.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    леле значи признавам си...
    [B]aneD Ме дразни без0бразн0 мн0г0 ! Пр0ст0 мнения 0т с0рта на "хахахаххахаха :РрР" или "да и аз мисля така" са ми супер тъпи а т0й ред0вн0 не пише п0 темата Има навик да 0бръща темите в чат 0бщ0 взет0 не ми е симпатичен кат0 харакер !
    Има прекален0 лапешки акъл за 20 и кусур г0дишен мъж !
    Bu-xa-xa xa-xa-xa-xa My-xa-xa-xa ela mi go kaji ma mnogo si tapa !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от [B
    aneD]
    [B]aneD Ме дразни без0бразн0 мн0г0 ! Пр0ст0 мнения 0т с0рта на "хахахаххахаха :РрР" или "да и аз мисля така" са ми супер тъпи а т0й ред0вн0 не пише п0 темата Има навик да 0бръща темите в чат 0бщ0 взет0 не ми е симпатичен кат0 харакер !
    Бих ти 0твърнала на пр0ст0тията ак0 бях т0лк0ва тъпа !
    Ще те 0ставя да си в0диш м0н0л0г !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

aneD]
    viki,ne si prav!ne moje da iska6 vsi4ki da ti se kefat.da ti priznaq tva deto nari4a6 vseki,koito kazva 4e ne te haresva,tup,e suvsem detinsko.vse edno sega az da kaja na Dobrina 4e e mnogo tupa samo za6toto kaza 4e ne me haresva osobeno.i vmesto da nari4a6 nqkoi tup za tva 4e ne te haresva,vzemi i pomisli za6to tq misli taka.i kato razbere6 da napravi6 ne6to po vuprosa

Любовта е най-висшата степен на омразата

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    nervat me tupite gosti s tupi temi i mneniq
    I men!!! A i tezi koito se zapisvat pi6at po ot 1 do 20 mneniq i zaebvat foruma(samo go pulnqt s ednakvi i tupi temi)

Супер фен
    aneD]
    viki,ne si prav!ne moje da iska6 vsi4ki da ti se kefat.da ti priznaq tva deto nari4a6 vseki,koito kazva 4e ne te haresva,tup,e suvsem detinsko.vse edno sega az da kaja na Dobrina 4e e mnogo tupa samo za6toto kaza 4e ne me haresva osobeno.i vmesto da nari4a6 nqkoi tup za tva 4e ne te haresva,vzemi i pomisli za6to tq misli taka.i kato razbere6 da napravi6 ne6to po vuprosa
    Да права си ! И аз тва се 0питвах да 0бясня...
    Държание на 20 г0дишен...
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Guest
    aneD]
    Да права си ! И аз тва се 0питвах да 0бясня...
    Държание на 20 г0дишен...
    samo az li go pravq toq forum na 4at de ?! to ima v forum 342789326823 lameri az kakvo da kazvam nqma kakvo da mislq ve4e.... nqma za smital za kakvo da vlizam de! ai.. Krai

Eliii_sexsito
    nqma da se iznenadam ako sega pusne i neinoto mnenie v koeto ni e izbroila si4kite do edin koito q napisahme,tipi4no v stil Eliii_sexsito

Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    [b]естествено BABY_SEXY_GIRL
    aneD понякога ме дразни щото се държи тъпо
    Traffic, Linkin4eto i Eli sexsito
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    hihi .. az sym happy che nikoi nikoi ne e protiv men :P
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от Utopia
    hihi .. az sym happy che nikoi nikoi ne e protiv men :P
    Аз също много се радвам!!Мен никой не ме дразни всичките ми правите добро впечатление до сега...!!!
    Надявам се да не съм ви подразнил някога(аз съм от скоро тук)с някакво действие или изказване!!!
    П.П много мразя...теми от този род защото винаги се зараждат някакви конфликти между някой ама вече темата е пусната и няма връщане на зад!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Град
    Варна
    BlinD^BoY, mai samo dvamata s teb ne sme nominirani ..
    mojem da prodyljim borbata za 200 000 mneniq spokoino :)

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от Utopia
    BlinD^BoY, mai samo dvamata s teb ne sme nominirani ..
    mojem da prodyljim borbata za 200 000 mneniq spokoino
    Може и да стане някога пък от къде да знаеш!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен
    Град
    Milky Way
    И мене ме няма хахаах :P Ми честно казано аз нямам против никой ама като гледам Eliiiiii_sexito колко мноо гласове има и аз ще я номинирам

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Защо всички нападате Еliiii_sexito?Казвате нея навсякъде защото е пуснала няколко не смислени теми!И BABY_SEXY_GIRL също.Хора замислете се малко ако тръгнем по тоя начин да се нападаме ще има война дори във форума!Тая тема е адски тъпа!!!И аз имам дразнители но не смятам да казвам пред всички кои са вас повечето не са ви писали тука и не знаете какво е да ти кажат "ти си тъп не ми харесваш" извинявайте ама тая тема е супер обидна за тея дето са написани вътре!!!

