mi az mislih 4e OPA zna4i Oshte Pove4e Alkohol ili pone taka me bqha izlygalino sega kato znam 4e e protiv Aia mi e oshte po golqm kef shtoto tq vinagi mi e bila anti syshto kakto i gadjeto i za nikogo predpolagam ne e taina 4e nikoga ne sym gi haresval i mi e kef 4e i organizaciq ima protiv tqh super ste
![]()
Левски шампион але але!
Nishto novo, az t'va go razbrah oshte kato nqkoi kaza, che OPA e Organizaciq Protiv A..... I purvo se setih za neiniq nick , a puk kato beshe taq maniq za moderatorite i vsichki mnogo se zveriha ... Kakto i da e, ama ne mislite li, che prekaleno mnogo se vjivqvate v toq forum, ?!?!?
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Хахаха! Абе деца! Правилно-много се вживявате в някакъв си форум! Даже сте си пуснали тема за "обсуждане на userite" , в която се хвалите взаимно хаха!
ИЗВОД: Жалки сте!![]()
prosto si obi4ame foruma tova e.ina4e izob6to nqma6e da ni puka ima li nqma li moderatori,vur6tat li si rabotata...
Любовта е най-висшата степен на омразата
Е то нищо лошо да се вживявате във форума, но не разбирам защо правите тая безсмислена организация.
Когато не ви харесва работата на модераторите вместо само да приказвате предложете кои други да станат модератори.
С ОПА не постигате нищо друго освен да обиждате Ая.
За да промените положението недейте да плямпате глупости, а вземете направете нещо.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Ami da ti kaja, skoro bqh gledal lista s moderatorite, ne znam dali sega e taka, no togava edinstvenite moderator(i), koito bqh vijdal da pishat ili opravqt neshto vidimo ot nas beshe Coki, a imashe dosta moderatori, koito ne bqh vijdal..... Taka che ne ivjdam kakvo vi prechi "edna Aia" ... Sega poglednah pak i edinstveniq, koito ne sum vijdal e Ignis, ama predi imashe dosta, izgledja sa praveni promeni...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
opredeleno se promeni.mnogo useri koito bqha moderatori ve4e ne vlizat.ne znam za6to.i 4esno kazano za LunnaSvetlina vinagi 6te sujalqvam 4e ni napusnaПървоначално написано от SanDRo
![]()
Napulno sum saglasna!Jalko,4e dori i tuk ne mojem da se oturvem ot "vruskar4etata".Nervq se,kogato stava taka!Dosadno e da izbirat nqkoi ne zaradi talantite,a zaradi vruskite mu!Първоначално написано от Murderdoll
AAAA naistina se osrahte veche ?! Kvi talanti we ?! Baaaaaaasi, veche pochvam da si mislq, che i vecher kato spite sanuvate kak djitkate mneniq v www.teenproblem.net/forum ..........Първоначално написано от lady_bird
Вижте сега отначало тая организация ми се струваше забавна, сега погледнато отстрани излгежда смешно и детинско...
aBnOrMaL_BaBy ги каза причините, заради които не се харесва Ая ... На мен честно казано ми беше направо обидно, когато я направиха модератор, защотото едва ли не ние сме тука от 2 години и никой не забелязва какво правим, а пък тя дойде от никъдето, представи ни се за гадже на Цоки и стана модератор без никой да я познава... Нищо лично ... не я познавам като човек и не мога да кажа каква е ... Както и нямам нищо против нея, просто констатирам факта, че не си върши работата. Не влиза често във форума, а глупавите теми и мнения се натрупват. А ^npocTo^a3^f^ не мисля, че може да се справя сама... Както и да е тва е за ОПА ...
Аз модератор не искам да ставам ...
Peace...
да да...абсолютно съм съгласна..ше ме извиняате..(не говора за себе си) ма има хора с много по стойностни мнения от Ая в форума и са от хиляда години преди нея..... и просто така си седят мега фенове...Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
а тя с нищо не ми е напраила впечатление..даже от както е модератор..отделно че има най мноу 10-20 мнения..ми то даже не са по някоя тема да помага..ми само да трие...![]()
![]()
..But why?...
