любими групи и изпълнители(топ 3) -> Мадона, Бон Джови, Мейдън
нелюбими групи изпълнители(топ 3) -> Бритни Спиърс, Бьорк, Юту
първа любов(музикална) -> Спайс гърлс и Уитни Хюстън
последна любов(музикална) -> неопределена, от всичко по малко
предпочитан(и) стил(ове) -> денс, рок
първият ви КУПЕН албум -> май беше на Спайс гърлс
последният ви КУПЕН албум -> Каффе Alone (подарък)
група/изпълнител, в която/в който винаги ще вярвате -> почти всички български. Ваня Щерева, Мастило, Остава !,Мариана Попова и мн други.
група/изпълнител, която/който винаги ще защитавате -> българските, от по-горе с още доста попълнения.
групата, с която се олицетворявате В МОМЕНТА -> ми то не е една. може би ще е певицата Мариана Попова.
изпълнител/група, която бихте искали да харесвате(поради имидж, разбирания и т.н.), но не би -> Линкин парк Искам да ги харесвам, ама не мога бре Дразнят ме!
най - нелюбима песен от изпълител/група, която принципно харесват(е) много -> Сленг - Синьо и Хищник /сигурно са много песните на други изпълнители, но само това ми идва наум в момента/
най любими текстове на песни -> пфу романи трябва да се пишат Kiss the rain, Не мога /Нина Николина/, Leaving on a jetplane, Можем пак /Мариана Попова/,Ще те купя/Ваня Щерева/,Dream Of Mirrors, Always
група/изпълнител, на чийто концерт бихте желали да отидете -> Iron Maiden
най любими песни евър -> мии тез от по-горния въопрос и много на Roxette, Blind Guardian, Madonna, Aerosmith, много български и още мнооого
песни на любими изпълнители, които НЕ харесвате - това се повтаря с един по-горен въпрос
най силна година в музиката -> де да знам

бъдещето на музиката е...велико :P