- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Чуждите e-mail-и
Аз си признавам...доста често се ровя из пощите на приятеля ми и на съученичките ми.И да си кажа,доста тайни работи разбирам,ама какво да правя като съм любопитна???![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Е кажете ми кой не обича....винаги ми е било чудно например брат ми кво си пише с аверите му или аверките...но никога не мога да му науча паролата...първо си мислех че знам само паролата на пощата на един приятел ама сега с тая тема започнах да се досещам че ровя из пощите и на много още...ми кво да направя влече ме...не съм правила мръсотийки но...не е късно....
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
О, да! Значи не е рядкост старото ми любимо занимание.Преди се ровичках из мейлите на няколко приятели, ама ми омръзна пък и вече им забравих паролите.
![]()
Аз пъкнезная на почти никой паролата..много гадно пък съм супер любопитка
секи ден щях да чета писма..аххахахаха
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Emi iz moq meil se 4ovyrka edno bivshe Gadje ... nemoga da q spra... neka se kefiA pyk az se 4ovyrkam kade li ne ... razbera data na rajdane ... tainiq vypros ako ucelq i Glei kvo stava !!! Kradene na e-mailz ;} ina4e shte vi kaja edin e-mail koito sam go napravil naro4no da go pretrupam s NEpro4eteni pisma .... eto go
aaaaaa@abv.bg
Passaaaaaa
Ae da go pretrupame a ? samo da ne smenite pasa ... a i da go napravite ;] 4e kvo mi puka ;]
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.