- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Чуждите e-mail-и
Тъкмо се разрових из мейла на едни приятел, чиято парола знам по стечение на обсоятелствата.
Позяпах му писмата и се зачудих има ли и други любопитковци като мен.
Знаете ли паролите на чужди пощи? Ровичкате ли из тях или зачитате правото им на лична кореспонденция?
Айде сега признайте си![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Хихих готина тема![]()
Ами аз знам на 1 човек паролата, но от много време не съм влизала. Просто веднъж едно момче ми направи забележка "как може да чета чужди писма" и дори не ме изслуша какви са причините ми да отворя пощата на този човек. Но аз си взех поука, и май от тогава не съм влизала.![]()
Животът е прекрасен
Е вие сте по-скромни само на 1 човек..... Аз сега се сещам за 4-5 човека, на които знам паролите. Ама мисля, че имаше и дргуи.![]()
![]()
Аз вече си признах,че зяпам в чужди пощи.
Ама ми се случи едно бивше гадже нон стоп да ми проверява пощата и да ми чете писмата, защото му беше трудно да приеме факта, че не сме вече заедно и се беше вманиачил малко. Супер гадно ми беше и се наложи да си сменям паролата.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Не съм се интересувал кво си пишат приятелите ми и с кого. Ако ми потрябва нещо ще им разбера паролата и ще проверя
хииих м0ля ви не си казваите пасс0вете щ0т0 мн0г0 бъркам ! Преди имах пар0лите на п0вечет0 0т м0я клас и р0вех във всичк0 четях им писамцата ...0ффф ся защ0 си признах? Кат0 0бикалям църквата на Великден се чудя защ0 п0ст0янн0 ми угасва свещичката
:P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
хе хе, яка тема. незнам нито една парола, ама сега се зарибих, и ще разуча![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
auuuu az sum mnogo lubopitna.az ponqkoga i s parolata na edin 4ovek se rovq tukaama ne mu 4eta novite li4ni
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
hehe redovno go pravq![]()
ne e hybavo,ama taka si e-lubopitka
![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
i az znam parolite na nqkolko priatelq i dosta 4esto pose6tavam po6tite imdosta sam "liuboznatelna"
No MaN, No CrY!!!
\m/
Тази темичка е тъкмо за мен... Мдам, имам няколко паролки на някои хора от калса ми, които са ми ги дали преди години , ама аз ги помнааааааааааааа
И проверявам като се сетя, като ми изтъпее или няма кво да правя...
Забавно беше като пратих една вечер ЛС на ГАл от... Гал... Не помня какво беше, но след това и пратих още едно със съдържание :Или си луда, или сама си пращаш съобщения...Весело беше
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
AMi...znam na mom4eto koeto si obi4am 6toto az mu q napraih...i si mu wlizam ot wreme na wreme...lubopitna sym s kogo e lafil (6toto polu4awa glawno picz) i ne e otgoworil na NITO EDNO pismo![]()
awe po edno vreme znaeh parolata na edna moq sau4eni4ka i sam i 4etqla pisamcata ,no togava tq sama iska6e da gi pro4eta,ina4e sq ne go pravq,makar 4e i znam parolata..
STruva mi se mnogo gadno da 4ete6 na drugite li4nite ne6ta,znam li...![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
ne ,ne znam 4ujdi paroli, prosto nqma da mi e interesno da se rovq iz 4ujdi po6ti![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
ghahha i az znam nqkolko pass-a i vlizam da proverqvam pismata :P Znam pass-a i na priqtelq mi i postoqnno go proverqvam ...
Keep smilin'
хехе ми.... да си призная знам паролата на 3-4 човека ама не ровя е....може би понякога като ми е скучно....![]()
mi znam na edin priqtel i na gadjeto mi, no rqdko vlizam![]()
![]()
![]()
Еми знам на едно момиче паролата и понеже все си забравям паролата за безплатните смси в Mtel и в регистрационната бланка пиша нейния е-майл.
Веднъж - два пъти съм влизала да и чета и писмата,обаче после се чувствам гузна и затова вече не го правя!
Гадно е.![]()
Много се срамувам от себе си.![]()
mmm obichkam daama taino...ne si priznavam
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
mi az znam parolite na dosta hora,no nikoga en sum vlizala bez razreshenie...mrazq da 4eta 4ujdi pisma i sms-i.... i na men nqkolko 4oveka mi znaqt parolata....no az vijdam ip-to kogato nqkoi drug e vlizal...
Ами знам паролата на една френдка и й влизам в пощатаТака научих за един форум...
![]()
[quote]da znam parol4ici)!!znam parolata na maila na biv6iq mi priqtel i predi mnogo vlizah no sega se ograni4avam za6toto vse pak ne hodim makar 4e go obi4am! moqta parola sa6to toi q znae i nqkoq dryga priqtelka....[/quote]
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
heh znam nqkolko paroliii na mailite na nqkolko priqtelki ama mnogo rqdko im gi proverqvam,prosto zabravqm a i ako se rovi4kam vseki denmoje da zabelejat,znam i na nqkolko mom4eta ,neznam za6to oba4e mnogo hora se opitvat da nau4at moite paroli,moje bi im e lubopitno... a az imam dosta maila i na vseki razli4en pass, i malko trudni4ko![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Mi ne znam i ne zl0up0trebqvam :}}