.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Аз си признавам...доста често се ровя из пощите на приятеля ми и на съученичките ми.И да си кажа,доста тайни работи разбирам,ама какво да правя като съм любопитна???
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Е кажете ми кой не обича....винаги ми е било чудно например брат ми кво си пише с аверите му или аверките...но никога не мога да му науча паролата...първо си мислех че знам само паролата на пощата на един приятел ама сега с тая тема започнах да се досещам че ровя из пощите и на много още...ми кво да направя влече ме...не съм правила мръсотийки но...не е късно....
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

О, да! Значи не е рядкост старото ми любимо занимание. Преди се ровичках из мейлите на няколко приятели, ама ми омръзна пък и вече им забравих паролите.

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Аз пък незная на почти никой паролата..много гадно пък съм супер любопитка секи ден щях да чета писма..аххахахаха
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Emi iz moq meil se 4ovyrka edno bivshe Gadje ... nemoga da q spra... neka se kefi A pyk az se 4ovyrkam kade li ne ... razbera data na rajdane ... tainiq vypros ako ucelq i Glei kvo stava !!! Kradene na e-mailz ;} ina4e shte vi kaja edin e-mail koito sam go napravil naro4no da go pretrupam s NEpro4eteni pisma .... eto go

aaaaaa@abv.bg
    Pass aaaaaa
    Ae da go pretrupame a ? samo da ne smenite pasa ... a i da go napravite ;] 4e kvo mi puka ;]
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си