Вярно, че темата е доста обидна, за тези, които дразнят. Обаче според мен единствения начин човек да види грешките си и да ги поправи е някой да му ги посочи. Иначе ще си остане същия дразнител. Мен ме ядосва ели сексито...дразнят ме тея огромни подписи с Райна(щото го мразя туй същество). Дразни ме и че всяко мнение, което пуска не съм видяла досега да е помогнало на някой. Изръси нещинко си там и айде едно мнение повече. Дразни ме също, че обичаше много да пуска мненийца за ББ...Няма да я обиждам ощя, обаче нека малко се позамисли, щото много хора са я посочили. Има и други users, които ме дразнят, ама то вече е на моменти, не като цяло. Може би само [B]aneD повечко, щото и неговите мнения са винаги от типа хахахах или мухахахах а може би PPpP...не виждам особено голям смисъл.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Цитирай Първоначално написано от SweeT^Puppy
    Май като се замисля само тая Eliiiiiiiiiii_Sexsito многоооооооооооо ме нерви...
    По принцип не обичам да се заяждам обаче тва момиче за няма и месец е направила повече мнения отколкото аз за близо 2 години. От които повечето с по 1 изречение. Не дава никога (почти) хубаво мнение, понякога се държи адски тъпо, се едно е невменяема. Също така съм останала с впечатление, че е много надута ...
    az da sam nadyta.oo izgl.4e izob6to ne me poznava6

Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    Вярно, че темата е доста обидна, за тези, които дразнят. Обаче според мен единствения начин човек да види грешките си и да ги поправи е някой да му ги посочи. Иначе ще си остане същия дразнител. Мен ме ядосва ели сексито...дразнят ме тея огромни подписи с Райна(щото го мразя туй същество). Дразни ме и че всяко мнение, което пуска не съм видяла досега да е помогнало на някой. Изръси нещинко си там и айде едно мнение повече. Дразни ме също, че обичаше много да пуска мненийца за ББ...Няма да я обиждам ощя, обаче нека малко се позамисли, щото много хора са я посочили. Има и други users, които ме дразнят, ама то вече е на моменти, не като цяло. Може би само [B]aneD повечко, щото и неговите мнения са винаги от типа хахахах или мухахахах а може би PPpP...не виждам особено голям смисъл.
    ami i na men mnogo podpisi ne mi haresvat,no ne sam tragnala da obviniavam horata

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    ami i na men mnogo podpisi ne mi haresvat,no ne sam tragnala da obviniavam horata
    Uff ti nai mnogo me draznish ... neznam za6to ... Raina ... Abre tva si e izlagaciq momi4e !!! Taq deto i se poklanqsh ili tam neznam si kvo ... deto te kefi ... kva e taq ? Samo Silikon i PleiBek !
    neznam kvo te kefi ... ama ti ne me kefish ;} Sorry ako mi se obidish ... ama nito profila ti struva ... nito avatarite ...!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен
    Град
    Milky Way
    А твоя подпис мноо струва копеле. Аврилата " въобще ама въобще не " пее на плейбек малко са певиците които имат глас като нейния. Тя въобще не е позйорка супер оригинална е просто няма втора като нея а ве кво говориме ве тя е " най-яката " певица за всички времена.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    naistina ne pee na pleibek , vinagi kato hvana nqkoe neino live izpulnenie si pee na jivo

Повече от фен
    Град
    Burgas
    radvam se 4e nikoi ne e pisal i men,no moje da se promeni kato vi kaja kolko super tupa e taq tema.tq sqka6 e napravena s edni4kata cel potrebitelite mu da se izpokarat i mai uspqhte-bravo

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Голям фен
    Град
    Milky Way
    А от къде знаеш че чалгаджийките пеят на плей бел сичките. Мразя чалга ама моа ти кажа че някои имат страхотен глас само че го използват по неподходящ глас

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    А от къде знаеш че чалгаджийките пеят на плей бел сичките. Мразя чалга ама моа ти кажа че някои имат страхотен глас само че го използват по неподходящ глас
    Moje ne vsi4ki .. no po novi4kiite -- 100% sa na plei bek ! 6to li ? Emi na skoro mi kazaha za nqkav koncert na Mariq ... Izlezla "Razpqla se" ama BEZ MIKROFON V RYCE ! E kajete mi kak shte pee i shte q 4uva cqlata zala / arena ili kvoto e tam... bez nikvi usilvateli mikrofoni i t.n. haha E tva ne e li Plei BEk ?
    A i da vi kaja ... Plei Bek-a se deli na 2 4asti ... ima Plei Bek za Muzika ( ako nqma orkestur koito da im sviri ... puskat nqkoe Demo zapis4e ) ili Plei Bek za Glas ... ( muzika Have ... Ama glas - zapisan ) emi 4algata si e PODVIJEN PLEI BEK kvo da vi kaja ;}
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    някои имат страхотен глас само че го използват по неподходящ глас
    ti chuvash li sa kvo izrechenie kaza tuko shto ?!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    koteta ne smenqite temata sys druga temata e koi vi drazni a ne koi pee na playback right niggers ? kym spisyka na draznitelite shte dobavq i [B]aned ne zaradi drugo ami edinstveno i samo zaradi tova 4e kydeto moje spomenava kolko obi4a baby sexy girl az pooshtrqvam horata da se obi4at kato se obi4at da se vzemat mladite no smqtam 4e ne e nujno vyv vseki vtori post i vsqka vtora tema userite da bydat tovareni s edna i syshta informaciq ako otstrani tozi problem nqma da mi e anti
    P.S.> i toq tado_davis mi e anti sq tykmo se setih
    Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си