.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: tae bo

Hybrid View

baby_sf
    Guest

tae bo

KAKVO SPORTUVATE?? mislite li 4e sporta e hubavo neshto???? nqkoi sportuva li tae bo:P kakvo mislite za tozi vid sport.......otslabva li se ot nego ako se hodi naprimer 3 puti v sedmicata po 1 astronomi4eski 4as...molq zza nqkakva informaciq onosn tozi spord...blagodarq predvaritelno:PP

Guest
    ami i az hoda...qko e i opredeleno ima effect

Повече от фен
    И какво представлява този спорт? Защото на мене лично нищо не ми говори. Ще се радвам ако някой разясни
    Спорта е хубаво нещо да От това по-хубаво няма (за всичко има изключвния)
    Аз лично ходя на фитнес и се чувствам перфектно. Ако 1 седмица имам ангажименти или причина порадия, която не отида се чувствам кофти Чувствам се жив, енергичерн, тялото ми продължава и продължава да се развива все по-добре
    СПОРТУВАЙТЕ !!! и правете повече СЕКС помага
    Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    tae bo e nqkva smesica m/u elementarnite boini udari ot karatetata, .. kombinirani i sychetani kat nqkva aerobika .. :]

az lichno predpochitam hubavite sportove .. otkoito moje da se nauchi neshto polezno za jivota, Pluvane, Tanci, ..
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си