- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ne6to li4no
Zdraveite!!Iskam da vi popitam .......s priqtelq mi go napravihme s prust,no ne osu6testihme polov kontakt,samo s prust i bqh devstvena,mislq 4e me otvori!Za6toto vseki put go pravim taka i vkarva pove4e ot 1 prust i to mnogo lesno tova ozna4ava li 4e me e otvoril i 4e ve4e ne sum devstvena?I drugo.....kogato sum v cikul kak da mu kaja 4e v tozi moment nemojem da..............nali razbirate?Za6toto toi prosto si vkarva rukata i...............prosto po nqkakuv na4in da mu namerkna primerno!!!
mi sigurno te e otvoril,ama ne zatova ti otgovarqm....iskam da te popitam kakvo,sram li te e da mu kaje6 4e si v cikul???? prosto mu kazva6 4e si nerazpolojena i NE MOJE. 6tom e dostatu4no zrql da si vkarva prustite navsqkude,zna4i e dostatu4no zrql za da te razbere.
mi moje da te e otvoril ama moje i da ne e do kato ne si vkara onaq raota togava ve4e moje6 da kaje6 s sigornost 4e ne si devstvena vapreki 4e ima slu4ai pri koito na praktika da si pravite sex oba4e se o6te da ne ti se e skasala devstvenata cipa
a puk tva 4e kogato si v cikal i kak da mu kaje6 ami toi da ne bi da e 1 klas i da neznae 4e jenite imat mese4en cikal,kazva6mu 4e ti e do6lo i mu mesti6 rakata ako tragne da posqga i tva e ...
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
mi 100% ne si devstvena ve4ee! a puk tva kato si v cikul mu kaji prosto : nerazpolojena sum da go ostavim za drug put![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
6te kaje6:Sorry pi4 ma v prodaljenie na X dena 6te trqq da darji6 palavata si ra4i4ka po dale4e ot mene!"Mislq 4e 6te razbere za ko staa duma,ako li ne-govori napravo i ne uvartai!![]()
mmmm ne sum suglasna s tovaПървоначално написано от NaSty GiRl
![]()
i pri men priqtelq mi mnogokratno e probval da me otvori s prust/i i si mislih 4e ve4e ne sum devstvena no kogato se stigna do...vkarvaneto an penisa se razbra 4e hi4 ne me e otvoril taka 4e ima mn mn mn golqma veroqtnost da si vse o6te devstvena(kazvam go ot li4en opit)
za6to go pravite samo s prusti , davaite s penisa , taka pone 6te si sigorna 4e ve4e ne si devstvena![]()
e nqma nishto sramno da mu kajesh .. dostatuchno e da kajesh che si nerazpolojena.. nqma absolutno nishto losho vsichki momicheta imame cikyl ne mislq che momchetata ne znaqt za nego za tova spoko .. toi znae che i ti si chovek i imash cikul![]()
Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!
pri vseki e individualno! na nqkoi momi4eta devstvenata cipa im e po-elasti4na,na dr ne..taka 4e sys sigurnost moje da ti kaje samo ginekolog sled pregled.A kogato si v cikyl...ne vijdam kakvo neudobno ima da mu kaje6-to e napylno estestveno!neudobno 6e se polu4i ako si zatrae6 i toi go napravi za6toto togava 6e go omaje6 s kryv!
Темата е стара!!!
Ради стига си се вживявал като модПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Света Троица : Първи Член
И защо да не се вживява?
На какво се е превърнал този форум.....някаква помия и каша.
Тема от 2005...много хубаво, похвално направо.
mda tq mislq 4e ve4e see opravila po vaprosa koi plitkoumnik see setil da pi6e si trupa postove ?!Първоначално написано от wertyusa-f
Девствена си на 100%. а за цикала просто му го кажи.Първоначално написано от Anonima girl