Проблема не е в това,че тя е модератор и не е толкова начина по който е станала.Просто ти не разбра както трябва затова не си прави грешни заключения и не изкарвай хората завистливи.Въпроса е в това,че модератори са хора,които изобщо не си вършат работата.Както каза fire_of_satan ,единствения активен модератор е prosto az f.Никой не умира от желание да бъде модератор,дори точно обратното - мисля че повечето не биха искали.Но помислете малко - всички се оплакват ,че темите се повтаряли и т.н.Еми ако всички модератори бяха действащи нямаше да е така.Никой не иска форума да западне и точно затова тази тема би трябвало повече да се обсъжда,докато се стигне до крайно решение.Пускани са теми за нови модератори,но никой не им обръща внимание.А би трябвало дори да са маркирани като ВАЖНИ теми..Първоначално написано от ^efas^^
А относно това как Айя е станала модераторка - има ли значение?Мисля че не би трябвало да се обръща внимание на такива подробности.Според мен важните са последствията,а не останалото ..
Това е моето мнение.Нищо лично кън никой.![]()