пия. Тъпия алкохол ми съсипа стомаха и 3 месеца бях на специална диета и давах по 90 лева на седмица за лекарства. Сега съм пак на специална диета и в следващите 2 години като ми е забрането да ям 50% от храните и мога да пия само мляко и вода. Знаете ли колко е гот?!
tova che shorash alkohol sys zapazeniq znak na firmata "kazan za rakiq roma peshtera" si e tvoq vina ;]
Пий Бира За Да Станеш Човек
ami da verno poniakoga e mnogo tapo da se razmage6,no drug pat siaka6 izpitva6 niakvo vle4enie.pone na men mi haresva![]()
Az si piivam na kuponcheta ili na disco i se otpuskam ama ne prekalqvam s alkohola i mi e mn qko![]()
Ever tried. Ever failed. No matter.Try again. Fall again. Fail better
Emi imam si edna diploma u nas ot --> Mejdunarodnoto Coka4esko u4ilishte : Sv. " Trifon Zarezan " imam samo SLab 2 po - Piene na voda
i sreden 3 za Limonada i saider
A poznaite sq :} Da ili ne ;}
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.