Нищо лично но баси и детските задници са го измислили тва ОПА. Ако не детски задници тогава напити/надрусани зависливи щзерчета които искат власт която ниога няма да получат. Аре де ако вие бяхте Цецо и ако трябваше да избирате модератор и имахте избор м/у .... Цецо да речем и гажето ви - НЕ МИ КАВАЙТЕ ЧЕ ЩЕ ЩТЯЛИ ДА ИЗБЕРЕТЕ КОЙТО Е ПО- ПОДХОДЯЩ
samo da otbeleja 4e rabotite na moderatori i admini ne e tolkova da se poqvqvat v saita i da davat komentari kolkoto da sledqt da ne nqma avatari i podpisi koito da sa ogromni da nqma typi temi i tem podobni to4no zatova Aia i cocki sa mi anti i sega she go napisha i v temata "koi vi drazni ot foruma"![]()
Левски шампион але але!
ami da ti kaja 4esno...ako bqh az opredeleno 6tqh da izbera po podhodq6tiqt.ako gajeto mi ne si razbira ot rabotata nikoga ne bih go napravila moderatorПървоначално написано от Kittie_
DeaTHroW-ReC_F и aBnOrMaL_BaBy казах каквото имах да казвам и аз. Това, че е направена точно към Ая...Има се предвид, че всички други са заслужили по някакъв начин да станат модератори, а тя...В момента във форума модератори администатори...всичко е някакво супер мизерно. СЪнували сме форума? ЕМи не...то като влезеш и ти става едно противно. Навсякъде гледаш wallpapers в подписите, еднакви теми. Кажете ми, че това не ви дразни и че гали окото. Тва е цялата работа. Дайте по-добре изберете някой, който да си върши работата, както трябва.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Verno si e ... taq Alli mnogo me nervi ... ne 4e q poznavam tolkova .... no shtom e vryzkarka .... SUX!!!!!Първоначално написано от lady_bird
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Не е Alli а е Aia.
I kvo zavijdash i che ima vraski li? nali znaish - KOI KAK SE UREDI!Първоначално написано от tedo_davis
aia,ne alliПървоначално написано от tedo_davis
![]()
mi kakvo da vi kaja..
organizaciqta e sre6tu Aiaa,e ne naprimer sre6tu prosto^az^f po prostata pri4ina,4e prosto^az^f si var6i prosto PERFEKTNO rabotata na moderator,ama gorkata NE moje sama da se spravi s tolkoz rabota.. abe
to eba si vseki den se puskat 100 ednakvi temi.. momi4eto NE moje da visi po cql den vuv foruma..
a puk Aia vliza ot dujd na pladne.. i Coki trqbva da gleda interesa na foruma i da ne pravqt Aia moderator samo za6toto mu e gadje,za6toto nas ne ni ebe na kogo e gadje,za nas e vajno foruma da NE se zardustva ot ednakFi temi ...
ae peace![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ei hora,znam 4e sum edna ot dosta novite. i ne vi zna otnosheniqta....ama tova e super gadno!!!!!Kak mojete da pravite organizaciq protiv nqkoi!Ako neshto ne vi haresva v nego prosto mu go kajete...ama 4ak da pravite organizaciq...+ tova e glupavo i detsko!Momi4eto bilo s vruzki...golqma rabota takiva gi ima na vsqkude...dai da pravim organizacii protiv vsi4ki...ne znam spored men ne ste pravi....
леле...не съм влизала от няколко месеца във форума и съм адски разочарована. И от този който е направил Аия модератор и от тези направили ОПА>....
Добре си реших да се махна от тук...простотиите и глупостите във форума не са спрели.Адски разочарована съм.
в топла нощ през юли
spokoino,to taka i taka ot OPA ne izleze absolutno ni6to.4esno kazano ot edna strana naistina e decko.
ps:jalko.taq tema ne e nito iztrita,nito zaklu4ena![]()
Определено наистина е тапо пък и какво толкова ви е направила Ая?Първоначално написано от Frankee^^