.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Град
    In Your Dreams :::...
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Да ви имам проблемите....
    Абсолютно
    Не е готино да си важен,
    Важно е да си готин !!!

OFFF EBASI ZORA MI NACHII SHTOM ISKA MADAMATA,A NE MOJE NACHI NE Q MACHI DA NE ZEME VERNO DA POVARNE VARHU``CHLENA``TI I TOGAVA DA ZEME PUK NA TEB DA TI STANE``QKO`` TAKA CHE ZADOVOLQVAI SE S TOVA ,KOETO IMASH ,ZASHOTO BASH E PO-DOBRE OT BEZ HICH PUK I NE SI NASILVAI KASMETA

Супер фен
    Град
    sofia
    heh e tva ne ti li stiga, ne q mu4i kolkot moje tolko, tq ako te nakara da si napuha6 ezika do matkata i ko 6te pravi6 , spoks i na tva trqbva da se radva6 6tom ti e kef, nqma lo6o

Re: ih

Цитирай Първоначално написано от batpael
    ае младеж ти у райд ли си? искал да му го лапа целия... ми не стаа е момче, научи са че мно неща не стаат както ни се иска.ари че ма натвари психически
    hAhahahahAhahahahahhHAha ..... tc
    abe ... ima nesht0 vqrn0 v tva nesht0..ama ima i drug0 nesht0 k0et0 trqa da se kaje... NQMA NEVYZMOJNI NESHTA! M0e sTe sigurni v Tva!
    Ta..ak0 ima meraci shte ima i Uvaci !
    Ama po-k0nkretniq vypr0s trqa sa pitat m0michetata... =]

bRinG y0uR SkiLLs f0r The BaTtLe !!!

Guest
    просто я чукай в устата става най-лесно

п.п. личен опит

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от adult
    Ами от нея си зависи-не е лесно да го налапваш целия,колкото и да е голям,поради простата причина че като ти стигне до гърлото се задейства един рефлекс и се задавяш.Което е много неприятно за момичето...така че ако тя не може да научи да се спарвя с целия-карай,така също не вярвам да ти е зле.

i moqt priqtel mai iska da me nauchi ama kakto kazaha po-gore za refleksa,ne e koi znae kolko priqtno,az sashto ne moga,no ponqkoga pri po-prodaljitelna svirka garloto ti se otpuska(ako moga taka da go nareka)i rabotata stava,ama ne vinagi

Твърд
    Guest
    Кажи и да се стреми да ти налапа и ташаците \/

Цитирай Първоначално написано от temito
    Цитирай Първоначално написано от adult
    Ами от нея си зависи-не е лесно да го налапваш целия,колкото и да е голям,поради простата причина че като ти стигне до гърлото се задейства един рефлекс и се задавяш.Което е много неприятно за момичето...така че ако тя не може да научи да се спарвя с целия-карай,така също не вярвам да ти е зле.

i moqt priqtel mai iska da me nauchi ama kakto kazaha po-gore za refleksa,ne e koi znae kolko priqtno,az sashto ne moga,no ponqkoga pri po-prodaljitelna svirka garloto ti se otpuska(ako moga taka da go nareka)i rabotata stava,ama ne vinagi
    \/
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Guest
    накарай я да си изплези езика за да не заема излишно място в устата и тогава и го бутни целия. ако не става я посаветвай да си извади сливиците да не и пречат

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    heh e tva ne ti li stiga, ne q mu4i kolkot moje tolko, tq ako te nakara da si napuha6 ezika do matkata i ko 6te pravi6 , spoks i na tva trqbva da se radva6 6tom ti e kef, nqma lo6o
    до матката!..хаха
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Твърд
    Guest
    Пецаааааааааааааааааайййй й поооо навътреее

хахаха аз мн се чудя тия момичета хора ли са изобщо